Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 11
turturica spune:
noela, noroc ca esti prin preajma sa mai inveselesti atmosfera
eu imi luai termometru degeaba, nu mai pot sa ma masor la dinsa, ca ma navalira rusii. In ziua 24.
si-am intrat in butoi pentru ca, desi incercam de 6 luni si degeaba, barbatu-meu nu vrea sa mergem sa ne facem analize. Imi reproseaza ca sint eu stresata si ca n-am rabdare sa astept. Ce-i drept, e cooperant la prestat, ma pune sa stau cu picioarele pe pereti dup-aia si nu comenteaza cind il programez la prestat zilnic sau din 2 in 2 zile sau cum imi vin mie fluturasii.
Dar partea cea mai nasoala e c-am ajuns sa m-ascund de el si sa pling singura in baie cind imi vine ciclul, ca sa nu-l enervez. Ma simt ca dracu' la ora asta.
noela_carmen spune:
meey, da forumul asta e paranormal, sa mor io!
cum naiba mi-ai raspuns mami inaite de a scrie eu???
ori le ai tu cu vrajili?! ha??
iar o luara razna ceasurile; da' daca tot au innebunit , n-ar putea sa-mi dea si mie inapoi macar vreo 5 ani???
la monotorizare m-am dus din obisnuita, a inceput sa-mi placa.
eram prin apropierea cabinetului, aveam vezica plina si incepusem sa simt oarece intepaturi pe la ovar, si mi-am zis: ce-ar fi sa ma duc sa vad ce mai dragul meu uteras. si pen'ca d-na dr. m-a invitat la cafea si la o tigara(si eu care m-am lasat!)...cum sa o refuz, m-am sacrificat. era la sf. de program si am parlit taclale despte utere, ovare , hormoni si fibroame.
ea ma sfatuieste sa-l arunc afara(FIBROMUL , nu uterul)...mi-a facut capul mandolina despre un nene dr. de la noi de la Sp.Judetean, cum ca ar fi super meserias si super artist si care pe deasupra mai si gandeste(!), si ca a mai avut o pacienta intr-o situatie asemantoare cu a mea ,si ca i-a facut uteras de fata mare...in alta ordine de idei, n-am scapat de ea pana nu a vorbit cu el.
asa ca luni, cred ca o sa ma duc la el sa vedem ce crede si el, daca poate sa curete locul fara sa-mi traumatizeze uterul prea tare...e posibil sa ma puna sa fac o tomografie sau RMN , habar n-am. daca mi le face o sa trebuiasca sa ma internez...hm...oi vide, ca eu sunt ca vremea...o data ma apuca damblalili de nu te mai intelegi cu mine .mi-a mai zis si ceva de o sa turceasca(ce naiba mai e si asta?), pentru prolactia??? sau s-a facut varza in capul meu, ca mi-a zis atatea ca am plecat nauca.
noela_carmen spune:
asa care va sa zica, stati ca matza mea la panda dupe monitoare.
pai daca ma fortam un pic si mai raspundeam pe la vreo 2 subiecte, as fi vazut scris pe prima numai numele meu!
tuturico da-l naibii de drac, si vino-ti in fire, ca nu are rost, oricum situatia nu o schimbi. roag-te sa treaca repede sa te apuci iar de gimnastica, ceva bun tot va iesi din asta,
vorba medei, daca copil nu faci, sigur de varice scapi de la atata stat cu vreascurile pe pereti. si cred ci io ca e cooperant sutzul tau, doar nu sta el cu zgaibele pe pereti, el ia doar spuma ,partea cea mai placuta. cred ca ar fi de acord sa stai si in cap! te-ar tine de picioare nu cumva sa cazi!
valeleu ce ma inteapa ovarul asta...doar n-or creste outele in cateva ore cat altii intr-o saptamana si m-o pocni ovulatia inainte de vreme?
sheherezada spune:
Mai turturico nu-ti mai programa prestatiile in fiecare zi ca se deterioreaza calitatea gigeilor si nu mai dau roade!
Mergi pe varianta din doi in doi ca e mai sigura.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Idaira spune:
[quote]Originally posted by noela_carmen
meey, da forumul asta e paranormal, sa mor io!
cum.mi-a mai zis si ceva de o sa turceasca(ce naiba mai e si asta?), pentru prolactia??? sau s-a facut varza in capul meu, ca mi-a zis atatea ca am plecat nauca
Prolactina este un hormon secretat de glanda hipofiza..hipofiza,este considerata cea mai importanta glanda din complexul endocrin,reprezentind pt unii creierul endocrin ,este adapostita in scobitura corpului osului sfenoid-saua turceasca.
turturica spune:
sheherezada, mersi de sfat. Dar in disperare de cauza am incercat si zilnic, si din doua in doua zile. In luni diferite, bineinteles. Si nu doar in perioada presupus fertila, cit timp n-am singerat i-am dat bataie. Degeaba.
Si-as fi mai linistita dac-am merge sa ne facem macar niste analize normale, oricare-ar fi alea. Simt ca timpul trece pe linga noi, eu am sarit peste bariera de 30 de ani, familiile ne preseaza, fratii mai mici ai mei si-ai lui au sau asteapta copii, etc, etc ... Cunoasteti povestea.
M-oi calma, ca n-am ce face, dar ma doare ca povestea asta cu copilul incepe sa ne instraineze, desi pina acuma am fost mereu pe aceeasi frecventa.
gata, m-am descarcat p-acia mai ceva ca la psihiatru.
Noapte buna, copii
noela_carmen spune:
mai fetelor, ia uitati-va www.eva.ro/sanatate/articol180.html" target="_blank">aici si spuneti-mi si mie,asta-i tutunaru?
si daca tot va uitati vedeti si ce zice de prolactina, ca-i interesant. poate voi deja stiti toate astae, eu insa nu
felicia_ spune:
Noela, esti o simpatica! Da, acela era dr Tutunaru, il cunosc ca am avut intalnire cu el sapt trecuta!
Eu, asa cum am promis, de luna asta ma apuc serios de treaba ( lutat temp, masurat foliculi si endo etc). Deocamdata sunt z 4, nimic interesant!
O duminica placuta tuturor!
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
dj_mama spune:
Turturica, desigur ca trece timpul pe langa tine. Fa-ti hormonalele si el spermograma neaparat ca sunt ff frecvente azi tulburarile la barbati. Sau le-ati facut deja? N-am citit tot ce s-a scris.
Noela, multumesc pt. linkul de mai sus. Cu poza lui T. mi-ai elucidat enigma de la inceputurile mele pe forum. Pe T.
l-am cunoscut bine in vremea studentiei. Atitudinea din poza si privire a ramas cea de atunci. Adica de macho. adik macio-de-macio, ce mai! Parca nici nu s-a schimbat desi cred ca e o poza mai veche.
Ma surprinde placut evolutia sa profesionala. Cand mai avea timp sa si invete ? Ca sa fie barfa pana la capat, nu ma surprinde deloc ca s-a facut ginecolog .
In concluzie, bine ca nu m-am dus pe acolo ca zicea ca am luat-o pe aratura la varsta mea.