Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

turturica fi calma.Toate fetele de aici inteleg prin ce treci Unele mai mult,altele mai putin.Eu anul asta implinesc 12 ani de casnicie si tot atatia de cand imi doresc un copil.Am pierdut deja trei sarcini,ultima fiind cea mai avansata si cu sansele cele mai mari...din pacate traim in Romania. Ia de aici ca sa te binedispuna

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

irlandeza, este normal; daca ti-o vei lua la o diferenta de 2 h, spre ex., va fi diferita; poate ca asta e normala la tine si in alte luni ai fost mai febrila;

Mergi la inceput

Angelique si irlandeza intrebarile voastre vor aparea sub raspunsul meu

angeliq, nu e de speriat; poate ca este o dereglare temporara; doar daca devine obicei va trebui sa o iei cu eco si analize

Mergi la inceput

irlandeza, eu imi radusem cu parerea dar mesajele mere o iau inaintea alor voastre ca imi inregistreaza cu o ora in urma; m-am uitat in profil dar n-am gasit referiri la ora !!!!!

in legatura cu teste de ovulatie:
completez mesajul de mai jos al noelei; testul de ovulatie indica lh HORMONUL CARE AJUTA SA SPARGA FOLICULUL; dak nu e suficient, tu poti sa ai ovocite dar sa nu se elibereze ca nu e suficient LH sau pur si simplu ovulezi mai tarziu (poate e temporar doar pt aceasta luna); o eco ti-ar fi spus cum stai si e singura care indica dak ai nevoie de pregnil ca sa sparga foliculul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by turturica

sheherezada, mersi de sfat. Dar in disperare de cauza am incercat si zilnic, si din doua in doua zile. In luni diferite, bineinteles. Si nu doar in perioada presupus fertila, cit timp n-am singerat i-am dat bataie. Degeaba.
Si-as fi mai linistita dac-am merge sa ne facem macar niste analize normale, oricare-ar fi alea. Simt ca timpul trece pe linga noi, eu am sarit peste bariera de 30 de ani, familiile ne preseaza, fratii mai mici ai mei si-ai lui au sau asteapta copii, etc, etc ... Cunoasteti povestea.
M-oi calma, ca n-am ce face, dar ma doare ca povestea asta cu copilul incepe sa ne instraineze, desi pina acuma am fost mereu pe aceeasi frecventa.
gata, m-am descarcat p-acia mai ceva ca la psihiatru.
Noapte buna, copii

Pt. inceput du-te tu singura si fa-ti analize , si daca totul e OK cu tine , atunci spune-i si lui , si poate atunci se va duce sa-si faca si el analize , poate-si v-a da seama ca problema e la el. Eu sper sa nu aveti probleme nici unul , dar e mai bine sa nu risti.
Si nu mai fi trista.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Eu sun Z 2 , din pacate.Ce nu prea inteleg eu , e ca am temp. f. mici.
In Z 1 am avut 36.3 , azi 36.1, si in ciclul trecut cea mai mare temp. a fost de 36.6. O fi normal ? Ca vad ca alte fete au chiar si 37.0.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, nu imi vin rushii. Ce o mai fi si acum cu mine, ca m/am saturat de surprize....

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Testele le-am primit si nu am instructiuni.Sa inteleg ca testul facut azi, z14 de dimineata, care avea si a doua liniuta, cei drept ceva mai palida decat liniuta de control nu este bun si nu ovulez azi sau maine?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Daca a doua liniuta nu este la fel de intens colorata ca si prima ( de control ) atunci nu este inca perioada de ovulatie. La un ciclu de 28 zile , testul de ovulatie e pozitiv in Z 14. Daca e mai lung , atunci scade 14 din 30 35 , sau depinde cat de lung e ciclul tau.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

La intrebarea mea nu stie nimeni raspunsul ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput