Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

catty, desi testele de ovulatie seamana intre ele, in fapt sunt total diferite, pentru ca masoara hormoni diferiti.
deci, cele de ovulatie de fac dupa ora 11 AM.
testul poate fi considerat pozitiv numai si numai in cazul in care, culoarea celor 2 liniute au intensitate cel puin egala. uneori(in cazul meu) atunci cand se pozitiveaza, liniuta test e mult mai intensa decat liniuta de control.
daca e mai palida NU este pozitiv. keep going!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Irlandeza, nu conteaza valoarea temperaturii. nu exista o temperatura "de sarcina". este doar mai crescuta(ceva mai mult) decat valoarea normala(a ta)
fiecare femeie este diferita si diferita fata de ea insasi. adik, intr-o perioada poti avea TB mai crescuta alteori mai scazuta. importanta este cresterea ei.in ziua care precede ovulatia, daca aceasta a avut loc, trebuie sa creasca brusc cu minim 0.2 grade.

fetelor, cred ca ar trebui sa poastam la incaputul fiecarui subiect toate aceste date(despre teste de ovulatie si TB), pentru ca sunt fete care stiu dar, multe nu, ca sa nu mai vorbim de fetele noi.cred ca ar fi de ajutoror tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

[.....
fetelor, cred ca ar trebui sa poastam la incaputul fiecarui subiect toate aceste date(despre teste de ovulatie si TB), pentru ca sunt fete care stiu dar, multe nu, ca sa nu mai vorbim de fetele noi.cred ca ar fi de ajutoror tuturor.

asta nu pot face decat liana30 sau moderatorul; e o idee f. buna;

Aleeeeee! tu citesti ce tot raportez la moderator despre ora?
Hai, nu mai fi suparata pe rusi ca aproape ai scapat de ei, nu-i asa?

m-am prins, dak dau reply la un mesaj, mi-l aseaza unde trebuie raspunsul; uff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Da ar fi bine , ca nu toate suntem asa trecute prin problemele astea , eu sunt mai la inceput si e frustrant cand nu prea gasesc raspunsuri. Ca nu stiu daca e OK sau nu.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dj cum le stii tu pe toate
noela zii mama ce vrei sa trecem..si trec io imediat..ce nu fac io pt tine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Noela, cu mare dezamagire in glas, ti-as zice ca desi initiativa ta e buna, poate fi complet nefolositoare .
Din cite am observat eu, nu prea citeste nimeni nimic. La sectiunea articole sint nenumarate articole pe diverse teme legate de ovulatie.
Fetele asteapta mai degraba informatii practice, din experienta altor fete, decit teorie pura, pe care nu stiu sau nu vor s-o interpreteze in cazul lor.

Sa fie foarte clar, nu ma refer la cineva anume cind zic asta, este attudinea generala a forumului, deci nu numai aici, la steptind un ingeras.

Nici macar subiectul care contne link-uri la celelalte subiecte "inainte de a posta un subiect nou" nu e de inters pentru nimeni. Sta lipit degeaba pe prima pagina.

Pentru TB, exista Fertility friend, care este mai mult decit si-ar putea dori cineva. Iti face graficu automat, are un Help super practic si facil de parcurs, foarte clar si iti poate raspunde la toate intrebarile. Tot nu-i de ajuns.

Eu am scris un articol deste evolutia hormonilor in CM si cum declanseaza ei diverse evenimente legate de fertilitate. L-am trimis de ceva vreme si n-a aparut inca. Mai am "pe teava" si un ghid practic de monitorizare a TB, si alte articolase pe aceste teme. dar mi-a cam pierit entuziasmul cind vad asa o lipsa de feedback...

Ma rog, hai ca mi-am descarcat nadufu de moderator aci si poate nu era cazul. Nu vreau sa-ti tai elanul creator, dar e ceva de munca la ce spui tu si n-o sa te bucuri cind vezi ca nu este citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

IRLANDEZA, stiu teoretic cum e cu perioada de ovulatie.
Intrebarea mea insa, daca azi z14, am facut testul dimineata la ora 8 si a doua liniuta era vizibila fara sa ma chiorasc mult la ea, si nu la ora 12, sa inteleg ca e posibila ovulatia?
Eu ovulez in z14-15. O sa mai incerc sa fac un test acum sa vad ce si cum.
ALE, hai ca incep si eu ca tine cu testele de ovulatie, avand in vedere ca e prima luna cand le folosesc, spre rusinea mea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

DJ, io citesc, da cu cititu ramin... N-am ce-i face. Adminu tre' sa rezolve. Am vazut ca in ultima vreme se rezolva cam o juma de zi, dupa care iar incepe. Pina una alta, incalcati putin cutuma si dati reply with quote.

caty, testele de ovulatie NU se fac din prima urina. Eu le fac dupa masa, la 5, cind vin de la servici. Si asa cum m-au sfatuit fetele, in ziua in care testul incepe sa arate din ce in ce mai poztiv, fac cite doua. Unul pe la prinz (12-1) si altul la 5. Peak-ul de Lh dureaza destul de putin si e posibil sa-l ratez.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Liana, banuiesc ca la parerea mea te referi. Daca ai ceva de zis, zi, ca poate sint io pesimista si vad deformat realitatea.

Mergi la inceput