Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Catty , daca testul e pozitiv , inseamna ca ovulezi. Da-i bataie nu mai pierde timpul. Ar fi de preferat daca ai face unul pe la pranz ( sau dimineata in cazul tau ) si unul mai pe seara , sa vezi daca mai esti la ovulatie. Sti ca aceasta perioada e f. scurta.
Bafta multa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale , folosesc acel Fertility friend , si vreau sa-ti spun ca nici macar nu mi-a aratat cand am ovulat , cica luna asta nu am ovulat , desi testul de ovulatie arata clar asta. Daca nu am acel "albus de ou" (pt. ca nu l-am avut) introdus in grafic , el nu-mi arata ovulatia.
Si m-am uitat si la alte grafice , si n-am vazut temp. asa scazute ca ale mele la nimeni, de aceea eu am intrebat aici daca e normal.
Poate daca ar fi trecute undeva concret , valorile normale , as sti daca ma icadrez si eu acolo (sau alte pers.) , sau poate e OK si daca ai 36.1 ca si mine , sau chiar mai mica temp., e bine de stiut si asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Ale, ai dreptate 100% poate chiar mai mult.
insa sa-ti marturisesc ceva, sa nu razi plizzzz!

cand am intrat prima oara pe acest forum, am fost bulversata de multitudinea de informatii pe care am gasit-o. este de fapt singurul forum pe care am fost activa in 37 de ani.
habar nu aveam cum functioneste, si acum mai descopar cate una de raman paf, cand vad cat sunt de ....bleaga, sa zic asa.
membru sunt de prin noiembrie anul trecut, si abia prin mai iunie am inceput sa postez la fibrom. si nu pentru ca nu as fi avut ce spune, sa n-as fi avut intrebari, ci pentru ca nu stiam cum "se foloseste" un forum de discutii. mi-a trebuit ceva timp sa ma luminez un picut. mai mult ca sigur ca am facut si eu gafe, sunt convinsa ca inca mai fac...insa am 'muncit' la greu sa-mi insusesc cat mai multe cunostinte, sa nu radeti , chiar mi-am luat notite, mi-am impartit problemele, le-am asezat pe capitole, ce si cum trebuie sa fac...n-am asteptat doar sa primesc
acum cand m-am prins si eu cat de cat cum e cu jucaria asta te compatimesc, se deschid subiecte total aiurea, si colerica cum sunt in prima faza ma apuca toti dracii, apoi imi amintesc de mine...si totusi, scuzele acestea nu sunt suficiente...si scoala de soferi cand am facut-o nu am mers cu 10 km/h cum vad ca se merge acum.daca ma punea instructorul sa merg asa...nici in ziua de azi nu as fi avut carnet de conducere.
nu stiu daca exemplul meu este concludent...what ever.

ma gandeam doar la cateva randuri explicative la inceput de capitol...insa mi-e teama ca vei avea dreptate.
si totusi, ca voi toate imi place sa ajut, si-mi este mila cand vad cate o fata cu intrebari de genul acesta si care nu primeste raspuns, nu din rea vointa, ci pentru te saturi pur si simplu sa repeti acelasi lucru la infinit. si se intampla uneori, ca alte fete extrem de bine intentionate sa raspunda, insa gresit, si se formeaza un intreg carusel de geseli.

am raspuns tarziu...n-am stiut ca sunteti aici ,asa aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

irlandeza temp difera de la o pers la alta,si din cauza locului unde se masoara.
de ex temp vaginala si cea rectala sunt mai ridicate decat cea din axila si sublinguala.imi pare rau de z1....
catty testul de dimineata e cam degeaba,asa ca repeta unul dupa-amiaza asta.a doua linie la mine a fost mai inchisa la culoare decat linia de control,e fff evidenta.dar aceasta a doua linie incepe sa se inchida la culoare de la o zi la alta pana in ovulatie.

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:

catty testul de dimineata e cam degeaba,asa ca repeta unul dupa-amiaza asta.a doua linie la mine a fost mai inchisa la culoare decat linia de control,e fff evidenta.dar aceasta a doua linie incepe sa se inchida la culoare de la o zi la alta pana in ovulatie.

alina

si la mine e la fel

Mergi la inceput

si eu am facut niste gafe la inceput....pana sa ma prind.
asta e, si la mine e primul forum la care scriu,sincer habar nu am avut ce e ala forum pana la DC.
dar primul lucru am citit articolele.sunt f ok,mie mi-au placut.mai ales cele de la preconceptie le stiu pe de rost!
dar despre ce sa faci pe forum regulamentul e destul de subtire,parerea mea.

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

Turturica... Fa-ti hormonalele si el spermograma neaparat ca sunt ff frecvente azi tulburarile la barbati. Sau le-ati facut deja? N-am citit tot ce s-a scris.

dj_mama, mersi de sfaturi. Tot ce-am facut a fost un amarit de papa-nicolau (oare asa se scrie?) si-am primit sfatul sa-avem rabdare ca nu sint motive de ingrijorare din moment ce am ciclul regulat.
Dar cred ca o sa urmaz sfatul irlandezei si-o sa-mi fac macar eu analizele. O sa ma gindesc pe urma cum procedez cu el.
irlandeza, eu mi-am masurat temperatura de dimineata si-am avut-o joasa rau de tot, 35.9 Deci sint si eu cu temperatura joasa ca si tine. Nu stiu de ce, dar eu aveam impresia ca pe fertilityfriend trebe' sa platesti ca sa iti poti face cont la ei, cred ca n-am citit eu bine. Mi se pare faina chestia cu graficul.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

S-ar putea sa fiu gravi: am o a doua liniuta pala la test dr sigur. Mai fac unul maine dimineata. Mi-e asa frica sa nu fie negativ!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

chiquitita ce frumos.....
sa dea DD! fa-ti si un clear blue cu urina de dimineata.
eu iti tin pumnii!

alina
sa o ajutam pe barbye!

Mergi la inceput