Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mersi alina. Sper din tot sufletul sa fie si sa nu fi fost o greseala!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CHIQUITITA, sa dea DD sa vezi dublu si maine. Astept vesti.
Fetelor, eu mi-am repetat testul la ora 13.30. Au aparut ambele liniute si aveau aceeasi intensitate si culoare. Asa ca ne-am pus pe treaba, mai ales ca doar azi si maine mai putem face una, alta pt ca miercuri fac analize la Bucuresti si trebuie abstinenta de 2 zile. Poate vrea DD sa iasa ceva luna asta, mai ales ca la HSG mi-am vazut moartea cu ochii.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty, sper sai ai succes. Sa stii ca si eu luna asta ma programasem la dr si nu m-am mai dus pentru ca se pozitivasera testele de ovulatie si era pacat sa ratez primele mele teste de ovulatie pozitive. Multa bafta. Am citit si postarea ta cu experienta nasoala, mi-a parut super rau de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Am revenit. Am fost la expozitia de pisici, nu m-am suparat pe nimeni.
Si nu, Liana, nu m-am prins ca glumesti. Io chiar te luasem in serios si credeam ca sint io exagerata.

Noela, foarte frumos ai scris, si sa stii ca si io tot pe acest forum mi-am facut debutu virtual. Numai ca io am dat de el prin cautare pe googal si mai intai am cercetat si de abia dup'aia m-am prins ca e online si activ, adica se poate scrie in feicare zi Asa mi-am facut cont si alea, alea.

Acu' voi faceti cum credeti. Io salut orice initiativa de acest fel, doar v-am expus parerea mea. Poate prea pesimist, si pentru asta ma scuz. Eu va ajut si cu capu' din dotare si cu tehnica.

chqui, tin pumnii pentru maine dimineata.

irlandeza, tu sa nu te superi pe mine, ca nu la tine ma refeream, sa nu ma intelegi gresit.
Cat despre FF, iti stau la dispozitie. Da si tu un link la grafic sa-mi dau si eu cu parerea. Despre temperaturile scazute nu pot sa-ti zic decit ca nu-i bai, fiecare femeie are temepratura ei obisnuita. Si ale mele sint mici, uneori foarte mici. Eu in sarcina am avut 36.87, apoi a mai crescut pina la maxim 37.1, niciodat mai mult. Dar in perioada preovulatorie ajung la 36.1, uneori si 35,8 niste temepraturi de broasca.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Turturica , cred ca trebuie platit la FERTILITY FRIEND , dar au primele 30 (sau mai mult) zile gratuite. Mie acum imi spune ca mai am 5 zile din cele free , si ca daca vreau sa mai continui sa platesc.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ale
catty bagaaa tareeee!!
noela m'am gandit mult pana sa te intrebastuia chiar io place cafeaua?ca are asa o fata de ii plangi de milahi..hi..tu ce zici?si mai am cateva dar ma abtin sa nu ma bata Ale

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

catty spor la .baga tare ca acum e momentul!
sa fie cu ochisori!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale , fi linistita nu ma supar asa usor. Dar n-am vrut sa fiu eu rodul disputei.
Vezi ca ti-am trimis PM.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput