Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Liana, ma luasi prin surprindere...
de 10 min. ma uit la el si nu-mi dau seama ce exprima fata lui...pana la urma stii ce cred ?
cred ca s-a fript cu cafeaua, de are fata asta!!!

acu' am ora sexuala...mi-o leneeeee, si mi-e cam greu sa gandesc, da promit ca am sa incropesc cateva randuri despte TB si testele de ovulatie, pe care sa le postam la inceputul fiecarui capitol.am sa incerc sa cuprind cam toate problemele care am vazut ca dau batai de cap fetelor si se repeta.dar nu le vom posta pana nu o sa am si avizul fetelor, ca doar nu le-oi sti eu pe toate...ehe, as vrea eu.
daca exista persoane mai harnice dacat mine, au tot respectul din partea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

noela io te astept..ete asa
si ca sa nu fiu data afara pe usa sau pe geam zic si io..
azi z21..da astept ca mai am..am vrut sa stiti

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, multumesc de urari. O sa bag tare azi si maine pt ca marti si miercuri nu sunt sanse pt ca trebuie sa fac analizele la secretiile de col. Fir-ar sa fie de amar ca uite in perioda fertila eu trebuie sa ma abtin.
In alta ordine de idei de vineri seara ma doare o masea de nu mai pot dormi . Maine ar trebui sa ma duc la dr si inainte de asta sa imi fac radiografie dar mi-e frica sa nu ma iradiez luna asta si taman acum sa vad dublu la un test de sarcina. O sa il rog pe dr sa imi faca ce o vrea dar fara anestezii sau lucruri care ar putea influenta negativ o eventuala sarcina. Oricum asa nu pot sta pt ca ma doare de mor si nici sa mananc nu pot.
Sotul meu azi nu prea a vrut sa coopereze si i-am spus si eu ca daca nu iese nimic pana in noiembrire ma operez si atunci vreo luna si ceva o sa se ocupe el de tot si iar o sa se chinuie ca in martie cand am avut piciorul rupt si atunci sa il vad cum se desccurca ca eu o sa stau ca o doamna si o sa dau indicatii. Sper Sa fie cooperant zilele astea si sa am si eu ceva roade.
Noapte buna tuturor si o saptamana cat mai linistita.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

La mine Z28...care se transforma incet, incet, miseleste parca, in Z1...Ce as putea sa zic? A fost o luna mai relaxata decat anterioara, din pacate deznodamantul e acelasi.
Daca stiti sa va rugati si aveti credinta, va rog din suflet sa va rugati si pentru mine azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...

wow , ati scris ceva de joi de cand n-am mai intrat eu...

v-am citit si m-am amuzat copios de perlele scoase de voi...
ne mai indulciti putin..ma bucur ca va pastrati inca simtul umorului...

mai vb..
pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

adelamaria ma rog eu pentru tine azi!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

ia cititi voi mai fetelor cucuietelor despre stres!
iote www.topsanatate.ro/article.php/stresul_si_infertilitatea_o_relatie_cauzaefect/?id=21844" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Salut...Am facut in aceasta dimineata o injectie cu pregnyl...la 8 dimineata...la cat timp ar trebui sa fac sex ...la 24 sau 36 ore?..sau trebuie o ora fixa?...

Mergi la inceput

adrriana, din cate stiu eu, foliculii se sparg dupa 36 de ore de la injectie. facand un calcul inginerescmie-mi rezulta cam asa:
daca sotul sta bine cu gigeii, adik sunt frumosi si voiosi, si stiind ca un ovocit traieste aprox 24 de ore, daca as fi in locul tau, graficul meu de ar arata cam asa:
in seara asta-1 buc. repriza,
maine seara-inca una buc. repriza
si ca sa fiu sigura, as mai incerca inca o repriza miercuri dimineata.

sa mai vina si alte fete cu sfaturi din proprie experienta.
eu as face asa ca sa fiu sigura, ca macar o parte din gigei au timp sa ajunga pe trompe si sa intampine outzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Multumesc frumos,Noela...Sper sa fiu

Mergi la inceput