Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 25
Francisca spune:
Cornelia nu fi necajita, eu zic ca nu este nici o problema ca nu stie sa deseneze, sunt sigura ca are alte calitati pe care altii copii nu le au. Vlad, este la fel ca Rares, nu stie prea bine sa deseneze (el stie sa faca un patrat, triunghi, cerc, stie sa faca un mar, o para, dar nu stie sa faca o masina sau ceva mai complicat) si asta nu pt ca nu m-am ocupat de el, dar cine stie, nu s-a nascut cu talentul asta, in schimb are voce (canta foarte frumos), iar de cand i-am cumparat un laptop de copii a invatat literele (mici si mari), stie si sa scrie cuvinte simple, cifrele si spre uimirea mea stie inmultirea cu 1,2 si 5. Ii place matematica , dar nu ii place prea mult sa deseneze .
Asa ca nu dispera, o sa invete el sa si deseneze
Pupici
Gaby si Vlady
Francisca
Nicoleta spune:
Servus,
revin cu vesti bune, Stefan este bine, i-a trecut bronsita si doar putin ii mai curge nasul. VA ramane acasa si saptamana viitoare, astfel incat speram noi sa fie foarte bine dupa vacanta si sa nu se mai imbolnaveasca. NU asa de grav.
Cornelia, eu am terminat Liceul Pedagogic... si Stefan al meu nu stie sa deseneze decat serpi :)). Cu coloratul iar stau destul de "rau", eu tind sa cred ca nu ii place. In schimb ii place sa picteze, desi nici aici nu picteaza ceva concret, ii place sa foloseasca acuarelele. Eu tind sa cred ca nu are inca reprezentari potrivite pentru a le reda prin desen. Si mai astept, va veni ea si vremea aceea. Nu toti sunt talentati la activitatile manuale. Asta este, insa are alte calitati (compenseaza "lipsurile"). Eu nu mi-am pierdut speranta si incerc acasa sa il fac sa mai coloreze putin (desi nu am succes cu culorile...).
Nicoleta
Anina_n spune:
La multi ani, Vlady !
Sa cresti sanatos si voios, sa fii mereu mandria parintilor tai !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Francisca !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, mandria voastra de baiat !
Asteptam poze de la petrecere !
Nicoleta, ma bucur ca Stefan este mai bine ! Acum, puteti profita de vremea asta frumoasa, sa il scoateti la plimbare, cat timp soarele este sus pe cer si i se simte caldura.
Karina, pozele cu Bogdan sunt si ele, acum, in albumul foto al copilasilor nostri !
Tare frumusel este ! Are niste gene...
Theodora, bine ai revenit ! Ce au crescut baietii tai si ce frumosi sunt ! Le-ai vopsit parul sau cum de au parul blond, ca in una din poze asa se vede ?
Ce fac, cum se inteleg ? Cum le place la gradi ?
De luni, Cristina va fi in vacanta timp de 1 sapt. si este foarte incantata ca va avea mai mult timp la dispozitie pt. jucariile ei preferate.
Va doresc un weekend minunat, alaturi de cei dragi !
Theodora
Tine aripioara asta, voinice !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna, buna!
Nicoleta, ma bucur ca Stefan e mai bine!
Voi ce stiti, cand incepe vacanta?
Referitor la aptitudini, nici eu nu ma laud cu talentele artistice ale lui Andrei. Picteaza (coloreaza) cu acuarele, dar nu stie sa deseneze, un om, o pisica, un pom, casa etc.
De aceea am zis sa-i comanda proiectorul ala de desanat de la Quelle (cadou de Craciun). Poate se implica mai mult,daca deseneaza dupa un model dat!!! Bine macar ca nu e singurul asa!!!
Nina, multumesc de aprecieri!!!
la toata lumea!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
katty spune:
Aoleu, ce-am uitat:::
LA MULTI ANI, VLADY !! Sanatate si fericire iti doresc, o petrecere minunata si cat mai multe!
frumoasa si asteptam pozute!!!!!
Francesca, sa-ti traiasca baietelul sa se faca mare, sa creasca sanatos, sa va lumineze viata!!!
Poze aici
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI VLADY!!! Sa fii fericit si sanatos!
Katty, Stefan este bine, ieri am stat eu acasa. Si am iesit 2 ore la pranz, i-a facut bine iesirea, sper sa il pun repede pe picioare.
Nicoleta
Francisca spune:
Va multumesc tuturor pt urari
Si voua sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei !!!
Promit sa va povestesc luni cum a fost la petrecere.
Acum va las pt ca trebuie sa fug acasa sa mai pregatesc bunatati
Va pupam dulce
Gaby & Vlady
Francisca
CORNELIAP33 spune:
Multumesc pentru incurajari, fetelor. In zilele mele bune si eu gandesc la fel ca nu poate sa le stie copilul pe toate si ca are timp sa mai invete. Alteori disper, deh
La multi ani! pentru Vlady, sa creasca mare si sanatos si sa faca multe bucurii parintilor sai.
Multi pupici si weekend placut,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Nicoleta spune:
Servus.
Francisca, sa ne trimiti si noua cateva prajituri virtuale, vrem si poze ;)-
Cornelia, stii cum se spune, speranta moare ultima! Si eu mai sper, si sper sa nu sper degeaba ... atata cu speratul! Va fi bine, nu trebuie sa fie multi-lateral-dezvoltati, nu?
Eu zic sa stai linistita. Va fi bine, cu siguranta.
Nicoleta
katty spune:
Sunt de acord cu Nicoleta, asteptam fursecuri si poze!!!
In rest, weekend placut!!!
La noi, odihna cat cuprinde!!!
Poze aici
varsta lui Andrei