Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
Gabbriela spune:
buna,
noi suntem bine sanatosi, cel mic e vesel tare, azi vom merge la parc, inca o mica organizare cu mancarica si muzica, e tare incanta, in rest nimic deosebit, marti au petrecere de halloween si el nu vrea sa mearga asa ca nu am degand sa il fortez.
Pozele promise, sorry inca nu le-am primit nici eu.
zi buna si sanatate la toti pitici si la toate mamicile
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Tine aripioara asta, voinice
Nicoleta spune:
Servus.
Pentru noi week-endul a fost destul de obositor, vineri si sambata am avut un musafir, duminica am mers cu masina 450 de kilometri si am adus-o pe sora mea cu fetita ei, aseara am avut concert (are numai 10 luni...). Azi a ramas si sotul meu acasa, de maine va fi si bona dimineata cu ei, apoi somn, si dupa aceea vor sta toti trei pana ajung eu acasa. Sper sa nu ia so-mea razna cu 2 copii... Usor nu este, clar.
Voi ce ati facut in week-end? La noi ploua si m-a lovit depresia. :(
Nicoleta
CORNELIAP33 spune:
Si la noi ploua ... si depresia e pe aproape.
Noi spre deosebire de Nicoleta, am avut un week end linistit. Sambata am avut un mester care a reparat peretii dupa ce ne-am pus geamurile termopan, iar baietii au stat toata ziua prin curte cu mesterul, cu bicicleta, catarat prin pomi - ma refer doar la cel mic. Eu am fost la cumparaturi singura, ceea ce-mi place foarte mult - nu ma grabeste nimeni, nu ma cicaleste nimeni. E perfect.
Ieri, intrucat era frig am stat in casa, am citit, ne-aqm uitat la televizor, am ascultat muzica, am colorat.
Astazi a plecat fericit la gradinita.
Va doresc o saptamana buna si poate se mai incalzeste vremea asta.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
HelleneC spune:
Buna tuturor!
Pe George l-am trimis la tara in vacanta, desi la camin au spus ca putem duce copiii, insa decat sa stea intr-o grupa toti adunati... mai bine face o cura de mancare sanatoasa si mie imi lasa putin timp sa mai rezov treburi prin casa!
Daca alta data plangea cand pleca, acum si-a facut singur bagajul, mi-a dat jucariile pe care sa le ia, a carat singur geanta ( a vrut neaparat geanta lui de bebe), ce mai... m-am bucurat si imi dau seama ca am cu cine vorbi si ma intelege!
Fiind foarte urat afara (ploaie, vant, frig, brrrr), va sta in casa si se va juca cu verisoarele de acolo!
In rest... asteapta bebelusul, se pare ca el nu mai are rabdare, desi mai avem drum lung in fata, 5 luni jumate de asteptari!
Va pupam si va dorim sanatate maxima si o saptamana frumoasa!
Elena
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)
Nicoleta spune:
Cornelia, ce bine ca ati avut un week-end linistit! Vreau si eu.
Elena, ma tot intrebam cum este cu doi copii mici in casa, acum voi avea ocazia sa aflu... Am aflat si aseara, cand Yarina a plans destul de tare ca era saraca surescitata din cauza schimbarii... Stefan insa este topit.
Nicoleta
Karina spune:
Hello mamici de pitici voinici !
N-am mai scris, dar v-am citit, ca de obicei.
Intre timp Bogdan a racit, ii curge rau nasul, a facut si temperatura dar doar de 2 ori, o data 37,4 si o data 37, asa ca joi si vineri nu l-am trimis la gradi si nici azi. Ma gindesc ca poate cu mama acasa are mai multe sanse sa se faca repede mai bine, ca el nu-si sufla nasul si mi-e ca-i ajung mucozitatile in git si incepem din nou cu tusea.
Deja au inceput sa i se inchege mucozitatile, dar nu stiu ce sa zic. Ieri dupa-masa de exemplu am fost cu niste prieteni la restaurant si nu i-a curs nasul aproape de loc. Azi noapte a dormit f. bine, dar azi dimi iar ii curgea nasul rau. Nu stiu ce sa mai zic. Am rugat-o pe mama sa-i puna o data la 30 min. ser fiziologic in nas, ca apa de mare am terminat-o. Poate asa n-o sa tuseasca.
Miine Bogdan are serbare la gradi de Hallowen, nici nu i-am cumparat costum, nici nu stim de unde si nici nu stim sigur daca miine o sa mearga la gradi.
Nina, multumesc ca mi-ai pus pozele. Bogdan seamana f. mult cu mine, dar forma ochisorilor si genele sint ca ale lui tati.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
katty spune:
Buna dimineata, dragi mamici! (de fapt nu mai e dimineata!)
Si la noi e vremea mohorata! Ieri si alaltaieri a fost mai frumos! Karina, imi pare rau ca e bolnavior Bogdan, ii doresc sanatate multa ca sa ajunga maine la serbare.
Nicoleta, noi am avut un weekend linistit, cu treburi administrative si o mica vizita ieri la mama, unde Andrei a primit multe jucarii si cadouri!!!
Elena, ce bine ca ai putu sa-l trimiti pe George la tara. Si la noi e vacanta, dar tot asa ii primesc, dar ii comaseaza doar daca sunt prea putini in grupa. Dimineata erau destui!!! Dar l-am lasat plangand, ca de obicei.
Cu schimbarea asta a orei, aseara l-am culcat la 9 (victorie!!!), iar dimineata s-a trezit de la 7, pana l 8 i-am pus desene.
Gabbriela, asteptam poze!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
Buna dimineata si de la noi (la noi chiar e dimineata!!!)
Noi am trecut cu o ora in urma si acum ne trezim mai tarziu (sau asa ar trebui!!!!) si dimineata am timp mai mult!!!
Noi am avut un we tare frumos...ieri am fost toata ziua in parc si am facut gratar, am jucat tenis, fotbal si David a avut si tractorul cu el si a pedalat intr-o fericire!!!!
Sambata am avut inot si am jucat si putin tenis apoi...in rest am stat in casa caci a plouat....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Nicoleta spune:
Servus.
Vesti bune, nepoata mea s-a adaptat in spatiul nou (casa noastra) si a dormit toata noaptea in patutul de bebe al lui Stefan. S-a odihnit si sora mea cu ocazia asta. In rest Stefan este topit dupa verisoara lui, de dimineata a acceptat sa ramana acasa fara tambalau pentru i-am spus ca trebuie sa ramana sa aiba grija de Yarina, nu a mai fost suparat cand am plecat la serviciu.
Elena, ce bine ca aveti tara unde sa mearga copilul in vacanta, parintii nostri toti lucreaza. M-as bucura sa il las sa zburde printr-o curte de tara..
Katty, mai e suparat Andrei la gradi?
Gabb, cum a fost la petrecere?
Karina, sa ne spui cum a fost la petrecere.
Sinzi, voi ce mai faceti?
Sa aveti o zi buna,
Nicoleta
Karina spune:
Buna dimineata mamici de pitici voinici !
Bogdan azi noapte parca a fost mai rau decit de obicei, s-a foit jumatate de noapte, i-a curs nasul si nu a lasat sa il curat.
A si tusit un pic, dar numai din cauza mucozitatilor care i-au ajuns in git.
Eu am dormit din 2 in 2, a inceput si mie sa-mi curga nasul, asa ca sint cam darimata.
La gradi nu l-am mai dus, asa ca am renuntat si la costum.
Acum e acasa cu mama mea, care mi-a spus ca de cind a papat de dimi nu i-a mai curs nasul si nici n-a mai tusit.
Sper sa se faca bine, ca altfel in curind ma pune in genunchi.
Sanatate puiutilor si mamicilor.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine