Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

N-am stiut ca in nr. viitor al revistei va fi Masina misterelor, Cred ca nu trebuie ratat. Ptr. ca Andrei nu are nici un talent la desenat, ma gandeam sa-i comand la Quelle (am vazut in revista Quelle de Craciun) un proiector ptr. desenat, cu 8 discuri, fiecare cu 14 desene, costa 49 ron, poate ii ajunge pana la Craciun si poate il implica mai mult sa deseneze.
Intre timp am aflat ca nu mai plecam din Bucuresti, turta finutei noastre va fi in Bucuresti sambata. Nina, multumesc ptr. urari. Sigur voi pune poze!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nicoleta imi pare rau sa aud ca Stefan iar e bolnavior. Of Doamne ca nu se mai termina odata cu bolile astea... Sanatate multa, sa nu fie ceva grav.Elena tare haios e George Scooby Doo. Dar io tot eram curioasa poate poate se vede ceva din burtica ta si tu nimic, doar portrete ne arati.Katty distractie placuta la turta finutei, sper sa aveti vreme buna.Anina, Liviu deseneaza uneori si alte minunatii, tot soiul de animale, sau fiinte, oameni de zapada, insecte, poti vedea ultimul album intregaiciGabbriela sper ca te simti mai bine, iar lui Julian sper ca i-au trecut juliturile.Cristina imi imaginez ca ati retrait o parte din intamplarile prin care ati trecut la inceput cu Mariuca, imi imaginez cata suferinta ati vazut acolo in spital. Vorba cuiva, daca as putea cere ceva, un singur lucru lui Dumnezeu, care sa mi se indeplineasca, ar fi sa nu mai existe boli pe pamant. Slava Domnului ca e bine Mariuca, sper sa fie si mai bine si fara medicamente.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Poze cu Vlad, baiatul lui Francisca

Revin imediat cu raspunsuri.. azi am timp, numai sa hranesc piticu.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Multumesc mult pentru primire, aprecieri si urari!

sinzi_ana, chiar ca sunteti ocupati. Ma gandeam si eu sa-l dau pe Cristi la inot, dar nu apuc deloc sa ma ocup de asta.
katty, va pun o poza cu bb - chiar de astazi. bbRadu
Nicoleta, multa sanatate puiutului.
Francisca, Cristi este foarte ok in legatura cu bb, in primele zile ma intreba mereu "gata? e mare acum?"...voia sa se joace cu el. Acum este mama la mine, mai sta inca doua luni si profit de prezenta ei ca sa-i acord lui Cristi cam aceeasi atentie ca si pana la aparitia lui bb. In plus, acum merge dimineata la gradinita si asta-mi prinde foarte bine.
Anina_n, daaaa, sunt bune bastonasele de cascaval, imi plac si mie.
Lucia, m-am uitat in albumul cu desene, este tare talentat Liviu!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna mamicilor si piticilor!
Se pare ca Scooby ne-a acaparat timpul nostru! La mine asa e, troneaza harta pe jos, cu greu l-am convins ca in sufragerie nu se dpoate si camera lui nu e gata pentru asa... ornamente. Si azi astepta deja masina misterelor, greu pricepe cum e cu saptamana viitoare! Abia astept, poate asa mai tace o vreme!
Gabbriela, multumim pentru site... noi acum vom cauta scaunel care sa se potriveasca la masina noastra... pe George il prind cu centura de anul asta. Super ideea ta!
Nina, la o petrecere l-a pictat asa, asa a vrut el sa fie pictat. Este un loc de joaca unde se organizeaza zilele de nastere si e super fain, pot alerga, tipa, dansa in voie, e plin de jucarii, doar ca mi-e peste mana sa il duc acolo, e mai departe de noi. Si doamnele de acolo au un catalog c tot felul de modele, copii aleg si ii picteaza. Acum, pentru ca e frig si parcul l-am abandonat, cred ca o data pe saptamana il vom duce acolo la joaca, sunt masinile lui preferate cu care se plimba.
Lucia, nu am ce burtica sa va arat, decat cea naturala care... acum nu stiu ce sa cred: e de la bebe sau e de la ... surplusul meu! Oricum nu mai imi vine nimic, iar bebe avea sambata 6,5 cm, deci era marisor, si deja simt botul de aur in burta... poate peste o luna avem ce arata mai... consistent!
Claudia, sa iti traiasca minunile si... scump de tot bebelushul! Ce rol are Cristi? I-ai dat "indatoriri" de frate mai mare? Acum... ma intelegi ca eu tot culeg informatii de la mamele cu 2-3 copii!
Cristina (Criq), sananate Mariucai si sa auzim numai vesti bune de tot!
Nicoleta, la fel, sanatate pentru Stefan! George ne arata pe harta unde e Suceava, a invatat de la meteo, el urmareste mereu starea vremii si ne anunta cum e vremea pe la noi!
Katty, la ce pagina in Quelle e proiectorul? Am lasat revista la serviciu si nu am studiat-o foarte atent. Ultima data cautam hainele pentru gravide si numai nu le gasesc, cred ca sunt in numarul vechi, dar mi-a obosit neuronul!
Gaby (Francisca), George e incantat de bebe, mereu si-a dorit tocmai pentru ca multi colegi au acasa fratiori sau surioare. Si lui ii plac copiii. Cum va reactiona atunci... vom vedea, mai ales ca el e mereu in centrul atentiei de 4 ani... insa ne bazam pe noi si pe el si... sigur va fi bine. Eu deja nu ma mai tem de o eventuala gelozie, m-am linistit! Ideea cu Scooby la party e buna. Pacat ca nu aveti si voi loc de joaca, ca scapai de griji!
va pup pe toate, ma duc sa il adorm pe Scooby si cum nu poate fara Velma... ma intekegeti, da?
O noapte linistita!
Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata!
Astazi am vazut copii frumosi, am vazut pozele cu Vladut al Franciscai, l-am vazut si pe BB Radu al Claudiei! BB Radu e de reclame!
Elena, proiectorul este in Quelle de Craciun la pag. 34 (3).
Lucia, multumesc ptr. urari. Cred ca o sa avem o vreme frumoasa ca asa au anuntat.
Nicoleta, Crig, ce fac Stefan si Mariuca? Sper ca sunt mai bine! Sanatate multa!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Claudia multumim de aprecieri.Ti-am admirat si eu ambii ingerasi.Credeam ca numai noi tinem masina in casa dar vad ca mai e cineva care se plimba cu bicicleta prin casa. Eh la noi din pacate e lipsa de spatiu.Francisca tare frumos e si Vladut al tau.Mai dar parca s-a spart sacul cu copii unul mai frumos ca celalaltBine Elena, mai avem rabdare dar sa stii ca nu scapi tu asa usor, vrem sa vedem burtica.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Shewolf, tare dulce Radu!!!! Frumusel foc!!!!

Francisca, si Vladut e frumos!!! Numai copii frumosi aici!!!

Nu am apucat decat sa rasfoiesc si sa vad pozele!!!
Poate in we am timp mai mult!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Theodora, bine ai revenit!!!! Ce mai fac baietii tai?????

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput