Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
sinzi_ana spune:
Noi ne bucuram de caldura din ce in ce mai mult...azi am fost la plaja in Miami...ieri la tenis si mai tot timpul la piscina!!!!
David a devenit dependent de apa......si cred ca asta e motivul pentru care a inceput sa manance mai bine (de fapt vineri am aflat ca la gradi isi arunca mancarea la gunoi cu mult inainte sa manance ceva!!!)
Am pus si noi ceva poze noi de we...
http://family.webshots.com/photo/2434186410087737923RSzgHc
cu finii si nasii lui David!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2855534560087737923rglZOZ
Ce o sa fie David de Halloween...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Imagini...fotografii
she_wolf spune:
Buna!
Multumim mult!
Hellene, deocamdata Cristi nu are vreo indatorire. La inceput ducea si el un pampers la gunoi, participa activ la baita lui bb, adica il stropea cu apa pe picioruse sau, dupa ce n-am mai alaptat, ma ajuta sa tin biberonul (el a vrut), insa, intre timp i-a pierit interesul, iar eu nu insist. Incerc sa-l conving sa-i mai dea si lui bb vreo jucarioara muzicala, dar n-am un succes foarte mare. Nu este obisnuit sa imparta jucariile si nu se lasa usor. Stiti vreun truc pentru asta?
A! Mi-am amintit o faza draguta, are si el o jucarioara de plus care este "bb" si-l plimba cu carutul, ii da laptic, doarme cu el etc.
Lucia, da, s-a plimbat prin casa cu bicicleta, dar numai in primele zile dupa ce am cumparat-o, deh, "jucarie" noua. Acum am scos-o pe balcon si uita de ea pana iesim afara.
sinzi_ana, este dragut costumul si ii sta tare bine lui David. Cine este, Peter Pan cumva? Trebuie sa ma urnesc si eu sa-i cumpar un costum lui Cristi pentru ca au vineri serbare pt. Halloween la gradinita, iar chiar de Halloween suntem invitati la o petrecere.
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
sinzi_ana spune:
She wolf, azi David m-a impresionat, caci ne-am intalnit cu o cunostinta care are o fetita de 5 luni...
Atat de grijuliu a fost cu ea, si a pupat-o, si o mangaia asa dulce pe picioruse...hihi...ca parca ma bate gandul sa ne gadim si noi la o surioara ceva!!! haha (glumesc!!!)
Acum cred ca e foarte important ca sa nu fie siguri la parinti...ma gandesc eu...(asta dupa ce am vazut o secventa - nu mai stiu din ce emisiune - in care o sora organiza o petrecere surpriza pt fratele ei care se insura!!!!...si ii spunea ca il adora...)
Asta ca o paranteza!!!!
Noi azi am fost la petrecerea prietenului nostru , care a implinit 2 ani (mamica lui este membra DC) si David e super obosit...nici nu vrea sa doarma de obosit...e marait si face scandal!!!....
Imagini...fotografii
Francisca spune:
Multumim mult si voi aveti copii la fel de frumosi
Sinzi_ana, ce bine ca voi mai puteti merge la plaja, la noi este frig .
Si lui Vlad ii place innotul si tenisul. Are noroc cu bunicul lui (tatal meu) care este instructor de tenis si pe mine m-a invatat, dar eu nu am mai jucat de 5 ani si imi este asa de dor...
Foarte frumos costum de Halloween are David.
In legatura cu ce ai zis despre frati, sunt de acord cu tine si eu cred ca este mai bine sa fie 2, eu vad la mine, sunt foarte bucuroasa ca am o sora mai mare.
Mie imi pare foarte rau ca nu am facut mai repede inca un alt , acum mi se pare ca este diferenta cam mare, dar tot imi doresc o fetita .
Claudia si eu am aceeasi problema cu Vlad, nu imparte jucariile lui cu nimeni, daca mergem sa se joace el cu jucariile altui copil este OK, dar daca vine alt copil la noi, nu ar da nici una. Sincer imi este teama de cum ar reactiona daca ar avea o surioara sau un fratior, el a fost timp de 4 ani in centrul atentiei si cred ca ar fi foarte gelos pe , poate ma insel, dar...
Era sa uit este foarte frumos bb Radu . Sa iti traiasca si sa creasca repede mare sa poata Cristi sa se joace cu el !
Pupici la mamici si la pitici !!!
Gaby & Vlady
Francisca
Nicoleta spune:
Servus.
Revenim si noi dupa cateva zile de pauza... Nu avem inca net acasa, deci nu am putut sa va scriu... joi am fost la medic, Stefan a fost dignosticat cu bronsita, a primit antibiotic si alte cateva siropele (de tuse, pentru respiratie, antihistaminic..). Joi seara a vomat, apoi a facut febra, nu a vrut sa ia Nurofen (facea greva, si il inteleg...), a adormit si dupa 10 minute avea 39,7, temperatura luata in graba cu termometrul de ureche... Ma intreb oare cat avea de fapt... Repede algocalmin, apoi sosete cu otet, Nurofen si spalat pe ochi si pe maini cu apa rece, norocul lui ca i-a scazut repede, ca i-as fi facut impachetari si nu ar fi fost deloc ok... Dar in 10 minute ii scazuse la 38, apoi i-a scazut cam intr-o ora spre 37 si a adormit, a fost ok, nu a mai facut febra de atunci...
In rest este bine acum, mananca mai putin decat de obicei, sta acasa saptamana asta cel putin, apoi sper sa ne descurcam sa il tinem si in vacanta, se recupereaza destul de repede, este vioi si acum nu mai tuseste decat de 2-3 ori pe zi... Sambata a vomat iar, dar tati nu a avut de lucru si i-a dat o felie de salam, cred ca de acolo i se trage... El fiind in perioada asta mai sensibil la burtica...
Insa este clar spre bine, dar ni s-a spus ca daca il ducem si nu este vindecat si cu imuniatea ridicata, va face recaderi si cine stie cu ce ne mai procopsim, poate si cu ceva de gen bronsite astmatiforme... Sper sa nu se intample.
Afara nu a mai iesit de joi, nici nu va iesi pana joi cand vom merge iar la medic.
Am citit mesajele voastre, am vazut poze cu copii frumosi, am aflat ca Mariuca este bolnavioara si ii spun multa sanatate!
Sinzi, si noi am fost saptamana trecuta la ai mei si Stefan atata a dragalit-o pe fetita surorii mele! Mai vreau si eu de unul, pana nu-i trece.
Claudia, superbi copiii tai!
Sinzi, felicitari pentru inotator! Si pentru tenismen!
Lucia, foarte frumoase desenele. Aveti un copil talentat, ar fi pacat sa nu-l stimulati in acest sens.
Nina, lasa ca mai prindeti voi petreceri in aer liber, numai sa fie mai cald.
Va multumim tuturor pentru urarile de bine. Este tare greu pentru o mama sa isi vada copilul bolnav... Stiti si voi asta...
Multa sanatate.
Nicoleta
light spune:
Nicoleta, imi pare rau ca tot nu scapati de probleme. Va urez insanatosire grabnica, si poate gasiti ceva sa puneti pe picioare.Ceva sa va intareasca.Nicoleta, Mariuca nu este bolnava, cel putin asa am inteles eu, adica au fost la spitalul din Italia unde a fost operata cand avea doar cateva luni, pentru control de rutina si se pare ca e chiar bine, si vor scapa de tratament in curand.Sinzi am vazut pozele cu David. Super poza aia in costum verde.Sanatate multa multa tuturor.
fara drept de semnatura
Nicoleta spune:
Scuze, asa intelesesem din alte postari, ca Mariuca nu este ok. Imi cer mii de scuze.
Lucia, el incepuse cu ImunnoBaby, acum am inceput si cu Septilin, numai ca nu gasesc sirop. Stii ceva de asta? As vrea sirop, ca este mai greu cu capsulele...
Nicoleta
miraklucker spune:
Buna,
nu am mai scris de o vesnicie, de cand am inceput serviciul nu mai am timp chiar de nimic....si eu care ziceam inaite ca nu aveam timp...
noi suntem bine, inca sanatosi, fetele au fost putin racite dar nu cine stie ce.
David a inceput incet incet sa se obisnuiasca fara mine si sa nu mai planga in fiecare dimineata cand plec cu toate ca se trezeste la ora 6 numai sa nu ma piarda cand plec. samabata am plecat repede la cumparaturi, el era in pat dar nu dormea, matusa mea mi-a sps ca l-a auzit plangand de numa dar n-a indraznit sa se ridice din pat.....cand l-am intrebat de ce mi-a zis fiindca m-a auzit plecand.
A inceput sa vorbeasca ceva mai bine romaneste cu toate ca nu stie sa puna la pesoana potrivita .....de exemplu spune "David vrea", in ro cu toate ca pe germana spune "eu vreau". Incepe sa deseneze tot mai mult cu toate ca desenele lui se rezuma inca la masini, camioane si trenuri...face o gramada de cercuri (rotile)peste care deseneaza masina. Si mai nou ne deseneaza pe noi, defapt toata familia, mai mari sau mai mici.
nu am reusit sa va citesc, mai "rasfoiesc" doar din cand in cand.....si stiu, nu am uitat, ca va sunt datoare cu poze. O sa vina si ele, dar drept sa spun nu stiu cand. plec la 6 si ajung la 7 acasa, fetele sunt deja maraite, da-le de mancare si repede la culcare, apoi mai spala mai fa una alta, computerul nu mai ajung sa-l deschid cu zilele.....la servici cand mai prind cate o pauza (ca acum).....plus ca am inceput sa caut alta locuita mai aprope de servici, ma termina naveta asta 2 ore pe drum, si nu atat din cauza de oboseala cat de timpul care il pierd cand as putea sa fiu acasa cu copii.
Va pup pe toti incerc sa va citesc
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
light spune:
Mira ma bucur ca veniti cu vesti bune si ca sunteti bine.Nicoleta, eu am auzit de siropul propol pur de la abocca sau cam asa ceva, insa nu am gasit in farmacii, si i-am luat lui liviu sirop de propolis cu brad si echinaceea.Si i-am mai facut aemstecul ala de catina cu miere pe care nu i l-am dat inca. Din pacate un borcan a fermentat si sunt curioasa daca si in celelalte borcane a fermentat continutul, ca tare mi-ar parea rau.
fara drept de semnatura