Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
Scuze ca intru asa de rar aici, dar nu mai am rabdare sa mai stau la pc, mai ales ca la serviciu 80% din timp acolo stau si lucrez. Daca intru pe DC si apuc sa raspund la un topic... gata... trebuie sa fug! Eu am intrat in trimestrul 2 de sarcina, astept sa miste bebe si sa aflam ce va fi... ca sa compunem povesti cu George despre el/ea!
Azi i-am luat revista cu Scooby, de cand a vazut reclama m-a batut la cap, iar acum... este harta intinsa in camera pe jos, cartile alea cu personajele tot pe acolo si scrie mereu cu pixul cu Scooby pe un caiet mesaje. Revista cu "masina misterelor" va aparea data viitoare... el pe asta o astepta, dar i-am explicat ca mai asteptam. Desi la noi canalele de desene sunt... anulate! el tot ii duce dorul si poarta tricourile cu Scooby si noi suntem personajele! De fapt... uitati-l pe Scooby al meu: aici !
Sa nu uit: bun venit Francisca in grupul mamicilor de pitici din 2002 si pentru Vlad al tau multa sanatate!!!
Va pup pe toate si sa auzim de copii sanatosi peste tot!
O seara buna, Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

uite la ce am mesterit eu astazi... site-ul este inca in lucru, dar informatia de baza este pe site... sper sa va fie de folos... in special la cele care vor naste curand si la cele care calatoresc mult cu pitici cu masina: www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

dragi mamici
Bun venit Francisca!
Elena ma bucur ca esti bine si abia astept sa ne spui ce va fi bebePovesti cu Mariuca inventez si eu dar nu vrea sa se regaseasca decat in unele.
Katty referitor la Mariuca pot sa spun ca astept si eu sa vad cum se va simti in lipsa medicamentului pana la urmatorul control care va avea loc curand.Mariuca a suportat usor spitalizarea si ne-a pus mii si mii de intrebari despre tot ce vedea acolo.Noi am trait si momente triste alaturi de alti parinti si nu va pot povesti ceea ce am simtit atunci.
N-am mai scris in ultimul timp pentru ca ma simt foarte obosita si am si o perioada aglomerata la scoala.Mariuca inca mai este racita.Diferenta brusca de temperatura ne-a creat probleme.La gradinita deocamdata n-o duc.Oricum saptamana viitoare este vacanta la gradi asa ca abia dupa aceea va reveni si ea alaturi de colegii ei de care ii este tare dor.
Apropos de revistele cu Scooby noi le avem deja de anul trecut.Le-am gasit la Pitesti.Mi-au placut mult.Noi masinuta misterelor o folosim pentru accesoriile Mariucai
va pup si incerc sa-mi fac timp sa trec mai des pe la voi
sanatate la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Nu stiu daca va amintiti de noi, n-am mai scris aici de foarte mult timp. Nici nu stiu cu ce sa incep...
Am fost plecati vreo patru luni in tara (sfarsitul lui mai - sfarsitul lui septembrie), Cristi s-a simtit foarte bine si si-a dat drumul cu limba romana ca inainte o amesteca rau de tot cu engleza. De cand am revenit merge la gradinita si, dupa vreo saptamana si ceva de proteste, a inceput sa-i placa, ceea ce ma bucura.
Pe la 3 ani si jumatate, la ultima masuratoare, avea 1 m si 17-18 kg.
Am vazut ca vorbeati de mancare, este lesinat dupa dulciuri, ar manca tot timpul numai ciocolata, bombonele gen M&M, batoane de cereale, iaurturi cu fructe, mai nou a descoperit acadelele (la Bucuresti, in parc, avea un prieten care-i tot cumpara, iar acum primeste vinerea de la gradinita ), dar incerc sa reduc cat de mult pot cantitatile. In general nu este mofturos la mancare, astazi, de ex, a mancat asa:
8.15 - o cana cu lapte
aprox. 11 (la gradinita) - un sandwich cu unt si sunca de pui, un bastonas de cascaval (www.goldenvale.com/health/facts.php" target="_blank">cheestrings) si un baton cu cereale "Coco pops" (astea de acasa) + lapte (de la gradinita)
pe la 15 - supa crema de legume si un shake de lapte cu capsuni (m-a batut la cap!)
la 19 - pilaf de pui cu legume si o ciuperca la gratar
la 20.30 - o cana cu lapte

Am senzatia ca a fost cam mult lapte astazi, nu?

Nu prea mai doarme de pranz, am sperat ca gradinita il va obosi suficient, dar vad ca nu. Ar trage el un pui de somn, dar mai tarziu, pe la 17-18 si atunci chiar nu mai este cazul ca nu se mai culca pana la miezul noptii probabil. Oricum, daca doarme totusi la pranz nu reusesc sa-l duc in pat mai devreme de 22.30 si sta muuult pana adoarme. Atunci cand nu doarme, ca astazi, de ex., la 21.00 este in pat si adoarme destul de repede. Voi cum stati la capitolul asta?

Cateva poze...prima de prin primavara si celelalte doua de acum vreo doua saptamani, cu bicicleta cea noua.
http://i17.photobucket.com/albums/b59/ClaudiaLupescu/Cristi/tunel.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b59/ClaudiaLupescu/Cristi/biciclistul1.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b59/ClaudiaLupescu/Cristi/biciclistul2.jpg

M-am uitat in albumul copiilor din 2002 si aveti niste puiuti tare frumosi.

Cam atat deocamdata ca este tarziu, ma duc la nani ca imediat ma trezeste bb.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

She wolf, e tare frumos Cristi!!!! Bine ati revenit!!!!

Francisca, bine ati venit!!!!

Gabb, pupici lui J si speram sa treaca repde julitura!!!

Elena, tare dulce Scooby-doo!!!

Noi suntem ocupati...cu gradinita, cu costumele pt Halloween, azi au venit nasii lui David care vor locui aici, inot, tenis, si mai nou gimnastica!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Am cumparat si noi revista cu Scooby, harta deja este pe perete, stie unde este Romania, Croatia si Viena (ca acolo pleaca tati repede). De informatiile de acolo nu este extrem de interesat, el neuitandu-se la desene.
Si ceva vesti proaste de la noi, Stefan a facut febra... Astazi si maine sta acasa... Tuseste tare, dar nu are rosu in gat, unul dintre colegi este in spital cu o enteroviroza, combinata cu una respiratorie... Cu diaree, voma... Astazi mi-a mai spus o mamica a unei fetite din grupa lui (pe mail) ca fetita ei a vomat azi-noapte... Nu stiu ce ne mai paste... Sper sa fie bine, acum ca ramane acasa. Pana luni sper sa fie ca nou, mergem azi la medic fiindca mi-e teama de tusea asta urata care a revenit...
Crig, felicitari pentru rezultatele bune. Sa-i dai un pupic Mariucai de la noi, este o dulcica. Tu lucrezi in invatamant?
Elena, ce Scooby dragut ai tu acolo!
Claudia felicitari pentru al doilea bebe! Cristi este un dragut.
Sinzi, ce de activitati acolo la voi! Cum faceti fata? Faceti tenis mai aproape de casa? Ca renuntaserati din cauza distantei.
Va doresc o zi buna.
Nicoleta, azi putin cam trista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata,
Azi la noi e o zi frumoasa dar friguroasa rau!
She_wolf, bine ai revenit, ti-am vazut copilasul (pe Cristi) e frumusel foc! Poate ne pui o poza si cu BB mic (Radu). Sa-ti traiasca baieteii si sa te bucuri de ei.
Nicoleta, imi pare rau ca esti tristuta si ca Stefan e bolnavior! Sanatate multa ii doresc!
Elena, sarcina placuta in continuare, sa ne tii la curent cand ai noutati despre BB din burtica! Ce frumos e ScoobyDoo-ul tau! Se vede ca e pasionat!
Nina, cum te simti cand stii ca e Cristinuca in excursie?
Gabb, interesant articolul cu scaune de masina, mi l-am salvat si eu!
Crig, va doresc sa va refaceti cat mai repede si tu si Mariuca, te asteptam cu povesti despre printesa ta! Imi inchipui ca n-a fost deloc usor acolo in Italia!
Noi in weekend plecam din Bucuresti fiindca trebuie sa rupem turta finutei noastre cea mica Alexia!! Cred ca o sa fie frumos. I-am luat Alexiei doua randuri de hainute frumusele foc, turta mi-o face o colega de serviciu ca eu n-am timp, sper sa iasa totul bine!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta face Radu tenis cu el de 2 ori pe sapt!!! Am spus ca acum la inceput il familiarizam noi, si apoi incercam din nou cu profesor!!!

Katty sa va traiasca finuta!!! SA ne arati si noua poze de la petrecere!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Buna mamicutzelor

In primul rand multumesc tuturor pt raspuns

Nicole, nu am reusit sa pun pozele, am vazut albumul, dar nu reusesc sa pun pozele in el , ti-am trimis tie pozele cu Vlad pe adresa ta de la atelierul piticilor, te rog din suflet sa le pui tu in album. Multumesc anticipat.
Am vazut ce ati facut la atelierul piticilor si mi s-a parut foarte interesant. Poate ne inscriem si noi cu cateva lucrari .

De Gradi, ce sa spunem, nu ca nu simte nevoia sa fie cu copiii, dar oricum va face 2 ani de Gradi pt ca il dau de la 7 ani la scoala, asa ca am zis ca mai are vreme. Sper ca nu gresesc.

Katty, petrecerea cred ca o vom tine acasa, nu prea am unde sa o tin afara, iar MC nu avem. Eu am vrut o petrecere cu multe baloane, cu clown, dar nu am unde, asa ca o vom tine acasa, tot cu baloane, coifulete,...incerc sa fac un tort cu Scooby Doo pt ca este preferatul lui Vlad (sper sa imi iasa).
Am cumparat si noi ieri revista cu Scooby Doo si Vlad a fost foarte incantat. acum asteptam numarul 2 in care speram ca va fi masina misterelor . Am inteles ca revista va aparea in fiecare marti, dar numarul 2 abia dupa doua saptamani. Voi stiti ceva?

Elena, frumos Scooby Doo, mi-ai dat o idee pt petrecere, ca tot facem tort cu Scooby Doo . Sa ne zici ce va fi bb 2. Cum accepta George ideea unui fratior sau a unei surioare? Eu cand il intreb pe Vlad ba zice ca nu vrea, ba zice ca vrea fratior . Eu imi doresc o fetita, dar trebuie sa mai lucram putin . Deja diferenta este cam mare, dar niciodata nu este prea tarziu.

Claudia, am aceeasi intrebare si pt tine, tu ai deja 2 baieti, cum este? Ce zice cel mare? Nu zice ca acum il iubesti pe el mai putin?

Salutari tuturor si scuze daca nu am raspuns la toate, dar eu nu am internet acasa si scriu la servici repede cand am si eu putin timp.

Pupici la mamici si la copii

Gaby si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Claudia, bine ai revenit ! Felicitari pt. bb 2 ! Cristi este un frumos si cred ca la fel este si bb Radu !
Dupa masuratori si poze, este bine dezvoltat. Daca ii place laptele mai mult, dar nu refuza nici celelalte alimente de baza, e ok, cred.
Ce bune trebuie sa fie acele bastonase de cascaval, dupa cum arata si scrie despre ele !
Nicole, asa e, accidente se intampla chiar si cu parintii langa ei.
La Cristina la gradi, unui baietel care statea sub o masuta i s-a rupt mana, pt. ca altul care era pe masuta, cand a sarit jos, a sarit exact pe manuta celui de dedesubt, care chiar atunci dadea sa iasa de sub masuta. Ce cautau pe acolo, baietii, nu stiu !
Parintii, insa, au fost intelegatori.
Cristina si Nicoleta, imi pare tare rau sa aud ca Mariuca si Stefan sunt bolnaviori !
Dar vine weekend-ul si isi vor reveni repede cu mami langa ei, nu-i asa ? Refacere usoara si grabnica !
Elena, il pup inca o data pe frumosul tau Scooby !
Tot nu mi-ai scris cine l-a pictat asa frumos ?
Sinzi, ce costumas ii pregatesti lui David de Halloween ? Va merge cu un cosulet sa stranga bomboane ?
Cred ca va fi tare incantat de sarbatoarea asta.
katty, tocmai pt. a nu sta cu emotii si teama, nu am lasat-o pe Cristina sa mearga in acea mini excursie. Daca ne-ar fi dat si educatoarea mai multe detalii, macar sa fi stiut exact ora sosirii inapoi. dar mini-excursia era organizata de d-na. directoare pt. toata gradinita. Si este si prea frig la noi pt. o excursie in mijlocul naturii inainte de pranz.
Nu s-a suparat prea tare Cristina, a inteles pana la urma ca ar fi fost cam greu cu programul ei de insulina si masa.
Ieri nu am gasit revista cu Scooby, ca erau inchise deja chioscurile de ziare si s-a dus azi sa si-o cumpere, cu buni. M-a sunat foarte incantata de ce a gasit pe langa revista si abia asteapta sapt. viitoare sa o cumparam cu masina misterelor, sa-si puna cartonasele in ea, cum a vazut la reclama.
Acum, ne intalnim din nou in centru si o voi lasa sa mearga cu o masinuta din aceea cu acumulator(cum are si Liviu al Luciei), ca tare ii mai place sa conduca.
katty, petrecere frumoasa la finutza ! Asteptam poze !
Lucia, voi ce mai faceti ?
Reusesti sa-l faci pe Liviu sa deseneze si altceva decat masini ?
Va doresc o zi frumoasa si o seara cat mai placuta, acasa, in familie ! Pe maine !

Tine aripioara asta, voinice !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput