Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Servus.
De dimineata mi l-a laudat d-na educatoare, ca retine foarte repede informatiile si ca le acceseaza la fel de repede. Ei fac engleza de 3 ori pe saptamana, a inceput sa se englezeasca si pe acasa... Incercam si noi sa il stimulam, cand avem niscaiva timp :).
In rest este ok, nu a mai tusit deloc, luni spre marti a tusit probabil pentru ca lunea au si dansuri, si gimnastica (dimineata gimnastica, dupa-amiaza dansuri). Probabil ca l-au solicitat mai mult ca si miscare, ca si efort.
Am inceput cu ImunoBaby, sper sa il ajute.
Sa aveti o zi buna.
Voi puteti accesa direct site-ul? eu intai il caut prin google...
Nicoleta
Karina spune:
Buna dimineata mamici de pitici !
Nina, ma bucur ca si Cristinuca e mai bine.
Sinzi super poze ! Dar nu renuntati si voi la rotile ajutatoare ? Cu cit mai tirziu, cu atit e mai greu. Bogdan a invatat un pic de un fel de tenis vara asta, adik palete de badminton pt. copii si mingiuta de burete . Poate va face si el la vara...
katty, ce bine ca lui Andrei ii place la gradi. Bogdan inca nu s-a acomodat, numai plinge, dar nici nu-i place.
Nicoleta imi pare rau, off, tot trebuie sa fie un kopilas bolnav. Sa stii ca siropul Eurespal i-a facut f. bine lui Bogdan. Eu accesez direct site-ul.
Lucia, asa cum zice Sinzi sa stii ca vit. C e f. buna, mai ales asa la un debut de raceala. De asemenea si tinctura de propolis. Eu iarna trecuta i-am tinut in friu racelile lui Bogdan cu tinctura de propolis. Ii faceam cure de 5-10 zile, 10 picaturi intr-o lingura de miere, de 3 ori pe zi. Asta e buna si la giardia. Bine, trebuie sa nu fii alergic...
Noi sintem bine, Bogdan n-a mai tusit deloc, merge la gradi, dar nu e prea incintat, dar ia multe premii la muzica. Acum nu stiu daca toti copii iau, sau intr-adevar am un kupil talentat .
Akasa e nebun dupa muzica, tot timpul pune CD-urile lui sa le asculte, danseaza. L-am ascultat pe Ghita de mi-au iesit okii din kap
Sanatate tuturor puiutilor si bineinteles mamicilor
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice
Nicoleta spune:
Servus.
Catalina, anul trecut am stat intr-un apartament de 2 camere, aveam centrala noastra. Temperatura era de 22 de grade ziua, noaptea 21,5. Si stateam in tricou.
In martie ne-am mutat intr-un apartament mai mare insa avem centrala de scara. Inca nu ne-am pus centrala de apartament, deci nu prea avem control.
Pana acum nu s-a dat drumul la centrala, dar nu este frig, noi am izolat peretii. Dar eu stau in tricou si nu-mi este frig.
Stefan sta in ciorapi, maieu si bluza, sosete mai groase in picioare.
Si nu stiu daca am fost clara, Stefan nu a mai tusit deloc aseara, de dimineata a tusit o singura data. Doar luni spre marti a tusit noaptea.
Sper sa nu mai tuseasca.
Nicoleta
katty spune:
Buna si pentru azi!
Multumim ptr. vestile despre Cristina si Mariuca, si eu ma intrebam pe unde sunt! Sper sa fie totul OK.
Nicoleta, ma bucur ca l-a laudat educatoarea voastra pe Stefan, dar imi pare rau sa aud ca tuseste, si al meu tusea magaresc de dimineata, i-am dat doua lingurite de Rinathinol, 2 de Eferalgan si 15 picaturi de Ambroxol si n-a mai tusit.
Desi e destul de cald in camera lui 21-22 de grade, doarme ori dezvelit, ori invelit si cu pijamaua trasa in sus pe burtica si asa il gasesc dimineata.
Noi iarna trecuta am tinut in casa cam 24 de grade si ni s-a zis (de fapt stiam si noi) ca nu e sanatos, dar mie asa imi placea. Ptr. Andrei am decis sa lasam anul asta 21-22 de grade, dar mie mi se pare rece. La voi cum e?
Azi am dus si rechizitele, destul de multe ne-a cerut anul asta. Inca nu stiu ce optionale le-a bagat.
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
HelleneC spune:
Buna mamici si bebici!
Eu l-am dus azi pe George la camin, desi inca ia tratament, dar e bine. A facut amigdalita si ii dau lekoklar de duminica pana sambata. I-a cedat si febra si infectia dupa prima zi de tratament, iar amigdalele parca nici nu au fost umflate si cu picatele de puroi. A alergat la tara pe afara sambata si era destul de urat, probabil si curent...
Eu intru rar ca ma enervez ca merge DC foarte greu si la serviciu am treaba, iar acasa merge si mai greu... daca scriu la un subiect, gata, abia proceseaza.
Va dorim sanatate maxima si caldura multa!
Elena si George
PS Karina, noi am invatat piesa pe de rost, si musai trebuie liniste cand se canta Ghita, ca sa fredoneze George odata cu Cleopatra! Deci e fenomen la nivelul varstei lor, ca tot are 4 ani fetita!
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)
katty spune:
Si Andrei e disperat dupa Cleopatra si Ghita. Nici nu ma lasa sa fredonez melodia ca "cica cant urat, nu ca ea".
Poze aici
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
A, si Stefan m-a innebunit cu Ghita... Eu incerc acum sa nu il mai las sa asculte... Parca prea e isterie! Eu ma gandeam ca sunt cantece pentru copii, cand colo...
Si lui Stefan ii place tare mult sa cante, mai nou sa se si miste, are ritm copilu... Sper sa ii placa mai mult decat mie sa danseze. Ca de cantat si eu cantam toata ziua cand eram micuta...
Elena, se pare ca este timpul amigdalitelor si a bronsitelor... Ai grija, sa nu iei si tu. Bebe a inceput sa miste?
Catalina, am vazut pozele, foarte draguti copiii! Si cat am vazut, si casa este super faina. Voi stati la casa?
Of, ce mi-as dori sa stau la casa, sa fim bineinteles numai noi in curte... Cu ceva iarba si flori, pomi fructiferi si un butuc de vie... Cer prea mult?
Nicoleta
katty spune:
Merci mult de tot, Karina.
De bucurie, va pun cateva poze noi (doua cu Andrei si 3 cu Ana, verisoara lui).
http://new.photos.yahoo.com/bcatalina03/photo/294928803233029872/0
Poze aici
varsta lui Andrei
p.s. am editat link-ul ca se vedeau alte poze. Sunt primele 5 poze, spre sa fie bine acum!
katty spune:
Karina, Nicoleta, multumesc de aprecieri. Nicoleta noi stam la casa (o vila mai veche) in Dorobanti, dar la mansarda. E micuta dar e placuta, si suficienta pentru noi, mai ales ca cheltuielile sunt mici. Casa din pozele pe care le-ai vazut este a surorii mele (sta in zona Pipera - Baneasa, langa Gradina Zoologica). Intr-adevar e frumoasa!
Poze aici
varsta lui Andrei