Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, voi sunteti obosite? Eu sunt de parca as avea 100 de ani, somnul nu-mi ajunge... O cura de vitamine m-ar ingrasa si nu ar fi ok, deja nu mai e ok... Imi vine sa imi plang de mila. Deja o fac... Si mai vreau si un copil...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Observ ca mesajele inca apar alandala, Nicoleta, am observat ca raspunsul tau cu temeperatura din casa a aparut inaintea intrebarii mele pe pagina 7. Uff, sper sa se rezolve odata problemele astea!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Poze cu Julian ... 4 poze recente de ieri cu Julian... cele de la muzeu nu le-am primit inca.. dupa ce vin de la gradi ma uit si eu la pozele voastre.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, ce fel de gimnastica fac? Au sala speciala??? Succes cu engleza...copii prind asa repede!!!!

Karina, multumim de aprecieri!!! hihi...Inca nu ne-am gandit sa renuntam la roti...pentru ca de multe ori iesim cu tractorul si bicicleta e pe locul 2...am vrea totusi sa ii luam una mai mare, caci mi se pare ca e prea mica asta!!! Oricum cred ca trebuie sa renuntam la roti si noi!!!
Si David are inclinatii muzicale...hihi...
Ce lectii de muzica au la gradinita??? Se fac si aici (in particular) tot felul de lectii de muzica si ma bate gandul sa facem si noi...dar avem si asa programul destul de incarcat...are si la gradi o ora de muzica pe sapt...mai vedem!!!

Katty am vazut pozele!!! Ce scumpa e Ana...asa imi place de ea!!! E atat de dulce !!!! Si seamana foarte mult cu Andrei...parca sunt frati!!! Si Andrei e tare mare si serios!!!

Elena, cum mai e cu burtica??? Te simti mai bine???
Ma bucur ca George e mai bine!!! Succes la gradi!!!

Gabb, super pozele!! Credeam ca ai facut si in muzeu!!!

Nicoleta, si eu ma simt ff obosita...de abia ma tarai cand ajung acasa...daca ma bag in pat parca resimt oboseala si mai tare...asa ca ma mentin ocupata!!! hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Servus,
Sinzi, nu au o sala speciala, dar au saltelute si oglinzi, invata sa fie disciplinati si sa inteleaga anumite comenzi, sa fara exercitii adecvate varstei lor. Si faptul ca face miscare intr-un mod organizat mai bucura. La fel si la dans, nu cred ca va deveni mare dansator din asta, dar invata niste pasi de baza si le dezvolta simtul ritmului (oricum , daca nu il are e mai greu...).
Si cu oboseala... hm, si eu ma tarasc cu greu spre pat seara... si dimineata parca nici nu as fi dormit... Nu stiu ce se intampla de la o vreme...
Sinzi, tu cate ore lucrezi pe zi? David pana la cat are gradi? Care este programul lor (ma refer la ore, de la pana la... sunt mai multe tipuri de programe sau pleaca toti la aceeasi ora...interval orar...
Ma apuc de treaba.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Deja pot spune ca vom vorbi in doua limbi ieri a avut prima ora de engleza. Aseara l-am auzit prin casa cum saluta si numara pana la 10. Era foarte incantat si am impresia ca l-a laudat (el asa spunea)! Apoi mi-a cantat "Daca vesel se traieste" pana am zis ca... ramane fara voce. Ma bucur ca incepe sa mai imi spuna de la camin ce face, poeziile mi le spune... dar il determin sa spuna ca si cum e initiativa lui, daca il intreb direct: "am mancat, m-am jucat si am dormit!" si gata!
Multi copii la camin sunt bolnavi, eu incerc sa il pazesc pentru ca nu am nevoie sa iau si eu vreun microb (vad ca tura asta am scapat). Probabil ii voi face iar vaccinul antigripal, ca si anul trecut, numai sa apara!
Va dorim o zi buna si fara virusi!
Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Elena, Stefan stia sa numere de la noi, de cand am fost in Croatia, noi am botezat degetele cu numele numerelor in engleza, si el ma intreaba, ridicand un deget: Asta ce este?
Si Stefan imi mai spune ce mai este pe la gradi, dar nu mereu... MAi si paraste, ca un copil a facut aia, altul altceva...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

10 grade afara acum, brrrrrrr!!!Sinzi, am citit ca David face si tenis. De cand, cum? Ce frumos! Si chiar aceeasi intrebare voiam sa o pun si eu, cat sta la gradi, cand are timp de somn si mancare si cand de sport. Sincer mi-ar place si mie la nebunie sa il vad pe Liviu facand toate astea...Multumim pentru vestile pe care ni le-ai dat despre Mariuca. Asteptam sa revina Cristina cu noutati bune sper.Elena vad ca sunteti si voi binisor, felicitari lui George pentru engleza. Si Liviu se descurca binisor cu o multime de cuvinte in engleza, si mai ales de cand bantuie pe site-ul de la Gabbriela a mai invatat noutati.Katty am vazut si eu o parte din poze, frumoasa zona pe unde v-ati plimbat.Fug ca striga Liviu dupa mine

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pupici si de la mine!
Ieri am fost la sedinta la gradinita! Am stat vre-o doua ore la discutii, dupa care s-a trecut la bani. Fondul clasei 1,5 mil lei vechi (include si apa). S-a stabilit ptr. Craciun ptr. cadouri suma de 500.000 lei. Nu i-am mai bagat optionale decat engleza. Muzica nu, fiindca n-am inteles nimic din orele de muzica de anul trecut. Nu stie nici un cantecel, nu fredoneaza nimic, iar la serbare nu a cantat nici un cantecel odata cu colegii lui, asa ca am zis sa nu-i mai bagam muzica. Nu i-am mai bagat nici gimnastica, deoarece am constatat ca nu au o sala speciala, fac in sala de clasa alaturata, cu mocheta, transpira, nu sta nimeni sa-i stearga sau sa-i schimbe. Oricum face destula miscare acasa si in parc.
Problema ar fi ca o sa stea singurel in clasa, fiindca ceilalti parinti au bagat toate optionalele.
Materialele igienice care se duc lunar sunt: sapun lichid - 1 sticla, hartie igienica - 1 buc, servetele umede - 1 pac. mare, servetele normale - 1 cutie si pahare de unica folosinta - 100 buc. La voi cum e?

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Katty, eu tocmai ce m-am "plans" in urma cu 2 sapt. de banii pe care ii voi da luna asta: fondul la noi e 500, dar mai dam 1.5 mil pt. patuturi, iar hartie ii duc saptamanal, servetele, sapun si altele cand mi se spune, adica daca se termina. Pentru cadouri inca nu se strang bani, dar mai e o luna pana se va pune in discutie. La noi optionalul a ramas doar engleza, eu preferam muzica, al meu e mare cantaret. Si pentru engleza dam 50.000 lunar, pentru 4 ore. Eu vad deja rezultatele de la prima ora!
Va pup, si sanatate maxima!
Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput