Copilasii din 2002 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://family.webshots.com/photo/2802397260087737923hbjkJB

am pus si noi cateva poze!!!!

Revin cu povestiri, caci Radu e plecat in Atlanta si trebuie sa le fac singura pe toate!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Nina, ma bucur ca Cristina e mai bine, si ca si-a revenit!!! Tu poti sa ii dai ceva sa ii intareasca sist imunitar? Adica vit C?
Eu sunt fan vit C...incerc sa ii dau lui David ff multe fructe si sucuri care au vit C!!!

Katty, am impresia ca Dc merge pe un singur server si de asta e asa incet!!!! Sper sa se rezolve in curand!!!!
Ce face Andrei? A inceput Gradinita????

Nicoleta, cum e acasa? Cum s-au descurcat baietii singuri?

Karina, ma bucur ca Bogdan e ok si ca e gata de fotbal!!! Si eu am observat ca daca nu are febra, inotul, sau goana prin parc ii face bine!!!!

Noi azi am avut prima lectie de tenis, dar...nu am nimerit adresa din prima, am ajuns la sf lectiei!!! Asa ca o sa il duc eu maine...
Tati e in Atlanta si va trebui sa il duc singura...si e cam departe si o adresa intortocheata...
Plus ca maine are si inot...saracul...de la tenis la inot...

:
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Salut, sper sa treaca cat mai repede perioada asta de lene a site-ului.
Sinzi, Andrei a inceput gradinita, in fine, lunea trecuta, a mers doua zile dupa care a avut trei zile in care a stat la sora mea, fiindca la noi a fost santier. De ieri s-a reintors la gradinita, bucurie mare, azi ii duce la teatru, la Motanul Incaltat.
A fost si el un pic racit in weekend, dar i-am dat ceaiuri si Eferalgan si luni nu mai avea nimic.
Nicoleta, sper ca ai ajuns cu bine acasa! Cum a fost reintalnirea cu Stefan?
Am vazut si pozele lui Sinzi si ale lui Nicole, frumoase foc!
Imi pare bine ca si Cristinuca Ninei este mai bine si Bogdanel al Karinei. Toate merg bine! Sper sa mearga si -ul mai bine, ca ma enerveaza de mor. La mine nu merge lent, eu nu pot sa vad decat un singur subiect dupa ce intru in DC, il inchid, iar il deschid pe DC, vad alt subiect si tot asa!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Baietii mei au fost ok, dadusera chiar cu aspiratorul... Insa tati a plecat duminica... Stefan nu este deloc incantat... Si a inceput sa tuseasca destul de urat si de sec azi-noapte..nus de ce... I-am luat ImunoBaby, dar am reinceput si tratamentul homeopat... Lucia, oare se poate? Nu am intrebat decat afrmacista, mi-a zis sa ii dau la pranz, ca sa nu interfereze cu ce ii dau dimineata si seara... Oare ce sa fac?
Am vazut si eu pozele lui Sinzi, foarte frumoase! Ca si protagonistii.
Katty, dupa ce ai plecat am fost si la Inventika si am mai vorbit si cu sotul tau. Daca veniti prin Brasov, sper sa ne intalnim.
Stefan are o educatoare noua, o cunosc si imi place. Sunt fericita ca este ea educatoarea lui, va fi ok.
Nicoleta

Mergi la inceput

Lucia, cum ajung acasa incep cu ImunoBaby.
Ii voi da 5 ml pe zi timp de 30 de zile, sa vedem ce si cum...
Mai des nu as avea cum ca nu vreau sa fie distanta mica intre el si homeopate.
Multumesc mult de info.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Salutare!Sinzi ce sa zic de desenele lui Liviu, stii cum e el, se apuca si deseneaza schematic si rapid ceea ce il intereseaza, adica "obiectul lui de studiu" e masina, restul nu il intereseaza, nu mai conteaza, degeaba i-as spune eu, hai sa faci un desen complet cu pomi case, flori stele si masini, ca el tot ce stie si vrea face.Sinzi ce fac Cristina cu Mariuca? Sper sa fie bine, chiar am incercat sa o sun pe Cristina acum, insa imi intra mesagerie in limba italiana.Katty bine ai revenit!Nina si Karina ma bucur ca si-au revenit copiii, ca ati trecut de epidoadele urate de febra.Nicoleta nu e nici o problema ca ii dai si homeopate. Iti dai seama ca noi luam tratament zilnic, plus ce ii mai dau eu de intarire, plus homeopate, deci oricum nu apuc sa ii dau doar homeopate fara altceva.Elena voi nu mai ziceti nimic? Te simiti mai bine? George e bine?Noi nu avem noutati, ne plimbam pe vreme buna, si ne jucam diverse chestii prin casa cand e urat, si incerc sa il bombardez pe Liviu vorba lui Sanzi cu vitamine din fructe dar e f greu ca nu vrea de niciunele asa ca ii dau sucul de fructe cu forta ce sa fac?Ma cam tine in suspans ca uneori am senzatia ca e rosu in gat, ba chiar mi se pare ca ar fi daca ma uit, si el isi tot drege vocea, ii mai dau tantum verde si vitamine si vad ca nu are alt ceva desi eu stau cu frica sa nu ne trezim cu febra.Sanatate multa la toata lumea!

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Si eu inclin sa cred ca Mariuca este la un control. Sper sa ne dea vesti bune curand.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Am intalnire cu mama si Cristina in centru, pt. ceva cumparaturi si o plimbare si pana atunci mai am timp sa va scriu cateva randuri.
Lucia, n-am apucat sa-l felicit pe Liviu pt. talentatele lui desene. Bravo, Liviu ! Probabil l-ar ajuta mult sa-si imbogateasca desenele, un curs de desen. Copiii altfel accepta sfaturile venite de la straini(aici,profesori), decat de la parinti. Dar stii si tu asta, sunt convinsa.
Sinzi, superbe pozele voastre ! Sa-ti traiasca frumosii cavaleri !
Vit. C ii dau si eu Cristinei, ca tare ii mai place si chiar este indicata diabeticilor pt. ca ei nu metabolizeaza asa de bine vit. c din alimente. Plus ca mananca si portocale si mere, zilnic, ca tare ii mai plac. Cu kiwi nu prea se impaca, doar asa.. un pic, in sezonul rece. Desi, kiwi este foarte bogat in vit. C, acopera chiar necesarul zilnic de vit. C
Nicoleta si katty, ce frumos ca v-ati putut intalni !
De necrezut, dar am reusit si eu, sa ma intalnesc in mai cu Gabbriela si acum, in sept., la Timisoara, cu GabiG.
Doua mamici sufletiste si frumoase, cum suntem noi, cele de 2002.
Lucia, daca a intrat mesageria vocala in italiana, ma incumet sa cred ca Mariuca si Cristina sunt in Italia la control, caci stiu ca astepta raspunsul pt. a merge intr-acolo. Sinzi ne poate spune mai multe, asa e. Asteptam vesti bune de la ele, in orice caz !
Va doresc o zi frumoasa in continuare si o seara cat mai faina, in familie !

Tine aripioara asta, voinice !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da Nina, numai ca la cursul de desen face tot ce avea chef, si asta din cauza ca nu e obisnuit cu reguli si indrumari ale educatorilor, nefiind la gradinita. Stii povestea...Si eu m-am gandit ca Mariuca e in Italia, sper sa fie de bine, la control doar.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Mariuca si parintii ei sunt in Italia la control...si sunt bine!!!
Sper din tot sufletul sa fie ok cu toate analizele!!!!
Vor veni cel mai curand saptamana viitoare...

Eu scriu later...azi avem inot si tenis!!!

:
Imagini...fotografii

Mergi la inceput