Copilasii din 2002 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Servus, mamicilor!
Plec din Romexpo curand, m-am intalnit cu Catalina, cu Andrei si cu taticul lui. Mi-a facut mare placere sa ii intalnesc, desi nu am avut prea mult timp la dispozitie. Insa cand vom avea ocazia cu siguranta ne vom mai intalni, sa secunoasca si copiii nostri.
Lucia, minunate desenele li Liviu!
Abia astept sa ma intalnesc azi cu baietii mei, mi-e tare dor de ei.
Nicoleta
Gabbriela spune:
noi suntem bine, ieri am fost la muzeu de arta getty a fost super.. o sa pun si poze curand... sanatate la bolnaviori
Sanatate si numai bine
Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Lucia super desenele lui Liviu!!! Ar trebui sa ii spui sa puna mai multe detalii la ele!!! David nu face decat oameni...nu e inca in stare sa faca masini sau altceva...si ceva copaci...cercuri...si alte forme geometrice care aduc a cercuri!!! (mai mult sau mai putin!!!)
Nicoleta, de ce nu mai posteaza Katty? E ocupata???
Reintalnire placuta cu baietii tai!!!! Si un we in familie super!!!!
Gabb, de abia astept pozele!!! I-a placut lui Julian la muzeu? Aveau si pt copii organizat ceva?
Noi ieri am fost la inot dimineata apoi la aeroport sa privim avioanele si seara la plaja...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
sinzi_ana spune:
Gabb, am vazut ca ai pus poze noi in albumul comun!!! Super poze!!! Unde mergea Julian asa frumos imbracat?
Am pus si eu cateva poze noi!!!
Imagini...fotografii
Gabbriela spune:
da, tare ia placut la muzeu, o sa va spun mai ulte de muzeu cand am pozele pe album.. da aveau ceva organizat si pt copii dar nu am mai avut timp sa mergem si acolo... o sa mergem cu alta ocazie, acuma ca vad ca ii place il duc mai des.
Pozele noi de la albumul comun... multumesc sinzi... mergea la gradinita imbracat asa...
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Gabb, am vazut ca ai pus poze noi in albumul comun!!! Super poze!!! Unde mergea Julian asa frumos imbracat?
Am pus si eu cateva poze noi!!!
Imagini...fotografii
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Karina spune:
Hello mamici de pitici !
Astazi sint bine dispusa ca am trecut cu bine weekendul. Daca vineri si simbata a mai tusit Bogdan de citeva ori, ieri toata ziua n-a tusit si nici azi noapte, cu toate ca ieri am fost in Herastrau si s-a jucat fotbal cu tati si bineinteles ca a transpirat.
Vineri n-am reusit s-o prindem pe dr. Culcer si vroiam sa-l ducem azi la V. Gomoiu, dar daca era bine, l-am dus la gradi. Nu prea a fost incintat, dar asta e !
I-am refacut azi si exudatul, rezultatul vineri. Speram sa fie totul bine. Am inceput sa-i dam si Septilin.
Sanatate multa tuturor puiutilor, acum sint cam pe fuga, dar revin !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Nicoleta spune:
Servus.
Sinzi, Katty mi-a spus ca este putin ocupata.
Eu incerc sa ma recuperez... prin munca. Stefan este bine, tuseste extrem de putin. Ii curge putin nasucul, dar speram la mai bine curand.
Cum am putin timp, cum ma uit si eu pe poze.
Nicoleta
katty spune:
Nu pot sa cred ca am reusit sa intru!
Ma chinui de vineri sa mai vorbesc cu voi! Buna la mamici!
Dupa cum v-a zis si Nicoleta, am fost groaznic de ocupata saptamana trecuta, iar vineri, cand in fine am avut un pic de timp, era blocat DC-ul, abia mergea! Si in dimineata asta la fel. Eu intru de le serviciu, mai putin de acasa! Sper sa pot trimite mesajul asta!
M-am bucurat si eu s-o cunosc pe Nicoleta, chiar daca am stat f.putin.
O sa citesc ce-ati scris si mai revin. Va pup!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Revin si eu, bine dispusa(ca si Karina), caci de sambata am scapat de febra si de scaunele moi(combatute cu orez fiert cu morcovi, Furazolidon si muuulta rabdare).
Deocamdata nu am lasat-o pe Cristina la gradi, pana nu-i trece senzatia usoara de durere in gat, ce o are la inghitit. De aceea a si primit Ospen.
Din cauza glicemiilor ce o iau razna in sus, la febra, nu pot astepta sa treaca singura. Iar febra, Cristina face doar cand chiar are probleme cu gatul din cate am observat.
Stiam si eu ca febra este un semn ca organismul lupta cu intrusii.
Si, da, asa este, indulcitorii consumati in mod excesiv pot da efecte laxative. Dar nu cred ca Nurofenul a deranjat-o la burtica, caci a mai luat si nu a avut probleme. Mai degraba portocala si sucul de portocala consumat prea mult, cu 1 zi inainte. Dar asta cerea, asta simtea ca poate manca si bea, pt. a-si consuma toate glucidele care ii intra in calcul la masa.
In sfarsit, bine ca am scapat de scaunele acelea moi si de febra.
Sanatate si pupici, tuturor !
Tine aripioara asta, voinice !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn