Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
kristinutza spune:
sa ma laud un pic, de data asta pe mine, nu pe radu: am intrat la un master din cadrul universitatii, cu 9.78 (9.55 scris, 10 oral), a cincea pe lista, adica pe locurile fara taxa!
sunt fff mandra de mine, credeam ca neuronul meu s-a ofilit de tot de cand stau in casa toata ziua .
asta mi s-a parut solutia cea mai buna de compromis - stiti ca nu eram deloc hotarata nici sa ma intorc la serviciu, nici sa stau acasa... asta-i la mijloc, asa...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
'neata!
Kristinutza, felicitari.
Noi am vrea sa plecam din Bucuresti de joi seara.
Altminteri tare ne-ar fi placut si noua sa venim.
Anca iar a facut febra azi noapte, si iar a dormit prost.
Asa ca nu am dus-o nici azi la cresa.
Sta acasa cu Victor si cu fosta bona.
Asa se anunta weekendul super ploios ?
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Ina, cand are febra de la dinti pe Ilinca o primesc la cresa ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
Marinela pai daca ii place lui Iaris la curte e musai sa va luati casa la tara!Si alexia tipa de zici ca-i soprana.
Miflore ca sa ai chef de servici!
Simona ma bucur pt. ca Maia nu a avut probleme la vaccin.Sper sa nu aibe nici Alexia.
Tangerine cum se simte Maria? 10 kg? Bravoooo!
Kristinutza felicitari! Care neuron domne'?Daca tu ai numai unu eu ce sa mai zic?Stai sa-ti povestesc: cand am ramas gravi m-am inscris la un curs postuniversitar(am zis ca eu sunt smechera si le fac pe amandoua).Cursurile erau la distanta dar trebuia sa vin la Bucuresti pt. seminarii.Asa ca veneam la Bucuresti cam de 4-5 ori pe luna pentru curs, mers la dr. analize etc. Simtem ca innebunesc, pe caldurile alea si cu autostrada plina de gropi.L-am terminat in feb. cu chiu cu vai. Ce mai singurul meu neuron amortise de tot abia am reusit sa-mi fac temele si sa termin cursul dar nu cu note asa mari ca tine.Si atunci nu aveam alta treaba, stateam acasa si trebuia sa invat dar nu puteam.
am vazut pozele.Radu e un dulcic!
Casiana si Alexia
kristinutza spune:
cateva poze noi cu radu sunt de aici incolo.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
roxi23 spune:
Dr.ALINA iti multumesc pentru amabilitatea de a ne saluta. Te sarut dulce si felicitari pentru ANYA, O DOMNISORICA FT FRUMUSICA SI HAIOASA.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
country girl spune:
Kristinutza felicitari pentru master! Super realizare! Si mai ales ca vine dupa Radu I-am admirat pozele
Mifloricico tinem pumnii pentru job si pentru bona! Sau poate te decizi si tu pentru cresa si Ana va fi colega cu Ancuta si Miruna?
Ioana, rezolvasi cresa?
Carmi, Coccolino se vede ca-i al doilea stapan al casei dupa Fabiano Eu pe Shamir al meu l-am lasat bunicilor la Cluj. Dar mi-e un dorrr de blana lui pufoasa si de ifosele de motan batran si rasfatzat.... (multumim pentru admirat pozele; din pacate nu am actualizat albumele)
si Ilinca (10 septembrie 2005)
BiuMil spune:
buna buna
am revenit si eu dupa o saptamana in francia, unde am crezut ca moor de dor de copil si de sot, mai ales ca pe acolo e plin de mamici si tatici cu muulti copii! dar, desi am ratat babyexpo, am facut o partida de shopping grozava la paris, de unde am luat hainutze, bocancei si jucarii...bineinteles mult mai ieftin.
acasa s-au descurcat de minune fara mine, tot greul a fost pe umerii lui tati, desi a fost si mama lui sa il ajute. Milan s-a tinut de pantalonii lui toata saptamana...una peste alta s-au jucat, s-au plimbat, merge mult mai bine (m-am bucurat ca macar l-am vazut si eu inainte sa plec), are ceva probleme cu burtica, dar credem ca de la laptele Humana cu mar. Au fost si la control, are 12 kg la 11 luni...se apropie de greutatea normala pt varsta lui. si il chinuie a patra pereche de dinti, jos cred ca ii vor iesi.
Vreau sa ii spun la multi ani lui Mario, dar si celorlalti copilasi care au implinit un an intre timp!!!! si bun venit noilor mamici!
de citit din urma am mai citit, am vazut ca se discuta despre dormit...el doarme tot fara paturica, dar imbracat cu body si pantaloni...adica paturica este in pat, dar nu vrea sa stea invelit. daca gasiti pe undeva sac de dormit subtire m-ar interesa si pe mine! iar dupa baie noi il uscam cu uscatorul, pentru ca i-a crescut parul destul de mult si nu mai reuseam doar cu prosopul.
sper sa revin cu niste poze noi...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
country girl spune:
Acuma cu galeata aia de la taiatul motzului/ruptul turtei... io nu stiam nimic despre subiect fiindca in Ardeal nu exista obiceiul asta. Boon. Nasa Ilincai fiind de fel din Valeni am zis ca facem si la botez si la ruptul turtei cum stie ea. Asa ca la noi ruptul turtei s-a savarsit in ziua aniversara (pe fondul varicelei inca nedeclarata oficial).
Dimineata nasa a dus-o pe Ilinca la biserica si s-au impartasit. La intoarcerea acasa ruptul turtei a avut loc cu fata protzapita pe o galeata plina peste care am asezat doua perne. Din momentul ala a inceput circul, Ilinca plangand de mama focului. Cand i-a taiat un pic din motz a urlat si mai tare. Si s-a potolit intrucatva numai cand a primit o bucata din turta ei sa o molfaie. (Ca urmare avem numai fotografii in care Ilinca plange si si alea miscate)
De pe tava a ales in ordine aproximativa: ruleta de masurat, creionul, cartea si un mar! Nu prea ma intereseaza cum se interpreteaza asta. Pot doar sa va spun ca nasa a fost foarte dezamagita ca n-a ales nici banii, nici bijuteriile si nici parfumul.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Ioana75 spune:
Salut fetelor, azi sint laconica, am multe sedinte, apoi o tai acasa la amiaza ca pleaca socrul la Galati (sper sa vina miine bona). Am primit OK-ul de la cresa, ne poate primi de luni. Vineri dimineata mergem sa vizitam (o s-o pupam pe Ancuta). Multumim mult pentru gindurile bune. Ramona, sa nu crezi ca am emigrat cu cardul vostru de poze. Nu stiu exact ce facem in weekend, dar te anunt! Ah, ba stiu, simbata e ziua mea, se vede din nick citi ani fac, nu pot sa zic cu voce tare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)