Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Hotarat lucru, piticotii ne solicita din ce in ce mai mult.
Kid, sa stii ca si eu stiu ceva despre o galeata dar nu plina cu apa ci intoarsa cu fundul in sus pe care asezi fata; cat sta acolo ii rupe nasa turta pe cap; galeata plina zici? si cum o asezi, pe capac?
Si noi avem mobil d-ala roz, l-am luat de la balci de cand am fost la tara. Si tot fara surub la spate si tot cu scotch. si gata sa crape in fiecare moment; fi-mea e innebunita dupa el, cu toate astea il primeste destul de rar ca sa fie bucuria maxima.
De fapt o supraveghez indeaproape cand are chestia aia in mana. Si d-aia nu il dau mai des.
De luni merg la servici. Cand ma gandesc mi se face parul maciuca
Iar bona nu-i perfecta. Probabil ca nu se gaseste asa ceva sau poate sunt eu prea exigenta. Ce e bine ca se joaca indelung cu Ana si are rabdare.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce dulce este nora mea m-am delectat cu ea prin admiratie si ce tort frumos a avut de ziua ei maine dimineata o sa ii arat pozele si lui Antoine miflore iti seamana leit

poze

Mergi la inceput

dar ce se intimpla aici??????????

poze

Mergi la inceput

ma duc la nani ca vad ca mesajele intra anapoda ,va pupicesc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Zino, imi pare rau pentru tine ca mergi la munca, dar sa stii ca e tare bine cind vii acasa si o vezi ca fuge la tine in brate si te pupa si se alinta. Off, asa face Maia de cind am inceput eu lucrul si abia astept sa ajung acasa. Asa mai trece ziua ca nici nu imi dau seama. Abia astept sa ajung si sa o vad.

Va doresc o noapte superba si odihnitoare.

aaaaa, am uitat sa va spus, Maia a facut azi vaccinul de la un an si logica ca a fost sotu cu ea(daca eu eram la servici) si s-a descurcat foarte bine cu ea. sa stiti ca nu am probleme cu ea ca eu merg la munca si ca trebuie sa stea cu sotu. Asta va fi situatia pina cind se vor intoarce parinti mei inappoi in tara pe la sfirsitul lunii octombrie, cind vor intra in postura de baby-siter.
No, gata ca ma duc la somn.
Noapte buna

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simona,! Sa fie fara reactii vaccinul!
Ia priviti si admirati cateva poze: Ana cea mai cea

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare fetele

n-am mai intrat demult din motive de lene-iar mie cand mi-e lene, pai imi e nu doar ma laud ca Tonnia :)

Vreau sa zic La Multi Ani tuturor copilasilor si mamicilor care au mai adaugat un an -unii primul, altii nu conteaza al catelea! Sa fie fericiti, sanatosi, impliniti si cu chef de viata!

Multumim de urarile de un anisor si de aprecierile la adresa pozelor postate

am vazut pe Ana banana -o minunatie si pe Maia a Simonei cu celebra caciula albastra

Mari a lui Iaris -ai incercat sa tipi si tu cand tipa copilul? eu asa am facut si pe langa senzatia de bine pe care ti-o da, ai bonus faptul ca copilul incet incet n-o sa mai considere ca e chiar asa interesant-mai ales ca nu te enervezi, ci din contra ii tii isonul (pe principiul de a reflecta sentimentele copilului prin actiunile noastre hihi)

Ii tinem pumnii Mirunei sa mearga la cresa sau sa gaseasca bona dragutza- cum ii e ei mai bine

Pentru ca weekendu asta se anunta iar ploaie si mie mi-e pur si simplu groaza sa stau cu Maria in casa-o sa ne toace marunt-declar deschisa grupa mica de pitici de DC: Ioana, Irina, Cristina, fetele din Bucuresti care simtiti la fel-nu vreti sa facem o intalnire de pitici indoor? eu imi pun casa la bataie -dar sunt deschisa la orice alt loc care v-ar incanta, de preferinta duminica; ce ziceti?

cam atat pt azi pana nu ma loveste iar lenea 3 saptamani

inca ceva: am fost cu Maria luni la vaccin; i-am facut Pentacib ca infarixu a ajuns la un pret de groaza; nu stiu daca are reactie la vaccin-ca febra nu are-dar aseara a urlat infiorator juma de ora-banuiesc ca de durere pt ca urla cu ochii inchisi de somn ce ii era; m-am gandit ca ii ies masele, da doctorita imi zisese ca nu inca; i-am dat celebrul nurofen ca altceva n-am stiut ce sa fac si am cocolosit-o;oricum a fost o noapte oribila-s-a sculat de 4 ori pe putin; vestea buna e ca avem 10 kg si 76.5 cm -am recuperat ceva, nu?

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

si sa nu uit: Maria doarme in sacul de dormit de cand se stie si se suceste in voie in pat; la noi in casa e un frig ingrozitor-nici n-am avut curaj sa ma uit cate grade sunt

poze

Mergi la inceput

felicitari kristinutza pt master!
Atunci fac lista
Duminica, Indoor:
tangerine
kristinutza

si "casa" mea e tot ap de 3 cam, insa in tei
si daca ramanem doar noi tragem la sorti hihi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

miflore, succes cu jobul si cu bona! stiu ca e greu, eu stau in dilema de vreo 2 luni .
pozele sunt suuper, se vede ca ati petrecut pe cinste!

simona, de multe ori m-am gandit ca sotul tau e un tatic f bun, iar voi sunteti o familie frumoasa. nu stiu cate mamici se pot lauda cu asa un sot.

tangerine, vreau si eu in grupul de intalniri indoor . imi pun si eu apartamentul de 3 camere la bataie (crangasi).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput