Amalia si Ilie Nastase
Raspunsuri - Pagina 3
Luminel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
facea sampling la tigari la un concert sting. simplu si adevarat. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
tot ce se poate...dar sa fi spus asa
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
buli spune:
asta a fost istoria de la inceput.
nu e vina nimanui ca tu ai ratat-o.
eu chiar nu i-am urmarit, nici la tv nu prea ma uit, dar exact varianta am prins-o.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli asta a fost istoria de la inceput. nu e vina nimanui ca tu ai ratat-o. eu chiar nu i-am urmarit, nici la tv nu prea ma uit, dar exact varianta am prins-o. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
cred ca n-am vazut aceeasi emisiune
oricum nu conteaza nici ce cred eu despre ea, nici ce crezi tu..
s-o lasam balta...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
chiquitita spune:
Hehehe, subiect deschis de mine si scos de la naftalina de altcineva . Ce se mai schimba gusturile omului in timp, oare de ce mi s-o fi parut finuta? Nu prea imi mai place de niciunul dintre ei acum.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Ilinca_M. spune:
Eu nu stiam mare branza de cei doi pentru ca nu m-a interesat acest cuplu; din intamplare insa ieri, plictisindu-ma cand dormea fetishcana mea, am scos o revista "de la naftalina", aleatoriu, din colectia mea de "Tango-uri" (vorba vine, colectie, maica-mea nu s-a indurat sa le-arunce si le-a gasit un loc'sor). In fine, revenind la oile noastre (Ilie si Amalia) am nimerit chiar un numar cu ei pe coperta, ea fiind insarcinata cu al doilea copil (revista din martie 2006).
Si iaca ce perla am gasit din putzul gandirii dumisale:
"Cand am nascut-o pe Alesia era canicula. Erau vreo 43 de grade la Paris. La temperaturile astea nu mai ai niciun instinct matern, era dificil s-o alaptez, asa ca am ales sa nu o fac. Medicii francezi s-au comportat extraordinar, mi-au respectat alegerea. De fapt, in spitalele din toata lumea, mai putin in cele din Romania si Afganistan, probabil, ai dreptul sa hotarasti asupra vietii tale, sa iei deciziile pe care le crezi tu cele mai bune in privinta ta si a copilului tau. In Romania nu ai voie sa alegi nimic, doctorii stiu mai bine decat tine ce-ti trebuie, toata lumea trebuie sa aiba pungi de nisip pe burta daca nasti prin cezariana, au tot felul de tampenii pe care ti le impun si pe care tu trebuie sa le accepti".
Asaaaa...deci cand e caldura mare, se anuleaza instinctul matern...vai de mamele din tarile cu clima calda, te pomenesti ca alea-si tot stranguleaza bebelusii la nastere, ma mir ca n-a disparut populatia in acele zone...Si te pomenesti ca n-o fi fost aer conditionat in spitalul in care a nascut, amarasteni parzienii aia, au lasat-o sa se coaca si ea si copilul la 43 de grade. Saracutza, a decis ca asa e mai bine pentru copil, sa nu-l alapteze, la dracu', doar era prea cald!!
Si asta cu pungile de nisip pe burta la cezariana de unde-o fi scos-o?! Ca n-am mai auzit-o in veci, si am citit forumul asta pe la sectiunea "nasteri" in lung si-n lat...
Parerea mea, bazata pe ineptiile citate mai sus si pe altele din interviu, e ca e o aroganta si-o snoaba. Sa nu mai vorbim ca a pozat cu fetitza de 2 ani jumate in brate, fetitza goala daaar cu lantzu' de haor cu ditamai medalionu' balanganindu-se la gatutz si cu bratzara tot de haor, cu o placuta pe care probabil era scris numele, ca pe zgarzile cateilor. N-o sa inteleg niciodata de ce cred unele mame ca-i mai frumos copilasul daca-i acoperit de haor
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
XIO spune:
Se pune in unele cazuri o punguta cu nisip pe burta unde este uterul pt. un fel de masaj care e menit sa ajute la strangerea uterului dupa nastere si implicit la oprirea sangerarii.
dar poate doamna stie mai bine si nu o intereseaza nimic in afara d ce are ea chef sa faca.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
mathilda spune:
citat din mesajul lui XIO Se pune in unele cazuri o punguta cu nisip pe burta unde este uterul pt. un fel de masaj care e menit sa ajute la strangerea uterului dupa nastere si implicit la oprirea sangerarii. dar poate doamna stie mai bine si nu o intereseaza nimic in afara d ce are ea chef sa faca. ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
xio si eu am facut cezariana in belgia si nu mi-a pus nimeni nisip. ea vrea sa spuna ca medicina rom e cam rudimentara, nu zic ca e proasta ci doar invechita. si ilinca eu ii dau copilului lapte praf cu apa rece nu calda. dr aici au zis ca e ok chiar mi-a recomandat sa-i dau ziua rece si noaptea inainte de culcare cald ca sa faca diferenta intre zi si noapte si sa doarma m bine noaptea. si da, te intreaba daca vrei sa alaptezi . daca nu vrei nu incearca sa te convinga sa alaptezi dar da sunt de acord ca laptele matern e cel m bun. ilinca, mi-e nu mi s-a parut ca spune o perla. cum naiba noi romanii neiesiti din tara detinem adevarul absolut?!are dreptate cand spune ca dr in romania au impresia ca tb sa facem ca ei iar daca le spui dr de afara ce au zis dr romani, ii bufnesc rasul.
dar asta e o alta discutie si nu vreau s-o supar pe xio pt ca mi-e draga cum isi apara breasla. ce-mi pare rau e ca o sa devina ca ei. xio, din ce am citit ai tatal in canada. incearca sa faci macar un an sau cateva luni aici medicina sau practica- un sschimb de experienta ceva si te asigur ca n-o sa m gandesti la fel
amalia e o tipa smechera. ce e rau in asta? unele prefera sa aiba frigiderul plin (asta a zis adi de la valcea cand a fost intrebat de ce nu m canta rock si canta manele?) daca se poate sa ai o viata usoara de ce sa alegi greul? dar asta e chestie de gelozie si frustrare din partea fetelor. e mai bine sa stii ca de-abia iti ajung banii de pampers si lapte si sa muncesti pana la epuizare sau sa dormi cateva ore pe noapte din cauza stresului? unele aleg calea m usoara. sunt de blamat?
Alina spune:
Eu am nascut in august 2009,in Germania,in München si am avut pe burta in prima seara dupa nastere saculet cu nisip.Intii m-am mirat,citisem de el aici pe forum(la prima nastere nu am avut)dar cred ca a ajutat,eu am avut probleme cu uterul ca nu incepuse sa se retraga ca lumea.Deci nu e prostie,vechitura de Romanica sau mai stiu eu ce ci o "chestie"medicala .
Citat: | ||
citat din mesajul lui mathilda
xio si eu am facut cezariana in belgia si nu mi-a pus nimeni nisip. ea vrea sa spuna ca medicina rom e cam rudimentara, nu zic ca e proasta ci doar invechita. si ilinca eu ii dau copilului lapte praf cu apa rece nu calda. dr aici au zis ca e ok chiar mi-a recomandat sa-i dau ziua rece si noaptea inainte de culcare cald ca sa faca diferenta intre zi si noapte si sa doarma m bine noaptea. si da, te intreaba daca vrei sa alaptezi . daca nu vrei nu incearca sa te convinga sa alaptezi dar da sunt de acord ca laptele matern e cel m bun. ilinca, mi-e nu mi s-a parut ca spune o perla. cum naiba noi romanii neiesiti din tara detinem adevarul absolut?!are dreptate cand spune ca dr in romania au impresia ca tb sa facem ca ei iar daca le spui dr de afara ce au zis dr romani, ii bufnesc rasul. dar asta e o alta discutie si nu vreau s-o supar pe xio pt ca mi-e draga cum isi apara breasla. ce-mi pare rau e ca o sa devina ca ei. xio, din ce am citit ai tatal in canada. incearca sa faci macar un an sau cateva luni aici medicina sau practica- un sschimb de experienta ceva si te asigur ca n-o sa m gandesti la fel amalia e o tipa smechera. ce e rau in asta? unele prefera sa aiba frigiderul plin (asta a zis adi de la valcea cand a fost intrebat de ce nu m canta rock si canta manele?) daca se poate sa ai o viata usoara de ce sa alegi greul? dar asta e chestie de gelozie si frustrare din partea fetelor. e mai bine sa stii ca de-abia iti ajung banii de pampers si lapte si sa muncesti pana la epuizare sau sa dormi cateva ore pe noapte din cauza stresului? unele aleg calea m usoara. sunt de blamat? |
Allure spune:
citat din mesajul lui mathilda ... e mai bine sa stii ca de-abia iti ajung banii de pampers si lapte si sa muncesti pana la epuizare sau sa dormi cateva ore pe noapte din cauza stresului? unele aleg calea mai usoara. sunt de blamat? |
cele ce isi fac viata mai usoara printr-o solutie de compromis, sint...nu de laudat anyway
o femeie puternica se ridica prin propriile forte nu cu "proptele"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
XIO spune:
Pai nu e invechita metoda si nu e descoperita la noi
Am spus ca nu in toate cazurile se pune , depinde de tipul nasterii si de cum se prezinta uterul dupa nastere.
Iar cu alaptatul...una din cauzele mortii subite o constituie alimentatia artificiala.Asa ca daca poti , de ce sa nu o faci?
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro