Amalia si Ilie Nastase
Raspunsuri - Pagina 4
chiquitita spune:
Lasand la o parte alaptat/nealaptat si cezariana/naturala, sa spui ca de la prea multa caldura iti dispare instinctul matern... oare de ce nu tace, sa nu mai declare atatea, sa nu mai intre in detalii
blackpanterro spune:
"Iar cu alaptatul...una din cauzele mortii subite o constituie alimentatia artificiala.Asa ca daca poti , de ce sa nu o faci?"
De canicula maica, de canicula!! cel mai cretin motiv de a nu alapta auzit pana acum!! Africancele, indiencele si toata suflarea femeiasca din zonele tropicale ar trebui sa isi lase copiii sa moara de foame daca nu isi permit formula ca e cald dom'le! Bine ca damele bine au bani ca altfel ar fi vai si amar de copii, i-ar pune la tzatza vacii probabil! Bleah!
Adriana 15w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ilinca_M. spune:
Mathilda, eu mi-am zis parerea dupa ce i-am citit respectivele ineptii (n-am citat decat o parte din ele pe forum); da, pentru mine ceea ce a zis se incadreaza la "perle". Nu inteleg faza cu "romanii neiesiti din tzara" care le stiu pe toate; de unde stii daca si de cate ori am iesit eu din tzara?! Si chiar daca n-as fi iesit, trebuie sa ies din tzara ca sa-mi dau seama ca a spune ca "instinctul matern e anulat de caldura mare" e o tampenie?! Nu stiu de ce "fetele", cum zici tu, ar trebui sa simta gelozie si frustrare fatza de respectiva doamna.
Pe-asta cu banii de pampers si LAPTE n-am inteles-o niciodata, din moment ce laptele matern e gratis. Bine, daca e caldura maaare, normal ca nu trebuie alaptat bebelusul, ce mai conteaza drepturile copilului daca mamica transpira intre tzitze de i se duce bunatate de parfum?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu nu stiam mare branza de cei doi pentru ca nu m-a interesat acest cuplu; din intamplare insa ieri, plictisindu-ma cand dormea fetishcana mea, am scos o revista "de la naftalina", aleatoriu, din colectia mea de "Tango-uri" (vorba vine, colectie, maica-mea nu s-a indurat sa le-arunce si le-a gasit un loc'sor). In fine, revenind la oile noastre (Ilie si Amalia) am nimerit chiar un numar cu ei pe coperta, ea fiind insarcinata cu al doilea copil (revista din martie 2006). Si iaca ce perla am gasit din putzul gandirii dumisale: "Cand am nascut-o pe Alesia era canicula. Erau vreo 43 de grade la Paris. La temperaturile astea nu mai ai niciun instinct matern, era dificil s-o alaptez, asa ca am ales sa nu o fac. Medicii francezi s-au comportat extraordinar, mi-au respectat alegerea. De fapt, in spitalele din toata lumea, mai putin in cele din Romania si Afganistan, probabil, ai dreptul sa hotarasti asupra vietii tale, sa iei deciziile pe care le crezi tu cele mai bune in privinta ta si a copilului tau. In Romania nu ai voie sa alegi nimic, doctorii stiu mai bine decat tine ce-ti trebuie, toata lumea trebuie sa aiba pungi de nisip pe burta daca nasti prin cezariana, au tot felul de tampenii pe care ti le impun si pe care tu trebuie sa le accepti". Asaaaa...deci cand e caldura mare, se anuleaza instinctul matern...vai de mamele din tarile cu clima calda, te pomenesti ca alea-si tot stranguleaza bebelusii la nastere, ma mir ca n-a disparut populatia in acele zone...Si te pomenesti ca n-o fi fost aer conditionat in spitalul in care a nascut, amarasteni parzienii aia, au lasat-o sa se coaca si ea si copilul la 43 de grade. Saracutza, a decis ca asa e mai bine pentru copil, sa nu-l alapteze, la dracu', doar era prea cald!! Si asta cu pungile de nisip pe burta la cezariana de unde-o fi scos-o?! Ca n-am mai auzit-o in veci, si am citit forumul asta pe la sectiunea "nasteri" in lung si-n lat... Parerea mea, bazata pe ineptiile citate mai sus si pe altele din interviu, e ca e o aroganta si-o snoaba. Sa nu mai vorbim ca a pozat cu fetitza de 2 ani jumate in brate, fetitza goala daaar cu lantzu' de haor cu ditamai medalionu' balanganindu-se la gatutz si cu bratzara tot de haor, cu o placuta pe care probabil era scris numele, ca pe zgarzile cateilor. N-o sa inteleg niciodata de ce cred unele mame ca-i mai frumos copilasul daca-i acoperit de haor mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni Manole forever |
sigur ca da...frustrare mare .
iti spun yo ca in 2006 au murit in franta intr-o luna 2100 de oameni din cauza caldurii. 2100 morti..2100 morti..repeta dupa mine.
deci este clar ca a fost ceva extraordinar si tu trebuie sa te pui in contextul ala....da tu citesti articolul iarna cind sint -10 C si ai impresia ca madam nastase face misto si ce bine este la caldura. corect?
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
sigur ca da...frustrare mare . iti spun yo ca in 2006 au murit in franta intr-o luna 2100 de oameni din cauza caldurii. 2100 morti..2100 morti..repeta dupa mine. deci este clar ca a fost ceva extraordinar si tu trebuie sa te pui in contextul ala....da tu citesti articolul iarna cind sint -10 C si ai impresia ca madam nastase face misto si ce bine este la caldura. corect? |
Cand stai la spital de 5 stele sau hotel de 5 stele si ai toate conditiile din lume nu prea cred ca mori daca-i dai copilului sa suga , mai ales ca laptele ala oricum il mulge , doar nu-l tine pt. zile ploioase si friguroase.
Cred ca se putea hidrata si avea conditii mai bune decat cei 2100 care au murit si care pe langa conditii mai aveau aociate si alte boli.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
Sabina spune:
Ghestus, esti pe langa.
alpatatul este dreptul copilului, nu fizta mamei.
Am nascut si eu de 2 ori pe canicula sinistra si am alaptat ani de zile.
Societatea noastra e mult prea hedonista.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danat spune:
citat din mesajul lui kj74 na ca au divortat... iar am nimerit la un topic despre alaptat.... |
scuze, nu m-am putut abtine... super remarca!
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
ellej spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Si asta cu pungile de nisip pe burta la cezariana de unde-o fi scos-o?! Ca n-am mai auzit-o in veci, si am citit forumul asta pe la sectiunea "nasteri" in lung si-n lat... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 10luni Manole forever |
Total off topic : mie in 2005, la Cantacuzino, mi-au pus dupa cezariana un saculet de nisip (banuiesc ca era nisip, nu eram chiar in forma ca sa verific) timp de aprox. 24 de ore. Dar chestia ca 'era prea cald sa alaptez' e usor pe aratura :) Am nascut in august in crapet de caldura si am alaptat cam 1 an.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui kj74 na ca au divortat... iar am nimerit la un topic despre alaptat.... |
Adevarat...dar asa de tare deranjeaza subiectul "alaptare" pe un forum despre copii?...
Ce sa fac daca pe mine din interviul acela pe mine asta m-a facut s-o privesc...fara admiratie: ca a debitat ca pe canicula iti piere instinctul matern si ca a precizat ca ea a decis sa nu alapteze din cauza caldurii si ca vai de mine, medicii francezi i-au respectat decizia pe cand in Ro...ce s-ar fi intamplat? I-ar fi indesat tzitza cu fortza-n gura la copil?...
Acuma ma iertati ca pe mine asta m-a frapat la doamna, ce pot sa zic? Nu ma intereseaza ca vai de mine, ce diferentza de varsta in cuplu (nu cred ca are importantza), ca s-o fi maritat pentru celebritatea lui Nasty...dar nu mi-au placut fazele care am zis; era on-topic totusi, nu?
Cat despre chestiile gen:"bravo ei, e smechera, s-a descurcat, s-a invartit" (afirmatii referitoare nu doar la ea ci si la Moni sau alta reprezentanta de vaza a curentului "tupeu") ei uite ca nu toata lumea poate sa admire "smecheria" si "descurcarosenia", nu stiu de ce pare asa de imposibil de inteles pentru unii, pur si simplu nu toata lumea are aceleasi valori,de fapt mai sunt destui care sa nu considere "valoare" abilitatea unora de a parveni. Nu, nu e vorba de "invidie" sau "frustrare", pur si simplu nu vad nimic de admirat la unele "modele" gen Moni etc.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever