Amalia si Ilie Nastase
Raspunsuri - Pagina 2
roxivan spune:
Asta a fost parerea mea. Ca si cuplu nu am nimic de comentat. In tara asta exista medici extraordinari in domeniul ginecologiei, chiar daca "orice padure are si uscaturile ei".
claudia_a spune:
Si mie mi se par un cuplu ok; se potrivesc, au ceva aparte fiecare, nu se simte diferenta de varsta.
Si daca a decis sa nasca in Franta - e alegerea ei si familiei lor; daca as avea banii lor, as fi mers in afara pentru orice consult - si nu musai ca doctorii sunt mai buni sau mai prosti acolo sau aici, ci pentru conditiile din clinicile lor si pentru comportamentul mai mult decat civilizat pe care il are tot personalul din clinica respectiva! Simti ca esti om si asta conteaza cel mai mult!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
silvia_d spune:
Pe Amalia o cunosc,si NU e deloc fitzoasa,dar DELOC.tre'sa stiti ce viata dezordonata avea Nastase si ce cuplu linistit sunt acum,o adevarata familie!!A avut aceasta putere imensa de a-l face om de casa pe Ilie.Si nu sunt fitosi,nu participa la evenimente de fitze...etc...Aaaaa,si a nascut in Franta,da,dar ei acolo au o casa si stiu ca-si petrec f mult timp in Franta!Si pe Alessia tot acolo a nascut-o!E un spital privat!
Off-topic:Si eu am nascut la Pantelimon,in aripa privata a spitalului,si nu din fitze,sau c-am bani multi(ca n-am!),dar merita,esti altfel tratat!Altele sunt conditiile!!
oanademunck spune:
Nu ca as vrea eu sa se schimbe topicul asta intr-unul dedicat sistemului sanitar, dar voi chiar aveti impresia ca aici(vb de Belgia, de Suedia, Danemarca Germania) esti tratat altfel decat in Romania?Sa va povestesc de persoane care au bilet de avion cumparat sa se duca in tzara la un control cu copilul??Sau cum i-am cerut doctorului de familie sa ii dea sotzului meu o trimitere pt o poza la plamani iar cam raspuns am primit:pai nu are rost, daca ii fac poza si se vede ceva pe ea inseamna ca problema e in stare avansata si nu mai e nimik de facut, iar daca nu se vede nimik e sanatos si degeaba i-o facem??????
Sunt exceptii in ambele tabere sunt buni si aici si acolo, se poarta bine si aici si acolo, iar fitze sunt numai in romania
Si acum ca sa revin la subiect, nu am nimik personal cu niciunul din cei doi dar mie chiar nu mi se par chiar 'cuplul perfect'
sheherezada spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Si mie mi se par un cuplu ok; se potrivesc, au ceva aparte fiecare, nu se simte diferenta de varsta.
Si daca a decis sa nasca in Franta - e alegerea ei si familiei lor; daca as avea banii lor, as fi mers in afara pentru orice consult - si nu musai ca doctorii sunt mai buni sau mai prosti acolo sau aici, ci pentru conditiile din clinicile lor si pentru comportamentul mai mult decat civilizat pe care il are tot personalul din clinica respectiva! Simti ca esti om si asta conteaza cel mai mult!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
sunt de acord cu claudia_a
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Luminel spune:
Si mie imi placea de Amalia pana la un moment dat cand am auzit-o intr-o emisiune cum povestea cum l-a intalnit ea pe Nastase la un concert Sting...cand eu mi-aduc bine aminte ca in primii ani dupa ce s-au casatorit, la Raduleasca in emisiune mi se pare, am auzit-o cu urechile mele cum spunea ca ea facea sampling la tigari si asa l-a cunoscut intr-o intr-o zi pe Nastase...dar probabil ca nu mai era de demnitatea ei sa recunoasca asta...dadea mai bine concertul lui Sting...o parvenita!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxivan Mie nu imi place de ea. Mi se pare cu nasu pe sus. N-a putut sa nasca in Romania, nu era de nasu ei, a preferat Franta. Si pentru o persoana publica nu stie sa se faca placuta, nu e populara. |
Acum fara suparare dar daca as avea de ales nu as naste nici eu in Ro.In spitalele noastre, pline de mucegai, gandaci, toalete insalubre, personal de filme de groaza...iar cand nasti, poti sa mori tu, poate muri bebe sau puteti sa va imbolnaviti de tot felul microbi. Toate astea aici pe forum le citesc...e cu nasul pe sus ca vrea sa nasca decent si vrea tratament uman?
Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Si mie imi placea de Amalia pana la un moment dat cand am auzit-o intr-o emisiune cum povestea cum l-a intalnit ea pe Nastase la un concert Sting...cand eu mi-aduc bine aminte ca in primii ani dupa ce s-au casatorit, la Raduleasca in emisiune mi se pare, am auzit-o cu urechile mele cum spunea ca ea facea sampling la tigari si asa l-a cunoscut intr-o intr-o zi pe Nastase...dar probabil ca nu mai era de demnitatea ei sa recunoasca asta...dadea mai bine concertul lui Sting...o parvenita! Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
facea sampling la tigari la un concert sting. simplu si adevarat.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@