Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 14
Tzuni spune:
Delidana, io chiar n-am nici o problema dupa ce vad astfel de filme! Dorm neintoarsa! Da' sa stii ca si io am accese de somnambulism ca fetitza din film. ACum ca stau singura de mai bine de 12 ani, nu stiu daca vorbesc sau umblu noaptea, ca nu are cine sa-mi spuna, dar cand eram la mama, mi s-a spus ca de cateva ori m-au gasit noaptea aplecata peste geamul deschis. Da' se pare ca n-aveam de gand sa sar! Sau oi fi sarit si acum imi dau seama ca nebuniile mele is sechelele de-atunci? hahhahha 

Fetelor, poate o ajutati si voi cu o vorba buna pe prietena mea: aici
Multumesc frumos.
Mephala, numai sa nu ma pui sa fac curat! Calc, gatesc... dar curatenie nu. ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Carmen, felicitari ! pentru micutul crestin, pentru ceremonie si pentru tort.
Mia, nu trebuie sa-ti pese prea tare de ceea ce spune lumea, studiile le faci pentru tine si nu pentru ochii/urechile lumii.
Tzuni, eu nu pat sa ma uit la asa ceva, mi se face frica si pe urma greata. aseara am cazut din intimplare pe o secventa din Scream3 si am ramas inmarmurita.
Raport : + 1200g = 1,2kg, vreau purcel ca sa-mi bag mintile in cap !
Va pup pe toate.
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Leeloo, cum ai pregatit salata de somon? Sau e cumparata?
Suna tare bine!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Carmen, o fac singura si e simpla. Cumpar somon fume (din ala ambalat in vid), salata verde, rosii, castraveti si ardei. Le tai pe toate, le amestec, pun ulei de masline si storc o lamiie. E delicioasa si extrem de usoara (si de facut si de digerat...)!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lulu77 spune:
La pranz am mancat sote de vita cu mamaliguta!
Va doresc in continuare o saptamana frumoasa si cu multe kg in minus .
O sa lipsesc de la raportul zilnic ,ptr. ca maine dimineatza plek la Brasov in delegatie .
Vb cand ma intorc .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxana1974 spune:
Salutici gagici!
Delidana 
Tzuni
No, de fericire ieri, cre ca am retinut apa (io-s maniaca cu cantaritul) si azi de dim. aveam cu 300 de rame in plus
sper sa le dau jos...deocamdata fac greva foamei...
revin deseara!
la toate fetele slabicioase!
Roxa-boxa
No, vidiazni!
printze spune:
Buna fetelor!
Nimic nou sub soare, doar ca am racit un pic. Cu cura merg inainte cu hotarare. Abia astept sa ma cantaresc miercuri. Oricum ma simt bine si se vede ca am slabit deja la dimensiuni.
Meniul de astazi:
Dimineata : 4 felii salam
Pranz : cremvursti cu 2 castraveti
Seara: oua prajite cu branza de oaie
Miag tu ce mai manaci? Oare branza gen Almette, Philadelphia este buna in aceasta cura? Nu am mancat pana acum, dar parca mi-ar placea ca sa mai diversific un pic meniul.
O zi reusita si sa castigam batalia cu cantarul!
printze
cookie spune:
Buna dimineata, fete frumoase!
ma mentin si eu in limitele stabilite...astept in continuare un imbold sa ma apuc serios de slabit din nou...aveti idee, este vreo dieta pe baza de covrigi?
Cam asta e meniul meu de la serviciu
Mai bag si cate un mar, o piersica...ce se gaseste...si tre' sa recunosc, cu apa stau cel mai prost, nu beau suficienta, ca mi-e greu sa ies toata ziua-buna ziua din ore sa ma duc la...stiti voi ![]()
Va
si o
speciala pentru micutul Teodor increstinat!
printze spune:
Pupici fetelor cucuietelor!
Azi este ziua cea mare a cantarului pentru mine. Sa-mi tineti pumnii, va rog. Deseara o sa va spun la cate kg am ajuns.
Azi de dimineata am mancat sunca de pui cu masline
La pranz o sa mananc un pate mic cu putin branza si un castravete iar pentru seara cred ca omleta cu kaiser.
Va pup pe toate!
printze
mephala30 spune:
Neatza!
Fetele cu Atkins, lamuriti-ma si pe mine: vad ca mancati si legume, e voie in prima faza sau voi ati depasit-o?
MA bag si eu de azi la Atkins, chiar daca alaptez. M-am gandit bine: lapte, iaurturi, fructe, unele legume imi sunt interzise...sa nu faca Teo colici...ei, si de ce sa nu profit de chestia asta?
Va rog sa postati in continuare meniurile voastre, sa ma pot inspira si eu.
Multumesc.
Cookie, multumim pentru
si va dam un
.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Am o veste mare: de aseara sunt mama "dubla" - adica am si un fiu. E negru, mic, slab cu urechi mari, dar pupacios si alintacios foc! Deocamdata e in "probe". Daca se intelege cu fiica-mea, ramane la noi in familie!![]()
Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina si un mar mare
P: salata de legume cu sos de branza
S: graham cu pate vegetal
E a 5-a zi in care n-am papat carne!
Revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos