Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:

Tzuni
nu ma fac eu biscuit, stii ca plange J-Lo cand ma vede, nici o sansa
mai vreau sa dau jos 1,5 kg si trec la mentinere, nu e mult, dar e naspa piticul de pe creier...
No, vidiazni!
mamica dulce spune:
buna dragelor,vad ca nu sunt singura cu pacate
-aviz tzuni
eu depun...tzesuturi adipoase intr-o fericire,din pacate.
Mi-e groaza sa ma zic ca tin ceva ca nu mere 
sper sa ma mentin insa sub ultimul raport :)..dar de saptamana viitoare ca de data asta l-am depasit:( cu fix 84.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
miag spune:
Buna dimineata!
Printze, eu am mai tinut Atkins si asa cum ti-am zis am avut rezultate cu aceasta dieta.De fapt este singura dieta cu care am reusit sa slabesc dupa nastere.
Leeloo, si eu ma umplu de nervi in fiecare dimineata in trafic...

Fetelor azi ma duc la facultate, dupa anul trecut irosit m-am gandit ca macar anul asta sa fiu si eu mai constiincioasa, desi este tare greu sa imi gasesc timp pentru toate

Ma simt oarecum demotivata pt ca toata lumea ma intreaba la ce imi trebuie a doua facultate, dar eu simt ca vreau neaparat sa o termin si pe asta..Ce parere aveti?n Este egoism ?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
leeloo2004 spune:
Neata fetelor!
Eu m-am enervat de dimineata cu traficul infernal din oras, am intirziat la servici jumatate de ora; in plus azi ar trebui sa-mi vina echipa noua de zugravi (ca cea veche a dat bir cu fugitii...), vin si timplarii sa-mi schimbe geamul, ce mai, o veselie!
Diseara am programare si la dr. nutritionist, sa vad ce imi mai spune, daca imi mai schimba ceva la meniu ca parca as vrea si ceva carne de vita, nu doar peste si pui...va spun eu miine cum sta treaba.
Meniul de azi:
MD: struguri
Gustare: un mar
Prinz: salata de somon
Gustare: pepene rosu
Cina: pui rotisat cu castraveti murati
O zi buna va urez!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
Leeloo, cum ai pregatit salata de somon? Sau e cumparata?
Suna tare bine!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
lulu77 spune:
Neatza!
miag , stai linistita nu esti singura
.
Si eu fac a doua facultate si mereu sunt intrebata DE CE si mai ales ca este oarecum in acelasi domeniu .
Eu consider ca nu este egoism ....asa pur si simplu am simtit noi .
Azi nu stiu ce voi servii la masa de pranz ..m-am cam saturat de gratar ,gratar si iar gratar
.
Poate voi manca o supa ,o ciorba ..voi vedea .
De dimineatza am mancat ...cereale cu lapte!
leeloo este groaznic cu traficul in Bucuresti .
Am stat 4 ani in Bucuresti si am imbatranit cu 10-15 ..cred
din cauza traficului !Bina ca am scapat.
Tzuni ,mephala ,sabina ,olim ,ioana,Deliana si restul
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Delidana, ieri m-am dus la Silent Hill si dupa 45 de minute am iesit din sala ca...m-a apucat rasul! Eu nu ma ingrozesc la filme cu montruletzi si bau-bau...efecte speciale facute pe computer! Am ras si m-am ridicat cand era o scena in baia de la scoala si a inviat unu legat cu sarme si umbla dupa aia pe coridoare asa...in "coshuletz"
Iarta-ma ca rad si-acum, dar pt mine filmele de groaza is alea cu psihopati, criminali, suspance... Poate ai cum sa vezi "Ziua reinvierii" Ala film de groaza!
mephala, la ce torturi bune faci, imi vine sa-mi reinnoiesc intrebarea: "nu vrei sa infiezi si o fetitza? promit sa pap tot din farfurie..."
revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
am revenit ![]()
Lulu77, mercic pt mesajul pt prietena mea 
Roxa-boxa, daca tu zici ca vrei sa mai slabesti... Si io as vrea sa ajung la 60 fix, da nu stiu cum se face, da' nu pot 

mamicadulce si pacatoasa
am vazut io ca vrei sa-i trasezi berzei drum prin casa ta, asa ca nu te mai chinui chiar atat de tare sa dai jos kile! Propune-ti mai bine sa papi sanatos, sa "pregatesti terenul". Bafta multa!
Meniul de azi:
D: cafea Inka cu zaharina + 1 mar
P: crochete de soia cu sos de rosii
S: migdale si nuci si kefir
2l de apa + viamine + ceai verde + buna dispozitie 
Va pup pe toate! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Tzuni, of...daca te infiez...promiti ca esti cuminte si ma asculti? ![]()
...
In alta ordine de idei, aveam de gand sa vad si eu Silent..., daca zici ca nu merita, renunt.
Noi (eu si sotul) am vazut ieri 'Subject two', din 2006.
Interesant...
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
Delidana spune:
Buna
Tzuni, dupa scena la care ai plecat tu au urmat unele mai singeroase. Dupa aceea umblam cu toate becurile din casa aprinse ca era noapte cind l-am vazut.
Din fericire n-am visat nimic urit. ![]()
He he dragelor, daca vi s-a urit cu traficul din Bucuresti veniti aici si veti avea parte de o noua versiune a cuvintului si sigur o sa preferati Bucurestiul. ![]()
Miag, daca tu vrei neaparat sa termini aceasta facultate, ce importanta mai are ce gindesc ceilalti? Ca doar nu o fac ei....
Roxa-boxa, te salut! 
Conform cintarului meu cica am slabit juma' de kil insa (si eu ca si Crystina) nu prea m-am simtit bine zilele astea si serile am mincat doar asa in doru lelii, cite o felie de piine sau fructe asa ca deocamdata las cifra 67. Daca si lunea viitoare arata la fel ca azi, o schimb atunci.
Daria, unde te-ai ascuns? Te amenint cu o
daca nu-ti faci aparitia curind. Stiu ca privesti din umbra.
Daca vrei, te trec la mentinere o perioada pina iti aduni fortele.
Ce zici?
Khristin, Cami, Dara, CristinaT, Mik, Narcisa, Dani_flor, Printze, An_k, Zfcristina, Raluca, Sigrid, va astept si pe voi la raport!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie