Nou stil de viata (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, iti doresc sa te tina, dar da-mi voie sa fiu sceptica, totusi...nu stiu daca de o "dependenta" asa mare cum pare sa fie a ta vei reusi sa scapi asa usor. Ce e "minola"? Mai soro da de unde le scoti: gombotzi, minola, si altele care nu-mi vin in minte acum.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Banuiesc ..ca minole = un fel de prajiturele ,din coca de chec, parca am mai auzit termenul asta .

Da Deliana scuze ,uitasem ..raportez - 64 kg......
Mi-am propus sa scap luna asta de 3-4 kg .
Sper sa reusesc , mai ales ca miercuri plek la Brasov la o Conferinta ...si eu stiu ce mancare imi vor da aia .

Dar ma voi tine tareeeeeeeee.

Tzuni ,succes si Doamne ajuta ...sa te tina!

PE TOATE!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Revin

Delidana, nu-s ocupata, dar parca m-am trezit cu fata la cearsaf. Mi-am facut rezervare la film la Silent Hill, sa-l vad si io... Comentam maine...
nastad, e nostim tare piciul tau! Ce zambet! Ce smecher! Sa faci poza mare si s-o inramezi!
mephala, ai un pui scump foc! Sa-ti traiasca! Si nu te-ai rabdat: ai pus poza cu tortul Sa nu spui ca tu esti autoarea lui!
roxa-boxa, tu ai de gand sa te faci invizibila? Biscuite-n dunga? Opreste-te!
lulu77
cami, mai stii ceva de Zuzilici? Dar despre tine, ce ne spui?

Va pup pe toate celelalte

Meniul meu de azi:
D: 3 minole + cafea
P: chiftele de soia cu 2 felii graham
S: salata de rosii+ardei+ceapa+castraveti si pate vegetal (soia).

!!!! de 3 zile sunt vegetariana. Si ma tine!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Minole, gombotzi si...mandoline
Nu, mai fetelor, am mancat 3 chestii de-alea care-s rude cu portocalele si mandarinele, numa' ca-s mai mici si mai amarite! Cred ca asa se numesc: minole! Si, ca sa va si distrati, le-am cumparat din...greseala! Am intrat in magazin fara ochelari si am crezut ca-s prune de-alea de care mai mananc io (renclote) !

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Vai mi-e rau ...mai fata are dreptate !
Asa se zice la mandarinele mai mici -MINOLE

si minolele la care ma gandeam eu ......se numesc de fapt Madllene- cred ca asa se scrie ..in fine ,stiti de care ,sunt in comert ,in pungi albastre!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare!

Asa cum am promis de azi tin Atkins.
Delidana, merci pt amanare...

Mephala, suuuper pozicile!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Deliaaaaaaa,floricica repede:D

:))

is pe mare fuga,dar revin

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Pentru Miag si pentru celelalte fete care vor sa tina atkins, trebuie sa stiti ca in timpul curei nu este permis nici un fel de tratament hormonal. Oare or fi incluse aci si AC? Eu una nu iau AC dar ma gandeam la fetele care iau si care totusi vor sa tina acest regim.

Miag iti tin pumnii! O sa vezi rezultate rapid, sunt convinsa.. Mai vorbim despre meniuri si ce combinatii mai facem! Spor!

Meniul meu de azi:
Dimineata - 6 felii salam, 5 masline negre, un castravete
Pranz - 3 oua fierte cu o felie branza sarata de vaca
Deseara voi manca o pulpa de pui cu salata.

Pupici

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, nu m-am putut abtine si am pus poze si cu tortul. Ft. bun, cu frisca, pepene galben, ananas si piersici.
Sunt rea si va fac pofta. Scuze...
E cam modest, n-am avut timp prea mult sa-l ornez...

Va multumesc inca o data pentru urari.

Azi a fost prima zi de 'mamica cu doi pui, singurica'. Sotul a inceput serviciul.
A fost greu? A fost usor?...cu siguranta ma simt implinita si fericita alaturi de ei...comorile mele.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai doamnelor, da voi sunteti la dieta de dulciuri, ceva nou si o tineti pentru voi doar
O seara buna tuturor

Mergi la inceput