Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Fetelor ce Dumnezeu se intampla?
M-am prostit eu...Am scris acum un min doua mesaje si au aparut inaintea altor mesaje,intercalate...super aiurea,adica nu au aparut ultimele cum ar fi fost normal.
De ex i-am raspun Alessiei la chestia cu botezul si mesajul meu a aprut inaintea mesajului ei,ca si cum eu as fi stiut ce urma sa intrebe ea Ciudat rau....

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mamiflori, felicitari !!!

Sandra 38+ Anais -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Dragele mele, va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine. De asemenea vreau sa va multumesc pentru compasiunea pe care mi-o aratati. Dupa cele intamplate am cazut intr-o depresie... Acum ma lupt sa imi revin, familia imi este alaturi si asta ma ajuta mult. Bebita mea a fost frumoasa ca un ingeras, cu obrajori rotunzi, cu piciorute grasute, scumpa mea fetita...
In loc sa o tin in brate, mergem in fiecare zi la mormintelul ei micut E ingrozitor si nu doresc nici celui mai rau dusman al meu sa treaca prin ce am trecut eu!
Nu stiu daca vreti sa o treceti si pe ea in listuta, eu m-as bucura mult pentru ca a fost si ea un sufletel, chiar daca a trait doar 2 zile. Cum credeti voi ca e mai bine...
S-a nascut pe 7 august la Maternitatea din Arad, cezariana de urgenta datorita unei decolari de placenta. Numele ei e Alexandra Sonia.
Acum merg la medic in Szeged. Aici nu voi mai naste!
Va pup si va doresc multa sanatate voua si bebeilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutari gravidute si mamicute,

Fetelor, bebelacii vostri vomita dupa ce mananca? A noastra nu vrea sa ragaie...si chiar daca ragaie, vomita destul de mult. Nu stiu daca e normal. Voi va confruntati cu asa ceva? Si pe deasupra e superpofticioasa...ar manaca tot timpul. Cateodata, in decurs de trei ore papa de trei ori...intre care mai vomita...si abia dupa aceea adoarme. Oare cati bebei mai sunt asa?

Felicitari celor care au nascut si multa putere si sanatate mamelor si bebeilor care vor veni zilele astea pe lume.

Va pupa,

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Microbu, iti inteleg argumentele si totodata starea pe care o ai, din moment ce ti-au zis la spital ca in 2-3 zile nasti...si pauza, bebelina nu vrea sa vina. Sa fiu sincera, si pe mine ma ingrijoreaza persperctiva unui bebe mare in caz de nastere naturala. Deci cred ca suntem amandoua denaturate ...

Gety, cred ca de-acum te vindeci, partea cea mai grea a trecut. Daca persista diareea poti sa mai iei Smecta (o sa ai scaun nergu, sa nu te sperii). Si hidrateaza-te bine, daca ai vomat si ai avut si diaree e posibil sa te fi deshidratat destul de tare si sa fi pierdut electroliti. Exista in farmacii "saruri pentru rehidratare orala", poti sa-ti iei daca te simti slabita.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by lakioana
Fetelor, bebelacii vostri vomita dupa ce mananca? A noastra nu vrea sa ragaie...si chiar daca ragaie, vomita destul de mult. Nu stiu daca e normal. Voi va confruntati cu asa ceva? Si pe deasupra e superpofticioasa...ar manaca tot timpul. Cateodata, in decurs de trei ore papa de trei ori...intre care mai vomita...si abia dupa aceea adoarme. Oare cati bebei mai sunt asa?

Si a mea a vomitat de vreo 3 ori (de cand s-a nascut). Voma apare daca mananca ca haplea, mai ales daca zici ca e pofticioasa. Asa e si Ami. Cand apuca sanul zici ca nu a mai mancat de 1 sapt..asa de repede baga in ea. Incearca, dupa ce termina de mancat sa o tii cat mai mult pe verticala..cat poti...sau la un unghi de 30-45 grade...asta cam 15 min macar, poate va ragai mai mult. Unii copii nu ragaie imediat ci in decurs de 15 min. Si eu am mai descoperit ceva. In timp ce suge la un mom dat incepe si se agita. Atunci ii iau sanul (desi se zice ca nu e bine) si o pun la eructat si sigur eructeaza. Dupa aceea se linisteste si continuam masa.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,

LAKIOANA- subscriu la vomitat!De vreo 3 zile avem si noi program, aproape la fiecare masa. Cert e ca nu-l tin 15 min la 45gr, dar mananca, 'ca haplea' si rezultatul e acelasi. AM intrebat pediatra si mi-a spus sa stau linistita ca da afara doar surplusul.

SANDRA- exact asa simteam si eu si sincer, nu-mi pare rau deloc si nu regret nici o clipa ca am scapat de burtik la 37 sapt! Dupa mine as fi scapat la 32!

Nici noi nu stam cu caciulita, dar avem 26gr!

Fetelor, eu stiu ca in postul Craciunului nu se fac nunti, botezuri se fac! Sunt pe dinafara?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Gravidutzelor, ia uita-ti aici zambet de la Ada pt toate burticutzele un si sa aveti bafta si sa nu va fie frica.

Pupici si zambete de la noi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by alessia80

SANDRA- exact asa simteam si eu si sincer, nu-mi pare rau deloc si nu regret nici o clipa ca am scapat de burtik la 37 sapt! Dupa mine as fi scapat la 32!

Fetelor, eu stiu ca in postul Craciunului nu se fac nunti, botezuri se fac! Sunt pe dinafara?

Da, si eu vreau sa iasa odata ca sa o mananc de tot, sa o pup toata ziua! Mie parca asa mi-au zis la biserica cand am intrebat: ca tre' sa treaca min 40zile de la nastere si ca pana in postul Craciunului care incepe pe 15nov....dar am vb cu o femeie de-acolo ca parintele nu era...

Sandra 38+ Anais -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Am intrat doar sa va zic ca nu sunt prea bine(eu ca bb e ok, slava Domnului!), si de ieri fac tratament injectabil cu Ampicilina(si ce doareeeeee!)!
Am facut temperatura mare(38,5) si m-a vazut si ginecologul si mi-a dat sa iau antibiotic.....sper sa imi treaca si sa ma fac bine odata ca m-am saturat!

Bafta la nascut celor care urmeaza!

Pupici!

Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput