Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 26
GETY spune:
Buna, gravidutze si mamici! Vad ca ati fost foarte harnice la scris, mai am de recuperat vreo 5 pagini. Eu am mai bolit un pic, le iau pe toate in freza acum pe ultima suta de metri (de data asta cred ca-i vorba de o indigestie).
Am intrat sa scriu si despre MamiFlori, care in continuare nu are internet acasa, care a nascut pe 25 septembrie un baiat, cu numele Emanuel, ora 12,15, 3050 gr, 51 cm., 38 sapt., APGAR 10, prin cezariana cu rahie anestezie. Sunt bine amandoi, maine spera sa se externeze. Cine stie cum sa modifice listutza, poate sa o faca.
Merg sa ma intind in pat, ca nu mi-am recuperat inca puterile.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Sandra, eu inca mai iau Materna si acum. Fier nu am luat pt. ca am avut hemoglobina 11-12 toata sarcina.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
MamiLili spune:
Felicitari, MamiFlori! Vaai ce multi bebei pe 25 sept!
Gety, insanatosire rapida! Fa-ti niste cartofi fierti cu branza proaspata de vaci pentru indigestie. Si daca n-ai probleme cu constipatia, poti bea si un ceai de menta. Sau fa-ti niste orez fiert, un fel de pilaf dar mai cleios...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
Cecilia C spune:
Eloise, Alina 

pupici ca mi-ati laudat fetitzele, manca-le-ar mama pe ele, ha ha
Eloise ai ramas pasarea de noapte e grupului, ha ha lasa ca numai bine te antrenezi pe cand vine bebele, o sa fii obisnuita cu trezitul noaptea.
Felicitari MamiFlori 

sa ai parte de un bebe sanatos, mancacios si somnoros
Ia uitati aici 3 pozitze care imi umple inima de si mai multa bucurie cand ma uit la Ada , bundle of joy
un zambet pe 5 mm
un zambet pe 10 mm
Pufy iti doresc multa multa sanatate si sa-ti treaca febra si sa te simti bine sa poti sa ai grija de baietei. 
Pupici si zambete de la noi pt burticutze si mamitze 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
nicolstoy spune:
[purple]Pupacim pe toata lumea,
Alessia nu se fac nici botezuri in Postul Craciunului,practic ultima ocazie pt botez ar fi week-endul 11-12 noiembrie si apoi tocmai dupa Craciun.
Ca sa putem participa si noi la botez trebuie sa ne faca preotul intai molifta de 8 zile (pt. asta poate sa mearga cineva din familie la biserica cu o sticluta cu apa si si citeste acolo,e ok,sau vine preotul si va citeste acasa si apoi la 40 de zile a doua molifta,acum tb sa mergeti voi la preot sa va citeasca);sper ca va e de ajutor informatia.
Nicol Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
GETY spune:
MamiLili,am vomat de trei ori, ultima oara numai lichid, cat despre constipatie...., ei bine, gandeste-te la opusul constipatiei, cel mai indepartat, asta am avut eu. Am mancat orez cu morcov fiert, ceai de menta fara zahar, cu Smecta, Furazolidon si inca ceva care se ia 1/zi. Azi-noapte am dormit mai bine, dar si necajita dupa meci.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
nicolstoy spune:
Pufy sanatate multa! Dar ce s-a intamplat de fapt?Scuze ca te intreb,poate tu ai spus, dar eu nu prea mai apuc sa citesc din urma de nicio culoare
.
Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
GETY spune:
Nici nu stiu daca a fost indigestie. Dar m-a scuturat bine.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
Cecilia C spune:
Pufy sa te faci bine repede si multa multa sanatate
Uite un zambet de la Ada pt toti beieteii ...sa vedem cu cine ne incuscrim, ce ziceti fetelor???? incepem incuscreala sau le asteptam si pe celelalte burticutze sa nasca si apoi????
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
microbu spune:
Mamilili, eu mi-am dorit o viata sa fiu mamica
(nu neaparat graviduta intelegi ce vreau sa zic?!) si abia astept toate grijile de care pomenesti. Nu mi se pare nimic greu, nu mi-e frica nici de nasetere macar. Abia astept sa o tin in brate, am impresia ca o pot proteja mult mai bine decat acum in burtik
.
Si poate nu-mi intra ideea asta cu nascutul acum daca nu ma "incurajau" toti in spital ca mai mult de 2-3 zile nu mai asteapta pitica (aveam contractii f mari dar nedureroase, col scurtat si moale) si as vrea sa se nasca oricum pana in 3oct maxim ca sa o pot boteza pana intram in postul Craciunului. Par mama denaturata
, sau chiar sunt ![]()
? Si mai sunt si egoista cand ma gandesc ca spre sfarsitul saptamanii (sambata o sa avem 39sapt) va avea min 3500g si ma "rupe" daca mai creste....
Gripo, Gety multumesc.
Sandra
38+
Anais -> inca un pic