Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 25
bibi spune:
Ignatica, stranutul si sughitzul sunt PERFECT NORMALE la bebelushi. Nu sunt semen nici de raceala si nici nu inseamna ca bebelushului ii este frig.
Monica, la mine lohiile s-au sudat (ca tigarile ) cu menstruatia si au incetat amandoua fix la 6 saptamani de la nastere.
Gripo, asa se prezentau si la mine lohiile catre final. E normal.
microbu spune:
Spuneti-mi si mie, va rog, cum sa o fac pe bebitza mea sa iasa mai repede? Am inceput cu plimbari lungi, cu bai caldute,
... si nimic. Plus ca nu mai iau No-Spa de duminica.
Ce alte metode "naturiste" mai stiti? Cum era cu uleiul de ricin (cum se ia)? Si cam cate scari (etaje) sa urc/cobor
, pana ma apuca?
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
inni spune:
quote:
Originally posted by microbu
Spuneti-mi si mie, va rog, cum sa o fac pe bebitza mea sa iasa mai repede? Am inceput cu plimbari lungi, cu bai caldute,... si nimic. Plus ca nu mai iau No-Spa de duminica.
Ce alte metode "naturiste" mai stiti? Cum era cu uleiul de ricin (cum se ia)?
Treij'de grame (30) le bei. E foarte bun la gust
LASA FATA ACOLO CA STIE EA CAT SA STEA.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Ignatica spune:
Fetelor va multumesc pentru info legate de sughit si stranut, stiu ca in general astea sunt lucruri normale la bebelusi ...dar la mine primele 2 saptamani ale lui David au insemnat: sughitat non-stop la schimbat de Pempers si stranutat non-stop in timpul baitei etc. Nu stiu daca ati vazut vreun bebel de 2300 grame fara nici un pic de falcutze, fara pic de grasime, fara picioruse grasane cu cute frumoase. Mucisorii i-au curs aproape zilnic pana la o luna. Nu prea puteam sa il tin altfel, acum ma gandesc sa il obisnuiesc fara caciulitza pentru ca arata si el a om.
Ignatica
microbu spune:
Inni, eu tot sufar de "constipation" ...Si ce e mai rau la gust decat Clorocalcinul??? ![]()
![]()
![]()
Vreau sa iasa pt ca nu mai suport arsurile, insomnia, foamea nonstop de la materna, etc, etc, etc. Plus ca dr meu este de garda vineri seara, pe 29.
Chiar, voi ati oprit materna si fierul dupa nastere sau trebuie luate si cat timp alaptam?
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
gripo spune:
Multumesc de raspunsuri tuturor fetelor.
Baneocinul, la bebele meu, a fost fff bun, si din cauza ca s-a nascut, s-a a facut dupa aia, eritem alergic, adica o pata mare rosie, care s-a vindecat miraculos, intr-o singura zi, cu baneocinul asta, si bineinteles, pentru buricutz.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
MamiLili spune:
Crisnemes, multumesc pentru pontul cu fesile, tocmai de aceea imi pusesem la bagaj, ca sa confectionez tampoane din alea cu vata. M-a facut mama croitoreasa 

Chiar vreau sa rog mamicile care au timp sa ne spuna ce materiale sanitare ne-ar mai fi de folos, ca sa nu suferim pe-acolo.
Microbu, cu placere, anytime. Auzi, dar de ce vrei tu s-o grabesti asa de tare pe bebitza? Vad ca esti abia in 38+.
Eu inca sustin sus si tare ca vreau ca bebe sa stea pana la DPN, iar lumea-mi zice ca sigur nu mai am rabdare si vreau sa scap de burtica

. Pai chiar nu vreau sa scap, e asa de frumos sa-l simt pe bebe cum misca, sa-l pot lua cu mine peste tot fara sa se opuna, inca ma bucur de fiecare clipa de libertate daca pot sa-i spun asa. Plus ca-i muuuult mai usor sa stiu ca ia in greutate in burtica, fara ca eu sa fac nici cel mai mic efort (doar efortul de-a manca...dar asta-i o placere), decat sa stau cu stress daca a papat san suficient, daca sa-i fac biberon, etc. Nu vreau sa fiu gravida vesnica, dar vreau sa ma bucur de sarcina cat de mult se poate. (parca vad ca vineri cand ma duc la control o sa-mi zica dr ca maine-poimaine nasc si adio DPN 21 oct...).
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
gripo spune:
Mie doctora mi-a spus sa iau fier si dupa, ca eram palida rau, ca nu dormeam din cauza de bebe, dar n-am luat, ca l-a cate probleme mi-a creat mie fierul asta.....
Si baneocinul mi l-a recomandat pediatra, inca din spital.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
MamiLili spune:
Ahaa, Microbu, am vazut c-ai raspuns mai sus. Si tu crezi ca dupa nastere o sa fie asa simplu? O sa scapi doar de arsuri, ca foame tot o sa-ti fie, insomnie o sa ai datorita lui bebe, plus o sa-ti imbogatesti rutina zilnica cu plansete/urlete, bebe ud la fundulet, griji cu buricutul, griji cu baita, griji cu temperatura camerei, 1000 si-o suta de griji. Fa un exercitiu de sinceritate cu mamicile si intreaba-le cate ar vrea sa-l bage pe bebe inapoi in burtica macar o zi...cred ca te va surprinde raspunsul. Sandra, sarcina e o minune care tine doar 9 luni, bucura-te de fiecare clipa. Mama o sa fii toata viata!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
Cecilia C spune:
Eloise, Alina 
pupici ca mi-ati laudat fetitzele, manca-le-ar mama pe ele, ha ha
Eloise ai ramas pasarea de noapte e grupului, ha ha lasa ca numai bine te antrenezi pe cand vine bebele, o sa fii obisnuita cu trezitul noaptea.
Felicitari MamiFlori

sa ai parte de un bebe sanatos, mancacios si somnoros
Ia uitati aici 3 pozitze care imi umple inima de si mai multa bucurie cand ma uit la Ada , bundle of joy
un zambet pe 5 mm
un zambet pe 10 mm
Pupici si zambete de la noi pt burticutze si mamitze 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada