Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Pufymic,insanatosire grabnica!!!
Salut toate mamicile,bebicii si burticile!!!
Dana35+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pufy, dar ce ai de ti-a dat sa faci ampicilina?
Fa-te bine repede ca sa ai grija de bebeloii tai atomici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

PUFY- ce-ai patit?

SANDRA- si ca sa vezi in ce hal pot fi, cand voi face al doilea copil, as vrea sa nasc dupa 3 luni de sarcina, o fetita, de 3.500gr, perfect sanatoasa si bucalata! Cred ca de la atat nesomn am niste probleme

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, insanatosire rapida! Imi pare rau ca suferi. Lasa ca o sa treaca si-o sa te pui repede pe picioare.

Despre botez, ca act crestinesc in sine, eu stiu ca se face oricand. Restrictia e pentru petrecerea de dupa. Si pentru ca botezul si petrecerea sunt de cele mai multe ori programate in aceeasi zi... se spune ca nu-i voie in post.

Poate Mephala30 ne poate lamuri, mi se pare ca ea e profesoara de religie, daca am retinut eu bine.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Felicitari mamicilor Tasia, Katia, Camisol, Laliq, Cpetrut, Leliutza, Mirabelac, Mamiflori

Gety eu cand am avut asa si nu mai imi trecea mi-a spus dr sa iau 2 pastile de IMODIUM...

Pufymic sa te faci repede bine.

Microbu si eu stiam ca nu se fac nunti in post dar botezuri parca se fac...oricum intreaba mai bine un preot nu pe babele de acolo...ca alea...

Cucoancea si Alexxia mda ma pregatesc...pt maine...mi-a spus dr azi la telefon ca maine sigur e ...il intrebam daca nu ma dilat ce facem ? imi face cezariana? Mi-a spus ca om vedea si nu poate sa imi spuna acum la tel...deci maine nu mai am scapare ...pe undeva tot o sa o scoata...pe gura, pe fund, prin burtik...nu stiu...dar incet si sigur cred ca panica o sa puna stapanire pe min . Prea m-am tinut eu bine pana acum...

Insa acum nu mai am nici o scuza...i-am aranjat si camera ieri...pt ca in sfarsittt a venit mobila...si parca am constientizat ca gataaaaaa tre sa nasccccccc! Sotul meu e in concediu si se tot invarte pe langa mine si ma tot pupa, ma intreaba cum ma simt...dragul de el...ma incurajeaza pt maine ca ma vede cam asa....inca nu mi-e frica dar oricum ...parca nici nu mai sunt asa de linistita ca pana ieri.

Om vedea...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara...am intrat si noi putin sa uram nastere usoara pentru fetele care se pregatesc sa nasca maine.
Noi suntem bine...cumintei sa nu fie de deochi,papam din 3 in 3 ore parca are pusa alarma la ora fixa si apoi dormim.
Azi am iesit afara 40 minute si se pare ca ia placut tare mult ca a dormit continuu..nici macar nu a miscat.

Fetele din Iasi...nu va luati mama toata farmacia la voi...intr'adevar branule sa aveti la voi ca eu am patit sa nu aiba dar in rest...parerea mea stati calme.
Calmante iti aduc astia de sa te saturi. Eu am venit acasa cu ele ca imi dadusera prea multe. Sincer parca nu mai este cum era o data....acum se intereseaza mai mult de tine. In legatura cu sondele...sincer va spun cat am stat eu in spital nu am vazut sa puna la cineva o sonda veche...totul era sigilat.
Nu cred ca am avut eu nororc sa prind chestiile astea dar de cand sa schimbat directotul de la Cuza Voda e mult mai strict si la igiena si la tot!!!

pup si revin acusi ca sa trezit bebelinu..

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

itzy . Maine ai marea intalneala. Curaj mamica.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ITZY- Io eram cu botezul in post Dac reusesti sa scoti bb pe gura, sa-mi vinzi si mie pontul, ca tare m-as baga...

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ignatica

itzy . Maine ai marea intalneala. Curaj mamica.

Ignatica

Da Ignatica...curaj gaina ca te taiiiiiiii!

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alessia80

ITZY- Io eram cu botezul in post Dac reusesti sa scoti bb pe gura, sa-mi vinzi si mie pontul, ca tare m-as baga...

Aaaa da? Mi s-a parut ca Microbu intrebase deh...acum sunt mai imprastiata...Nu stiu daca e mai placut pe gura

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput