Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mamilili si Inni, vad ca sunteti prin zona si profit sa va intreb despre Baneocin-ul asta. Cine il recomnada? Medicul neonatolog, pediatrul, farmacistul??? Ca eu am o mare problema: citesc pe prospect ca in sarcina e bun, daca alaptezi la fel si nici copiilor sub 2ani. CUM E pana la urma?

Sandra 38+ Anais -> inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili multumesc pentru explicatii. Ma duc cu lista ta la farmacie si imi alcatuiesc si eu trusa! A, unguentul acela cu galbenele si propolis foarte bun de la ce firma producatoare e (n-am notat cand ati discutat )? scuze ca bombardez cu intrebari!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by microbu

Mamilili si Inni, vad ca sunteti prin zona si profit sa va intreb despre Baneocin-ul asta. Cine il recomnada? Medicul neonatolog, pediatrul, farmacistul???

Unu' dintre ei ...cel mai la urma ...farmacistul...ca ar fi ultimul cu care iei contact in privinta unui nou-nascut.
E bun pt buricutz in caz ca se infecteaza.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sunt si eu pe-aici...Inni, multumesc, chiar uitasem de Ergomet.

Microbu, Baneocinul e recomandat sa fie pus pe buricut, ca sa nu se infecteze. Chiar asa scrie si la indicatii terapeutice: "profilaxia infectiilor ombilicale la nou nascuti". Am auzit ca sunt unele mamici care-i dau pe bebei cu Baneocin pe fundulet, cand e iritat.

Eloise, unguentul meu cu propolis si galbenele e fabricat de TIS. Mie-mi plac tare mult produsele lor, sunt bune si ieftine, la noi se dau ca painea calda. In mod sigur gasesti aceeasi formula fabricata de alte firme, cred ca si alea-s bune.
Aaaa mi-am amintit...Becali chiar l-a chemat pe IPS Pimen sa sfinteasca stadionul, portile, iarba, punctul de la 11 metri...a aratat ieri la stiri.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Microbu, scuze, am raspuns altceva...intrebai cine recomanda Baneocinul...pai in unele maternitati se folosea in scop profilactic pentru buricut si uite-asa i-a mers vestea ca-i bun, de-atunci il recomanda si neo-natologul si pediatrul si farmacistul. Marele avantaj e pretul, care nu depaseste 4 RON, deci nu-i o investitie cine stie ce...mai bine sa-l ai decat sa-ti lipseasca.

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Microbu, Baneocinul e recomandat sa fie pus pe buricut, ca sa nu se infecteze. Chiar asa scrie si la indicatii terapeutice: "profilaxia infectiilor ombilicale la nou nascuti". Am auzit ca sunt unele mamici care-i dau pe bebei cu Baneocin pe fundulet, cand e iritat.

Da, dar scrie la contraindicatii : "copii sub 2ani", de-asta nu mai inteleg nimic.

Inni, si eu am auzit de la mamici ca este folosit in min 90% cazuri dar ca orice om normal am citit prospectul...

Mergi la inceput

Pai la contraindicatii scrie "copii sub 2 ani" referindu-se la un tratament general, pe o suprafata mare de piele, timp indelungat. De aceea este recomandat doar pentru buric, ptr ca e o zona mica si se vindeca in cateva zile.

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eu ii pun bebelinei caciulita si ziua pt ca azi de exemplu sunt 21 de grade in casa, iar bebe cum da un pic de racoare, adica la schimbat scutecul, incepe sa stranute. E totusi micuta, n-as vrea sa raceasca acum.
Cu colicile am inceput si noi. De ieri am inceput sa-i pun Bonisan in laptic. Sper sa nu se chinuie prea rau ca ma doare sufletul cand o vad cum se strange de durere de burtica. Eu oricum nu prea dorm asa ca in curand voi deveni "zombi" sefa. Ziua imi gasesc mereu cate ceva de facut prin casa iar noaptea ma trezesc la fiecare scancet. Azi m-am trezit de la 4.30 si cred ca mai dorm diseara un pic pana la 12. Cam esta este programul.

Adameasca, multumesc pentru raspuns.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna la toata lumea!

Se pare ca Victor incepe cu colicile . De azi noapte de la 3 a dormit legat cred vreo 2 ore iar in rest sta cu tzata in gura. I-am cump. si biberon dar il scuipa asa ca pana atunci tzatzele mele sunt pe post de biberon .Azi l-am cantarit si nu-mi vine sa cred are dezbracat 3960 deci aluat in grerutate in cateva zile cam 500 de grame ceea ce mi se pare tare mult iar eu cred ca nu a fost cantarit bine in maternitate.Doar fiu-miu nu e FAT FRUMOS sa creasca chiar asa.

Pentru fetele care urmeaza sa nasteti natural nu uitati sa puneti in bagaj si fesi. Sunt foarte utile - se inveleste tamponul de vata cu o bucata de fasa , mai ales pentru epiziotomie e ok ca nu se lipeste vata de fire si nu ramane umed.

Mama_Lili - esti tare precauta, adevarul e ca in spitale nu prea au materiale sanitare. Mie dupa ce mi-a facut anestezia epidurala am asteptat in pozitia aia nasoala inca vreo 5 min ca sa aduca niste leocoplast .

Fug la Victor si revin

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Pai la contraindicatii scrie "copii sub 2 ani" referindu-se la un tratament general, pe o suprafata mare de piele, timp indelungat. De aceea este recomandat doar pentru buric, ptr ca e o zona mica si se vindeca in cateva zile.

Multzu' pt pont.

Mergi la inceput