Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 23
gripo spune:
AMARANTINA, merci, dar nashpa vesti, asta e!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
Ignatica spune:
gripo e normal sa mai tzaraie asa, pe mine m-au tinut cam 2 saptamani si ceva, 10 zile sange si restul zilelor o scurgere spre sangeriu.
Ignatica
amarantina spune:
Si eu o tin pe Irena fara caciula, ii pun uneori noaptea. Peste tot am citit ca bebele se simte cel mai bine la temperaturi de 20-23 de grade, desi mie mi se par cam mici temperaturile astea. La noi in casa sunt 24 si eu stau imbracata gros ca sunt friguroasa, bebelina sta imbracata numai cu costumele intregi din bumbac (cam subtiri) dar vad ca-i e bine asa.
inni spune:
Hi hi ne inscriem si noi la bebelusi rebeli..adica fara caciulita. Nu i-am pus niciodata in casa, nici macar dupa baitza.
Ignatica in general lactatia e mai scazuta in timpul zilei decat noaptea, nu e de vina oboseala ta.Iar sughitul si stranutul nu sunt semne de raceala sau ca ii e frig.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
alexxia spune:
bychi multumesc mult pentru informatii !
Daca era dupa mine ma duceam maine la spital doar cu buletinul
( asta daca nu-l uitam si pe ala acasa ). Slava Domnului ca am reusit sa obtin azi si adeverinta de student si trimitere de la medicul de familie.
Cecilia C multumesc pentru incurajari
Am terminat de cumparat si maruntisurile care imi mai ramasesera. Mai am sa le si indes in bagajul de maternitate ( daca or mai incapea pe undeva
). Zici ca ma mut
.
Si sunt gata de dus la spital ( psihic nu stiu cat de pregatita sunt ).
Ruty canta prin casa ca mai e o zi si-i spune bun venit bebelinei, tati e si el fericit nevoie mare, iar mie imi vine sa ma bag sub pat de frica.
Cine mai naste maine ?
Itzy-Bitzy ce faci ? Esti pregatita ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
37+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
MamiLili spune:
Buna ziua mamici, burtici, bebelusi!
Eloise, hai ca-ti raspund pe rand la toate intrebarile, de la bagajul de spital la Chapions League.
Da, exista la farmacie sonde urinare, se numesc sonde Foley, eu am doua, una de 16 si una de 18. Am si doua branule, una roz si una albastra. Mai am o punga urinara de unica folosinta cu evacuare si doua seturi de perfuzie cu ac metalic. Am pus si doua comprese sterile 30 x 10cm. Ceea ce-am enumerat mai sus e necesar pentru cezariana, eu inca nu stiu cum o sa nasc, dar le-am pus acolo "just in case", ca sa nu-mi puna aia de la spital altele "reincarnate"... Am mai pus doua pachete mari de vata, 5 de comprese sterile mici, leucoplast, fasa 10 x 10. Iti scriu si medicamentele pe care le-am pregatit: Bepanthen unguent, fiole de Fitomenadion (vitamina K), Algocalmin, Sicovit C (vitamina C), Piafen, Gluconat de calciu, ser fiziologic, supozitoare cu glicerina si supoz. Hemorzon, Betadine solutie, Baneocin pudra, unguent cu galbenele si propolis. Poate pare mult, dar eu prefer sa stiu ca am tot ce-mi trebuie la mine si nu stau sa ma rog de asistente ptr un Algocalmin sau Piafen, asa cum imi povestisera alte mamici care au nascut. O sa-mi mai pun cateva seringi de 5 sau 10 ml cu care sa-l hraneasca pe bebe, ca sa evit practica "din gura in gura cu aceeasi seringa". Vineri cand merg la control o sa intreb ce mi-ar mai fi de folos si-ti spun. Daca vrei sa vezi cu ochii tai bagajul meu de spital, te astept pe la mine, eu sunt in Iasi.
Despre Champions League: e cea mai importanta competitie intre cluburi din lume. Romania n-a mai avut o echipa in Champions League de 10 ani, de aceea e asa mare agitatie. Nu cred ca are sens sa scriu mai multe amanunte din moment ce nu-i un subiect care sa te intereseze prea tare. Daca ai totusi intrebari, voi incerca sa gasesc raspuns.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
inni spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Da, exista la farmacie sonde urinare, se numesc sonde Foley, eu am doua, una de 16 si una de 18. Am si doua branule, una roz si una albastra. Mai am o punga urinara de unica folosinta cu evacuare si doua seturi de perfuzie cu ac metalic. Am pus si doua comprese sterile 30 x 10cm. Am mai pus doua pachete mari de vata, 5 de comprese sterile mici, leucoplast, fasa 10 x 10. Iti scriu si medicamentele pe care le-am pregatit: Bepanthen unguent, fiole de Fitomenadion (vitamina K), Algocalmin, Sicovit C (vitamina C), Piafen, Gluconat de calciu, ser fiziologic, supozitoare cu glicerina si supoz. Hemorzon, Betadine solutie, Baneocin pudra, unguent cu galbenele si propolis. O sa-mi mai pun cateva seringi de 5 sau 10 ml
Ergometul unde e ?
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
alexxia spune:
Mai fetelor era undeva scris ce acte iti trebuie pentru declarat bebe, dar nu reusesc sa mai gasesc. Site cineva unde e scris ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
37+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Mirabelac spune:
In ciuda celor indurate la operatie eu mi-am revenit f. repede, a doua zi m-am dus la bebe si l-am alaptat, am mers din prima normal de nu ma credea nimeni ca am facut cezariana.
Mai rau a fost cu alaptatul pt. ca bebe nu stia sa suga si eu nu aveam sfarcurile formate. Acum e mai bine, insa am ragade cu sange, ma dor de mor.
Mi l-au dat pe bebe in salon pana la urma, am stat la rezerve cu 2 paturi, bebe a fost f. agitat in spital, nu a dormit mai deloc, voia sa suga non-stop, e un fomist si m-a ajutat sa-mi desfund canalele.
De cand am venit acasa e mai bine, papa si la 3 ore si la 1 ora si doarme bine.
Am pus poze cu el.
Ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat si mai intru.
Va pup pe toate.
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
tanima_i2002 spune:
Leliuta a nascut pe 26 sept ora 10 la 37 de saptamani, cezariana. Desi dr i-a spus la ecograf ca fetita e mica (numai 2200) si ca nu a mai crescut de ceva saptamani, ea a avut 2850 la nastere. asa ca sa nu ne mai stresam cu greutatea lui bebe ca medicii se pot insela destul de mult. Restul detaliilor probabil le va da ea cand va ajunge acasa.
tanima
35+ mami de
Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2