Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

FETELOR,
am si eu o nelamurire:am avut astazi de dimineata o sangerare.Mai bine zis m-am simtit ciudat cand am urinat si am aruncat un ochi...,am vazut ca era rosu.Am urinat de multe ori astazi incepand de azi noapte...Am oprit o "proba" si am vazut ca pe fundul recipientului este un strat de sange.Inainte de perioada fertila am facut o histerosalpingografie si o instilatie.Perioada fertila am verificat-o cu teste de ovulatie si au fost pozitive.Zic ca am fost "pe faza".Acum la 5 zile dupa perioasda fertila cu prestare am aceasta sangerare.Voi ati trecut prin aceasta singerare?Ma gandesc ca poate am si eu noroc...Am 35 de ani si nu prea mai am timp si rabdare...
Precizez faptul ca ma chinui sa am si eu un BB...
Pana acum nu "am ramas" niciodata si nu am facut nimic sa nu raman...
Acum doi ani am facut embolizare pentru fibroame si anul trecut am facut operatia clasica - miomectomie.Ma tot chinui...
Am venit si aici cu intrebarea mea pentru ca m-am gandit ca poate v-ati confruntat cu asa ceva, poate luna asta am noroc...
Ce parere aveti?
MARY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc pt raaspunsul cu pipili :)))))....cred ca o sa incerc si altceva in afara de clasicul pampers sa vad daca avem probleme...cat despre putzulica nici nu o ridic nici nu o las jos..ii pun pampersul si se aseaza ea cum vrea :)))
MamiLili eu zic sa iei camasa de la iei..si eu am avut o camasa la mine cealata era pregatita acsa sa mi=o aduca sotul ..si nu am folosit nici una...am folosit 2 de la ei...mie nu mi-a fost frig din contra...si acum noaptea transpir ingrozitor ma trezesc leoarca..in spital am avut sosete groase...a si eu nu am stiut ca imi trebuie capot asa ca tot de la ei am avut....iar la control..daca nasti natural e bine sa ai camasa ca se face toaleta zilnica la perineu..la cezaraian la mine a venit o singura data cat am fost in spital sa imi schimbe pansamentul...apoi l-am schimbat eu singura acasa..si firele mi le-a scos o prietena...nu m-am mai dus la spital sa stau pe holuri...
iar sotul venea cam de 2 ori pe zi..imi aducea mancare supa,ceai iaurt...si mai ceream pampers si servetele umede baneocin...eu am ajuns la spital cu un rucsac mic..si mi-a fost suficient..oricum daca vii cu geanta te opreste si iti spune sa pui ce a nevoie in pungi ca nu e voie cu geanta in salon
Inni eu am facut cum ai zis tu cu baita i-am dat sa pape inainye dar al meu odor face kk deobicei dupa masa..si mi-a facut caca in baita..a fost bine ca s-a intamplat la sfarsit si am apucat s ail scaotem la timp....a si a reusit sa faca pipi in ureche ;))))nici daca se chinuia nu reusea asa bine..
Noua ne-a cazut buricutul repede dar acum inca nu s-a vindecat a ramas o crusta urata care nu mai cade si dedesubt tot mai sangereaza ..si de 2 ori pe zi curat si dau cu sapromed...
maine ne cantarim si noi prima oara din spital...sper sa avem multe sute de grame in plus ;)))))

Mamica fericita lui Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpetrut spune:

Buna seara proaspete mamici si burticutze!

Nastere usoara viitoarelor mame si bebici sanatosi si cuminti celor care v-ati intors acasa.

Eu sunt Iulia Teodora si m-am nascut pe 22 sept. ora 5 seara, la spitalul municipal Bistrita (care ia bila neagra de la mama). Am fost mititica, doar 2.700 kg, dar sunt cuminte si pap tzitzi bine si o sa ma fac mare, promit.

Revenim cu detalii si pozici!

Pentru listuta: nastere naturala fara anestezie, scor Apgar 9, 2700 g si 45 cm, doctor Silvesan Grigore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Bychi - si eu tot la dr Tutunaru sunt si tot pe 4 oct am DPN ..avem o bafta amandoua...eu si mai si ca eu vin de la PLoiesti si ma gandesc si la drumu' care va fi din ce in ce mai lung din cauza Francofoniei...
Daca totul decurge conform planului..cred ca e vom vede ain spital...

38+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, multumesc mult mult de tot pentru explicatii, lamuriri si sfaturi. Esti tare draguta ca ti-ai facut timp sa-mi scrii atatea detalii.

Cpetrut, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MiaR spune:

As vrea sa ma inscriu si eu pe listuta voastra. Ma numesc Mia, am intrat de multe ori pe acest site sa citesc in fiecare saptamana " Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" . Ieri mi-a povestit o prietena de acest site si m-am hotarat sa ma inscriu si eu pt ca un sfat bun intr-o situatie de criza si nu numai nu strica niciodata, mai ales atunci cand zici ca nu prea ai habar de ceea ce o sa se intample in momentul declansarii nasterii si mai ales dupa ce vi cu bebele acasa. UM 18.01.2006 Dnp 25.10.2006. Daca mai trebuie sa va dau si alte detalii pt a ma incrie in lista sa-mi ziceti va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
De unde spuneam mai devreme ca in seara asta sau cel tarziu maine ma voi duce din nou la dr sa vad ce se mai intampla cu bebelina care nu vrea sa iasa....dl dr mi-a propus sa mai asteptam pana joi seara...si daca nu se intampla nimic pana atunci, sa vin la spital vineri dimineata pentru consult (nu pt altceva...)
Sunt atat de suparata de nici sa nu-mi vine!
Asta e, n-am ce face decat sa astept si sa sper ca site dl dr ce spune!
Noapte buna....daca ma pot exprima asa!
Marina 40+6 Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laliq, felicitari pentru bebe! Ce mare este pentru varsta sarcinii la care s-a nascut!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mia, bun venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare, altfel e posibil ca fetele sa nu-ti vada postarile la timp si sa nu-ti raspunda. Pentru completarea listutei poti sa ne zici la ce dr. esti, ce sex are bebelusul, eventual numele pe care l-ai ales.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toate gravidutzele si mamicile
Maryd, eu nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva, mi-ar fi placut sa te fi putut ajuta cu vreun sfat, insa nu pot, pentru ca nu am trecut prin asa ceva. Am trecut insa prin ani si ani de infertilitate, si pana la urma s-a intamplat cand ma asteptam mai putin, asa ca D-zeu sa te ajute si pe tine si sa-ti daruiasca un ingeras cat de curand
Si eu care ziceam ca nu am nici un subiect de discutat , pentru ca deja fac parte din minoritate ( inca nu am nascut, si sper sa mai stea gogosica la cuptor pana cand trebuie sa iasa )
O sa schimb putin subiectul de discutie pentru ca sunt CRIZATA
Iertare , si nu dati cu rosii, dar de abia s-a terminat un reportaj la televizor, de fapt 2 reportaje pe CNN unde ce credeti ca arata? Cum isi vand tiganii copiii la straini....Problema este ca nu se precizeaza ca sunt tigani, ci se foloseste termenul general de romani, si reportajul a fost intitulat "RUSINEA ROMANIEI"...in care un reporter din Anglia "arata" cum ca romanii ca sa intre in EU (comunitate) au desfiintat orfelinatele si acum romanii isi vand copiii pentru ca nu au cu ce sa si-i intretinaDeja ma interesez de numere de telefon unde pot sa sun si sa fac reclamatii !!!!!!Auzi nesimtitii....arata pe toate tigancile cum isi vand copiii si le doare-n pix, dar nu precizeaza provenienta lor. Mai spun ca din "lipsa de educatie sexuala" romanii fac copii pe care mai tarziu nu au cu ce sa si-i hraneasca.....
Merg sa fac un dus sa ma calmez , ca o iau razna......
Scuze, dar trebuia sa ma descarc, chiar daca nu o sa gasiti subiectul interesant.
pupici si o zi buna

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

37 Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput