Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hazul, vac ca nu ai optiunea PM caci ti-as fi raspuns pe privat. Din pacate cred ca multi avem in seara asta un gust amar uitandu-ne la stiri. Aici au aratat cersetori si iar carutze prin oras si mizerie ... tot cu ocazia aderarii la UE. Mie mi-au stricat seara ... dar nah, nu putem iesi din clishee ... :-(

Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cpetrut felicitari pentru nasterea fetitei tale!

Fetelor unde scrie despre bebeul Leliutzei???? ... se pare ca mie mi-a scapat postarea respectiva si nici n-o mai gasesc... acum am editat listutza cu bebeii de pe ziua de azi si n-am putut s-o trec si pe Leliutza la mamici...

Exact, -dutzelor, suntem in minoritate de acum!

MaiR bine ai venit printre noi si nastere usoara! Te-am trecut pe lista! Da mai multe detalii daca stii (sex bebe, dr, spital unde vei naste) si posteaza cat mai multe msj scurte (nu neaparat la subiectul nostru) ca sa treaca moderarea.

Eu sunt singura si ambetata pentru prima data dupa muuuuuuuult timp... sotul meu s-a dus in vizita la niste prieteni sa urmareasca impreuna meciul. Culmea ca el nu e cine stie ce microbist, dar nu mai iesise saracu' de 1000 de ani. Eu nici atat nu-s cu fotbalul, niciodata nu stiu cine cu cine joaca, in cadrul carei competitii, care-s "bunii" si care-s "raii", ai nosti si-ai lor...

Hazul & Sibylle, trist si revoltator modul in care sereflecta realitatea romaneasca pe alte meleaguri. O fi ea, realitatea asta, cam cenusie si sumbra, dar nici chiar asa... E mica (sau marea??) voastra "datorie", a romanilor din diaspora, sa schimbati cat de putin aceste receptari si impresii eronate

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Da' chiar, cine cu cine joaca? Steaua si cu cine? cum de n-a anuntat nimeni la subiectul nostru ca urmeaza meciul si ca... HAI STEAUA?

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Amarantina, copilasul tau a fost un caz fericit! La noi a fost in extrema cealalta. Nu vreau sa sperii pe nimeni dar le inteleg tare bine pe mamicile in cauza si le doresc multa rabdare. O sa fie bine!

Alexutza_26, pai o sa ne tinem la curent atunci! Ar fi fain sa ne vedem la spital. Am avea o sansa intre terminarea summitului si plecarea dr, 30-1 oct! sa fie totul bine!

Bychi 38+, Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, Steaua joaca impotriva lui Olympique Lyon in Champions League. Eu ca de obicei eram cu galeria, dar in seara asta m-am luat cu altceva si n-am mai postat. . Am bagat si-un popa, ca doar n-o fi doar Becali ala care poate sa-l cheme pe IPS Pimen sa-i faca slujbe.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, la pag 10 e anuntul ca a nacut Leliutza. E postat de Internet.

Mexxa, noroc ca m-am uitat in urma si am vazut ca mi-ai raspuns, multumesc frumos. Ciudat e ca raspunsurile tale sunt cu o pagina inainte de postarea mea cu intrebarea....

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

din pacate din postarea aceea nu reiese cand a nascut Leliutza...azi sau zilele astea? ea avea DPN pe 16 oct... nu stiu pe ce data s-o trec in listutza!

Lili chiar asa a facut Mr. Becali, l-a chemat pe IPS Pimen sa blagosloveasca echipa? Acest personaj e de un comic involuntar inepuizabil...
Am vb la tel cu consortu' si-am inteles ca e cam albastra situatia cu meciul [emoticon cu zambet rautacios]!

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Eloise, Steaua joaca impotriva lui Olympique Lyon in Champions League. Eu ca de obicei eram cu galeria, dar in seara asta m-am luat cu altceva si n-am mai postat. . Am bagat si-un popa, ca doar n-o fi doar Becali ala care poate sa-l cheme pe IPS Pimen sa-i faca slujbe.

Lili in sapt 37 cu

Si Champions League ce e? o competitie la nivel de ce(continent, mapamond, galaxie, univers)? eu habar n-am, dar am obs ca aceste campionate sunt perpetue: se sfarseste unul, incepe altul... nu abia s-a finit un camp. european?
p.s. nu va suparati pe mine, fetele microbiste, eu doar incerc sa inteleg, nu vreau sa fiu rea!

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Ma duc la ... Somn dulce tuturor!

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Uauuu, Oanacn , cum de incepi asa de repede serviciul???? Daca trebuie trebuie dar ma gandesc ca o sa-ti fie si tie destul de greu..iti urez bafta si sa creasca mare Lisa Maria si sa fie sanatoasa.

Alessia80, de fapt galeria era pt Alexxia, ha ha care o sa nasca pe 28…ii tinem pumnii

Cris, mai dar ce mare bebelus, adica lung, bravo lui, o sa fie un lungan cu siguranta…cu cine seamana asa lung???? Bine ai venit acasa si mult mult laptic si bebe sanatos…ce frumosi sunt baietii tai…sigur ne vedem la anul la Cluj, asa ca nu ne uita, ha ha

Bine ai venit pe lume Luca, Camisol felicitari si mult mult laptic pt bebe Luca si sa fiti sanatosi , fericiti si iubiti

Amarantina, eu ziceam de pofte..eu nu am poftit cat am fost gravidutza dar acuma as manca prajituri si dulciuri toata ziua..si manc, ha ha nu-mi pasa atata vreme cat alaptez

Larisa, felicitari pt bebe Matei, sa fiti sanatosi cu totii si tu sa ai mult mult laptic pt pitic.

Gripo, tu esti o fericita ca se trezeste bebe la 3 ore, ce sa zic ca Ada mea se trezeste ziua din ora in ora sau la o ora jumate iar noaptea cam la 2 ore…eu apuc sa dorm cand doarme si ea si drept sa spun nu simt asa oboseala

Putzuruca, si eu am avut hemoroizi dupa ce am nascut-o pe Alexia si am si acum dar la mine au trecut prima data, asa ca sper si acuma sa treaca…sunt sigura ca o sa treaca si la tine, trebuie un pic de timp

Cpetrut, sa-ti traiasca fetita , sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.

Mai fetelor, care a-ti nascut fara epidurala????? Cum a-ti reusit???? Toata admiratia pt voi…dar ma intreb eu: totul s-a petrecut repede si nu a-ti mai avut timp de epidurala sau pur si simplu asa a-ti vrut voi????

Cucuoancea, nu mai fii suparata ca vine bebe pana la urma…e grea asteptarea dar o sa fie frumoasa intalnirea cu bebe

Noapte buna gravidutzelor si sa va vedeti bebeii cat mai curand …o sa fiti in culmea fericirii chiar daca la inceput e greu si frustrant pentru unele.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput