Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
putzuruca spune:
Pupici la toate burticile, mamicile si bebelusii,
In primul rand vreau sa va multumesc pentru sustinere, pentru galerie si pentru toate urarile.
Noi am inceput sa ne acomodam, eu m-am obisnuit cu programul bebelinei iar bebe e cumintica. Ziua doarme f bine, dar noaptea se trezeste mai des si papa mai putin iar dupa masa are chef de vorba si o analizeaza pe mami. Azi avem o saptamana. Suntem domnisoara mare deja. De doua zile iesim afara si ne place tare mult la aer. E mai greu cu baita seara pentru ca o apuca fomica si tipa de nu ne mai auzim in casa, dar cum facem baita si ne imbracam, papam cu mare pofta.
Eu am inceput sa-mi revin dupa frumoasa experienta a nasterii. M-a chinuit cateva zile epiziotomia dar acum e ok. Azi am scos firele si se pare ca e in regula. Mai rau este ca am facut hemoroizi. Nu ma chinuie dar ma enerveaza ca sunt. Oare o sa dispara in timp sau raman cu ei drept medalie?
Sper ca de acum sa intru mai des sa pot citi mesajele voastre pentru ca n-am reusit sa citesc nimic din urma.
Va pupacim,
putzuruca mamica de Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
MamiLili spune:
Felicitari noilor mamici Laliq, Leliutza, Camisol, Katia, Tasia!
Eloise, asa-i nu mergem pe-o insula pustie...eu cred c-o sa cer tot felul de chestii de-acasa de cateva ori pe zi. Deocamdata am un bagaj maaaaare cu tot felul de fiole, plus comprese sterile, vata, branule...o gramada de chestii. Mi-a pus mama jumate de farmacie in geanta...ehh daca n-o sa-mi trebuiasca o sa le donez altor mamici mai nevoiase de pe-acolo. Inca sunt in dilema in ce priveste camasa de noapte sau pijama. Ma gandesc ca-i mai comoda camasa la control, cand vine dr sau asistenta sa se uite "acolo", ridic camasa si voila...pe cand cu pantalonii de pijama e mai greu. Dar cum eu sunt friguroasa, ma gandesc ca o sa am picioarele reci cu camasa de noapte, deci e mai buna pijamaua. Ca de obicei, eu am alte probleme decat nasterea in sine...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
MamiLili spune:
Fetelor, suntem la jumatatea drumului, 59 mamici, 59 burtici.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
roxanae spune:

Felicitari proaspetelor mamici si multa rabdare celor care n-au nascut inca.
Fetele care ati nascut am si eu o intrebare.
De cateva zile am febra laptelui cu febra , frisoane si tot tacamul.Voi ati dat sa manance lapte la bebe in aceasta perioada chiar daca aveati febra?Doctora de familie spune ca da insa vrea sa mai aud si alte pareri.Va rog astept urgent raspuns pt. ca daca se poate nu as vrea sa arunc laptele.Mercic.
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
bibi spune:
Roxanae, da-i bebelushului sa suga. Numai prin supt rezolvi problema mai repede. Nu exista nici o contraindicatie, ca sa zic asa![]()
inni spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Fetele care ati nascut am si eu o intrebare.De cateva zile am febra laptelui cu febra , frisoane si tot tacamul.Voi ati dat sa manance lapte la bebe in aceasta perioada chiar daca aveati febra?
Da.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
E mai greu cu baita seara pentru ca o apuca fomica si tipa de nu ne mai auzim in casa, dar cum facem baita si ne imbracam, papam cu mare pofta.
Da-i inainte de baita sa pape. Eu asa fac. Ii dau sa suga, apoi mai stam 20-30 min si dupa aia baita. Si n-am nici un scandal. E foarte cuminte chiar rade.Dupa baita iarasi papica. Niciodata nu am imbaiat-o pe stom. gol tocmai ca sa evit urletele.
Poze
inni spune:
quote:
Originally posted by Zina
Fetelor, care dintre voi au facut injectii cu Gravibinon? Ati avut ceva reactii adverse?
Eu am facut.
N-am avut reactii adverse decat locale...durere.
Poze