Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
_Ralu_ spune:
lexi, ce mult mulgi tu! eu, maxim 30 ml la un muls, cam de doo ori pe zi. deci in cele mai fericite cazuri 60ml/zi. dar asta rar!
a, vroiam sa va intreb o chestie:mie imi curg sanii, dar cand sa mulg, mai mult de 30ml nu iese! daca curg, nu ins ca-s prea plini? sau am eu canalele prea.....mari?!? si la muls iese cam din 3 canale...cate sunt de fapt? sunt varza la sub asta! cred ca o sa va prapaditi de ras de mine....
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
_Ralu_ spune:
ileana, sa ne fi vazut azi-noapte! marius cu pitica in brate, iar eu cu lacrimi in ochi, ma vaitam intruna, ca de ce oi fi facut eu copil? ca m-a mancat in fund, nu eram eu fericita asa cum eram? imi trb copil la 23 de ani! ii ziceam lu' marius: sa nu ma lasi sa pun mana pe ea, ca mi-e frica de mine! nu mai puteam! simteam ca innebunesc! iar masrius se parapadea de ras! in loc sa-mi fie alaturi, el cu pitica urlandu-i in brate radea cu lacrimi de mine!
....asa mi-am petrecut eu "sfarsitul lumii"....(asta apropos de filmul cu acelasi nume....)
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
alexxia spune:
quote:
Originally posted by bychi
Buna dragi mamici!
Felicitari si sanatate multa tuturor puiutilor care s-au nascut!
Alexxia, pt CF 2 trebuie sa ai buletinul de identitate; Carnetul de asigurat si bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat (cu contul in care se vireaza banii, Casa de asigurari si nr. de zile de prenatal pana la data internarii).
Va pup,
Bychi 38+, Tiberiu (28 iulie 2003)
Si daca sunt studenta ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
37+ cu
Thea si Ruty
5 aniRUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
gripo spune:
Fetelor, ma bucur ca ati deschis voi primele subiectul asta, ca eu ziceam ca-s mama denaturata daca zic ceva. Al meu Bubu, 2 zile si 2 nopti n-a dormit, am crezut ca innebunesc. Am dormit 2 ore din 48. acum vad ca s-a mai potolit, dar oricum, se trezeste din 3 in 3 ore, uneori si mai des, ca sa manance, deci somnul meu e fragmentat. Ma gandesc cu jind la vremurile in care dormeam toata noaptea, si ma declaram plictisita, Doamne, ce bine era!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
eloise spune:
Primit acum mesaj de la LALIQ
"Va salut. Sunt bebe Matei si m-am nascut astazi la 9:40 prin cezariana. Am 3300gr. Larisa si Mihnea, parintii mei emotionati va multumesc ca va ganditi la noi!"

LARISA felicitari pentru bebe Matei

!!! Sa fie sanatos si sa va aduca mii de bucurii!
Eloise
37 cu 
EU
Virsta bebe
Zina spune:
Fetelor, care dintre voi au facut injectii cu Gravibinon? Ati avut ceva reactii adverse? Mie mi s-a dat sa fac acum, si sunt in saptamana 34-35 de sarcina, cam am contractii jos la burtica si cateodata ma doare. Colul este inchis. Voi ati patit asa?
Va pup,
Zina
bychi spune:
Alexxia, atunci in locul adeverintei de salariat, eventual o adeverinta de student sau o copie dupa carnetul de student.
Fetelor nu pot decat sa va incurajez si sa va doresc sa aveti multa rabdare cu copilasii! La Tiberiu exact la fel a fost; manca din 2 in 2 ore (alaptat la cerere), sugea putin ca adormea imediat si trebuia sa-l tot stimulez sa pape, ziua dormea in reprize de cate 20 de minute .. eram tare zombie. De la 17 pana la 21 seara era portia lui de urlat din cauza colicilor, noaptea de pe la 3 la 5 avea iarasi chef de urlat si se calma numai plimbat prin casa, de am ajuns sa vad toate serialele in reluare...
A durat cam 3 luni, apoi lucrurile au intrat in normal dar abia de la 1 an jumate a inceput sa doarma toata noaptea.
Multa putere!
Ignatica spune:
Subscriu la toate frustrarile mamicilor Zombi.
Imi pare rau pentru Chantal, Dumnezeu sa o ajute sa treaca peste aceasta trauma.
Si la noi iese din Pempers, mai ales cand e surplus de pisu.
Ignatica
amarantina spune:
quote:
Originally posted by bychi
A durat cam 3 luni, apoi lucrurile au intrat in normal dar abia de la 1 an jumate a inceput sa doarma toata noaptea.
Multa putere!
Valeu, Bychi, bagi lumea in sperieti!
As vrea sa adaug ca David al meu a dormit toata noaptea (de la 12 la 8-9 dimineata) incepand cu varsta de 7 saptamani.
amarantina spune:
Larisa, felicitari pentru bebe Matei!
Te admir tare mult pentru curajul tau. Sa fiti sanatosi si fericiti!