Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Tasia, Camisol,Leliuta,Katia!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut natural. Dupa cat timp se poate face baie?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Felicitari mamicilor

KATIA
TASIA
LELIUTZA
CAMISOL

Abia astept sa va vad bebeii.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut natural. Dupa cat timp se poate face baie?

Apa calda calda..nu face bine taieturii. Daca te-ai vindecat poti sa faci. Daca nu mai asteapta. Limiteaza-te doar la dus. Eu nici acum nu am facut baie. Tot dus fac si cu apa calduta, desi mi-au cazut toate firele. Frica..pazeste pepenii.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Nu stiu cine zicea de pofte dupa nastere... ca eu am o gramada! Bag in mine in continuu paine, ciocolata si banane, dar numai de-alea necoapte complet. In ritmul asta o sa slabesc intr-o suta de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

multe felicitari noilor mamici!

la multi ani inni!

noi intram mai rar din lipsa de timp! astazi suntem zombie, din cauza ca pitica a avut concert pana la 3 noaptea! ieri a dormit toata ziua, si aseara s-a trezit odihnita si ne-a luat de "noi"! am ajuns la limita rabdarii, am spus lucruri pe care nu credeam ca sunt in stare sa le gandesc macar! dar mi-a trecut! cred ca vor mai fi momente din astea multe!

altfel, noi suntem bine! eu cel putin, ma simt excelent! operatia, aproape ca nici nu se mai vede, si avem abia 2 sapt si 5 zile de cand am nascut! mai am doar un punct rosu, unde am avut tubul de dren! de simtit, nici nu mai simt ca am fost taiata! doar ca mi-a iesit un fel de...cos (mare, rosu si umflat), undeva la vreo 3 degete sub operatie si ma doareeeeee...! cred ca fiindca am stat cu locul cam neaerisit, cu chilotii aia cu burta! n-am ce face, il las sa-si faca de cap, sa se usuce...sa dau cu ceva?

alexia e bine. azi ne-am cantarit, masurat. am luat in 10 zile (de cand ne-am cantarit ultima data), 600gr! mult mi se pare! mie mi-erA frica sa nu se dezvolte incet din cauza de lapte praf! A, SI AM MAI CRESCUT SI CU 2.5CM! avem 3.950kg si 51.5 cm! suntem fete mari! aaaa, si ne-a cazut si buricutzul! cam tarziu ce-i drept...la 2 sapt si o zi!

am luat si noi cartea dr spock. f interesanta! as citi tot timpul din ea, dar nu prea e timp! e f buna pt mamicile panicoase ca mine! gasesti cam orice in ea! sunt f multumita ca am luat-o! si am gasit-o mai ieftina in carrefour! 420.000. in rest, pe unde am mai vazut n-am gasit sub 500.000. am luat si "minunea in roz", f dragutza. cred ca merita, sa aiba asa o amintire peste ani...o sa pun pozici!

noi va uram sanatate multa si sa fiti cumintzei!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

poze noi

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici! Sa aveti bebei sanatosi si cuminti si voi sa va refaceti rapid!
Eu sunt foarte incantata ca de aseara am inceput sa-i dau fetitei laptic de la mine. E drept ca ma mulg, am mai incercat si la san, dar scapa sfarcul dupa 2 inghitituri si ne chinuim amandoua. Nu va zic ca la primul muls am strans 180 ml!!! Pe care fetita mea i-a papat la 3 mese!!! Atat de mult i-a placut. Acum nu prea mai strang decat vreo 40 ml odata, dar l-am rugat pe Cristi sa-mi cumpere ceai pt. stimularea lactatiei si in completare ii dau Bebelac. Oricum se vede ca ii place mult mai mult lapticul meu, pentru ca atunci cand ii bag biberonul in gurita, nu mai da drumul la tetina nici moarta. Asa ca am facut un progres!
Maine iesim si noi afara prima oara, 5 minute pe balcon, sper sa fie vreme buna ca abia astept!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna dragi mamici!
Felicitari si sanatate multa tuturor puiutilor care s-au nascut!

Alexxia, pt CF 2 trebuie sa ai buletinul de identitate; Carnetul de asigurat si bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat (cu contul in care se vireaza banii, Casa de asigurari si nr. de zile de prenatal pana la data internarii).

Si eu astept cu nerabdare sa se nasca bb, saptamana trecuta la eco avea 3.550 si din cauza asta dr. nu imi poate garanta ca voi naste natural. Am incredere ca va fi totul bine!

Nu reusesc sa tin pasul cu voi caci scrieti intr-un ritm mult prea rapid pt mine si cand am incercat sa va urmaresc mai in detaliu vorbeati despre placinta cu visine si apoi despre bobmboanele Bucuria.... . Eh, daca cu placinta am rezolvat usor cu bomboanele mai astept...

Cand am dpn-ul (4 oct) dr. Tutunaru va fi plecat din tara si asta ma cam nelinisteste iar daca e sa nasc in per. summitului (Eliasul fiind spital de protocol) masurile si atmosfera va fi fff restrictiva... Dar va fi bine!

Va pup,

Bychi 38+, Tiberiu (28 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, esti absolut amuzanta cu "am ajuns la limita rabdarii, am spus lucruri pe care nu credeam ca sunt in stare sa le gandesc macar! dar mi-a trecut! cred ca vor mai fi momente din astea multe!" Dupa ziua de duminica, care a fost criminala si la noi, asta mica colici de la 12 ziua pana la 1 noaptea, Luk extrem, extrem de obraznic, sotzul meu, care atipise pe la 2 noaptea, cand a auzit-o urland DIN NOU pe Ilinca zicea, printre dinti, "las' ca va tin eu minte si te tine, si pe frac-tu, si-am sa ma razbun si eu candva".

Felicitari mamicilor de astazi, sa fiti sanatoase!

De Laliq nu stie nimeni nimik? Is cu gandul la ea...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput