Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
eloise spune:
Amarantina, Laliq nu m-a anuntat
in avans ca ma va anunta pe mine
... nu stiu... n-a precizat... sa-i dau un sms? numai sa iau nr din notepad!
Lili eu am inteles ca e mai 'sanatos' ca macar in prima zi sa accepti camasa de la spital, ca oricum se face harcea-parcea. Daca mai intri si ca urgente am auzit ca automat te pun sa o imbraci pe-a lor. Eu mi-am pus in bagaj o pijama cu maneca lunga si o camasa cu nasturi in fatza, mi-am zis ca daca oi avea nevoie de mai multe are cine sa-mi aduca. Mie mie se pare mai practic sa-mi fac un bagaj cu cele necesare pt 24h, 24h si mai bine, fara mofturele gen crema de corp si chestii care incarca inutil, un bagaj rezonabil ca dimensiuni s care poate fi dus usor pe umar. Apoi orice imi trebe'poa' sa-mi aduca sotul. n-o sa raman eu in penurie ca nu suntem pe o insula pustie!
Mesaj de la Tasia:
"bb e bine, eu imi revin. bb in cheama Mario s-a nascut ieri la ora 17:00, 3200gr, 52cm, apgar 10, e un bb blondut"
Eloise
37 cu 
EU
Virsta bebe
amarantina spune:
Eloise hai ca m-ai facut sa rad cu "penuria"!!
Eu zic sa-i dai sms Larisei, spune-i ca ne gandim la ea.
alessia80 spune:
quote:
'Alessia, bravo tie, o sa-ti vezi azi maine ingerasul...deci incepem de pe-acuma galeria
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada'
Multumesc CICI, dar eu am deja ingeras
LULLABAY- si eu am aceeasi problema, am incercat si cu pampers 1 si pampers2 doar doar scap de schimbat!
Eu am citit ca papersul trebuie asezat normal si ca bb isi va alege pozitia in care sa-si tina ' steagul'.
De MIRABELA ce mai stiti, dar de ADINAZOT?
ALESSIA80 cu minunea
ARMAND (07.09.06)
poze
Crisnemes spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici!
Pentru cele care au nascut le doresc felicitari si refacere rapida , iar bebei sa le aduca numai bucurii.
Pentru cele care urmeaza sa nasca zilele astea
- multa bafta .
Victor a avut la nastere 58 de cm , apgar 9 si am nascut cu epidurala.
Victor e cuminte, mananca si doarme. Azi noapte s-a trezit o data pe la 2 si a supt putin dupa care a cazut la datorie. Doamne tine-i naravu'.
Am vazut si ce a patit Chantal - un mare , mare necaz.- multa putere trebuie sa ai ca sa poti trece peste asemenea necaz-
.
Mexxa imi pare rau ca nu ai lapte . Lasa ca si cu lapte praf sunt copii sanatosi si voinici.
Acd2you- si pe Victor il gasesc des cu hainutele ude. Eu nu-i pun putzurelul in sus ci il las asa cum e , (tu crezi ca sta in sus la cat sunt de mari si largi pampersii ). Eu zic ca e bine inseamna ca le funtioneaza rinichii bine si ca au suficient lichid.
Inni cu intarziere iti urez si eu "La Multi Ani!"- fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
Crisnemes spune:
Am schimbat semnatura
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
eloise spune:
I-am trimis Larisei un mesaj dar inca nici un raspuns... mai asteptam, sper ca sunt foarte bine si ea si bebe!
In schimb am primit msj de la CAMISOL:
"Eu sunt Luca-Ionut, bb de Camisol. M-am nascut ieri pe 25.09 la ora 17:10, natural, 4kg, 52cm, scor apgar 9. sunt bine, sanatos. mami e mai putin bine, dar o sa-si revina si ea"

BINE AI VENIT PE LUME, LUCA!!!

Eloise
37 cu 
EU
Virsta bebe
Crisnemes spune:
Luca- bine ai venit pe lume- multe bucurii si sanatate multa!Iar tu mamico sa fii fericita si sa te refaci repede. 

Am pus poze in albumul comun si in albumul de pe yahoo.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
matahut spune:
FELICITARI CAMI!!!!!!!!!!!
Imi mai vine inima la loc cand vad bebei de 4 kg care se nasc natural! Nu prea mi-a placut insa partea cu mamica care nu e chiar asa de bine...De fapt eu cam stiu ce e aia bebe de 4 kg....fiindca Ana a avut 4,300 kg si intr-adevar a cam facut ravagii in urma ei, dar...totate trec si raman doar INGERASII!!!!
Marina
40s + 6z
Maruca si Ana (3 ani)
amarantina spune:
Wow, 4kg nascut natural!
Bravo Cami! Refacere rapida si sa-ti traiasca micul fotbalist!
Oanacn spune:
WAW, felicitari CAMISOL, KATIA si TASIA, recuperare rapida si bbi sanatosi.
Mexxa, o dulceata e baiatul tau!
Noi avem o luna si 2 zile si cantarim 4 kg jumate, noaptea dormim destul de bine, ne trezim din 3 in 3 ore sa papam dar adormim imediat la loc. Colici nu mai avem de vreo 2 saptamani, speram nici sa nu mai avem.
Ce e nasol, e ca in 3 saptamani incep serviciul 

, nu stiu ce-am sa ma fac, ziua va sta mama cu ea, dar nu pot sa o las pe mama zi si noapte, asa ca voi fi 
la servici, sper intre timp sa mancam macar la 4 ore.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe