Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Amarantina, Laliq nu m-a anuntat in avans ca ma va anunta pe mine ... nu stiu... n-a precizat... sa-i dau un sms? numai sa iau nr din notepad!

Lili eu am inteles ca e mai 'sanatos' ca macar in prima zi sa accepti camasa de la spital, ca oricum se face harcea-parcea. Daca mai intri si ca urgente am auzit ca automat te pun sa o imbraci pe-a lor. Eu mi-am pus in bagaj o pijama cu maneca lunga si o camasa cu nasturi in fatza, mi-am zis ca daca oi avea nevoie de mai multe are cine sa-mi aduca. Mie mie se pare mai practic sa-mi fac un bagaj cu cele necesare pt 24h, 24h si mai bine, fara mofturele gen crema de corp si chestii care incarca inutil, un bagaj rezonabil ca dimensiuni s care poate fi dus usor pe umar. Apoi orice imi trebe'poa' sa-mi aduca sotul. n-o sa raman eu in penurie ca nu suntem pe o insula pustie!

Mesaj de la Tasia:

"bb e bine, eu imi revin. bb in cheama Mario s-a nascut ieri la ora 17:00, 3200gr, 52cm, apgar 10, e un bb blondut"

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eloise hai ca m-ai facut sa rad cu "penuria"!!
Eu zic sa-i dai sms Larisei, spune-i ca ne gandim la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
'Alessia, bravo tie, o sa-ti vezi azi maine ingerasul...deci incepem de pe-acuma galeria

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada'

Multumesc CICI, dar eu am deja ingeras

LULLABAY- si eu am aceeasi problema, am incercat si cu pampers 1 si pampers2 doar doar scap de schimbat!
Eu am citit ca papersul trebuie asezat normal si ca bb isi va alege pozitia in care sa-si tina ' steagul'.

De MIRABELA ce mai stiti, dar de ADINAZOT?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici!

Pentru cele care au nascut le doresc felicitari si refacere rapida , iar bebei sa le aduca numai bucurii.

Pentru cele care urmeaza sa nasca zilele astea - multa bafta .

Victor a avut la nastere 58 de cm , apgar 9 si am nascut cu epidurala.

Victor e cuminte, mananca si doarme. Azi noapte s-a trezit o data pe la 2 si a supt putin dupa care a cazut la datorie. Doamne tine-i naravu'.

Am vazut si ce a patit Chantal - un mare , mare necaz.- multa putere trebuie sa ai ca sa poti trece peste asemenea necaz- .

Mexxa imi pare rau ca nu ai lapte . Lasa ca si cu lapte praf sunt copii sanatosi si voinici.
Acd2you- si pe Victor il gasesc des cu hainutele ude. Eu nu-i pun putzurelul in sus ci il las asa cum e , (tu crezi ca sta in sus la cat sunt de mari si largi pampersii ). Eu zic ca e bine inseamna ca le funtioneaza rinichii bine si ca au suficient lichid.

Inni cu intarziere iti urez si eu "La Multi Ani!"- fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

I-am trimis Larisei un mesaj dar inca nici un raspuns... mai asteptam, sper ca sunt foarte bine si ea si bebe!

In schimb am primit msj de la CAMISOL:

"Eu sunt Luca-Ionut, bb de Camisol. M-am nascut ieri pe 25.09 la ora 17:10, natural, 4kg, 52cm, scor apgar 9. sunt bine, sanatos. mami e mai putin bine, dar o sa-si revina si ea"

BINE AI VENIT PE LUME, LUCA!!!

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Luca- bine ai venit pe lume- multe bucurii si sanatate multa!Iar tu mamico sa fii fericita si sa te refaci repede.

Am pus poze in albumul comun si in albumul de pe yahoo.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

FELICITARI CAMI!!!!!!!!!!!
Imi mai vine inima la loc cand vad bebei de 4 kg care se nasc natural! Nu prea mi-a placut insa partea cu mamica care nu e chiar asa de bine...De fapt eu cam stiu ce e aia bebe de 4 kg....fiindca Ana a avut 4,300 kg si intr-adevar a cam facut ravagii in urma ei, dar...totate trec si raman doar INGERASII!!!!
Marina 40s + 6z Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Wow, 4kg nascut natural!
Bravo Cami! Refacere rapida si sa-ti traiasca micul fotbalist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

WAW, felicitari CAMISOL, KATIA si TASIA, recuperare rapida si bbi sanatosi.

Mexxa, o dulceata e baiatul tau!

Noi avem o luna si 2 zile si cantarim 4 kg jumate, noaptea dormim destul de bine, ne trezim din 3 in 3 ore sa papam dar adormim imediat la loc. Colici nu mai avem de vreo 2 saptamani, speram nici sa nu mai avem.

Ce e nasol, e ca in 3 saptamani incep serviciul , nu stiu ce-am sa ma fac, ziua va sta mama cu ea, dar nu pot sa o las pe mama zi si noapte, asa ca voi fi la servici, sper intre timp sa mancam macar la 4 ore.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput