Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mexxa, o saptamana? Stati bine inca, noi dam gata o punga de lapte in 3 zile... Si asta-i doar inceputul...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Tasia, felicitari!!!
Ziceai tu ca o sa ai o nastere grea pentru ca ai avut o sarcina prea usoara dar uite ca si nasterea la fel de usoara a fost. Bravo! De-abia astept sa vad poze cu micutul, daca seamana cu tine e clar...

Mergi la inceput

De Laliq stie cineva ceva?
Are cineva nr. ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mexxa, la mine a secat cam de tot tzatza, asa ca nu ma bazez pe laptele meu mai deloc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Numarul lui Laliq era sigur in notepadul din contul de mail comun. Inca nici o veste de la ea sau de la celelalte fete care urmau sa nasca ieri....

Eloise 37 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Fetelor, ce sa-mi pun de imbracat in bagajul de maternitate? Pijama? Camasa de noapte? Halat?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Eloise, Laliq te va anunta pe tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Ceau fetelor, a nascut Leliuta, are o fetita de 2,850 kg, Maria se numeste.

Tia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
TASIA, felicitari!!! Abia astept sa ne dai mai multe detalii… Cum ai facut de a fost asa de usor?!
Si eu ma gandeam la Sofimic, la Nicol cu care faceam eu intrecere….Se pare ca ele au castigat-o, dar vreau certitudini. Nu stie nimeni nimic de ele?
Eu sunt la fel….astept si tot astept. Cand va vad la 38 de sapt ingrijorate ca nu aveti nici un semn imi vine sa plang…….Eu la 40 si 6 zile sunt ca-n prima zi! Maine cel tarziu merg din nou la dr pt verificarea colului si astept sa vad ce se mai intampla. E tare frustrant sa vezi cum toate nasc in jurul tau numai tu nu. E imposibil sa nu te gandesti ca ceva nu e in regula…Iar cand mai stii si ca bebita va avea peste 4 kg….atunci chiar ca fiecare zi in plus parca o simti ca pe o crestatura in perineu. In fine, sunt cam deprimata azi. De maine trei zile circulatia va fi paralizata, iar spitalul meu e …unde credeti? In Piata Victoriei! Uf.
Altceva nu stiu ce sa mai scriu, nu sunt in forma azi. Nu pot spune ca mi-e frica, fiindca nu imi e. Cumva tot o sa nasc, iar Dumnezeu sunt convinsa ca va fi cu mine. Dar sunt epuizata de atata asteptare. Nu mi-am dorit sa nasc nici cu o zi mai repede decat DPN, dar nici chiar sa astept o saptamana, doua dupa…….. Teoretic cred ca s-ar putea face inducere, fiindca am colulu descis si moale, dar pana nu spune dl dr asta….n-am ce face. Va tin la curent, oricum.

Acuma vad, felicitari Katia!!!!

Marina 40+6 Maruca si Ana (3 ani_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,
Mesaj de la KATIA:

'KATIA e o printesica de 3300gr, nascuta pe 25 sept la 23.05 cu nota 10, natural, fara nici o anestezie. A fost hm... suportabil. Pup pe fete!'

FELICITARI SILVIA!!! SA VA TRAIASCA PRINTESA KATIA SI SA VA ADUCA DOAR BUCURII!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput