Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...si noua ne-a cazut buricul inca din maternitate din a 10 zi. Acasa a mai sangerat putin cand plangea dar acum e ok.
Lapte din pacate nu am...m-am obinuit cu gandul si asta este...nu am ce face am ajuns la concluzia ca cu cat ma strezes mai tare nu rezolv nimic. Am baut tot ce se poate pentru a'mi veni laptele si degeaba...
Folosim o formula de lapte pentru prematuri...nu se compara cu laptele de mama dar din cate am auzit e mult mai bogat decat laptele praf normal.

Imi pare tare rau pt biata Chantal...sper ca Dumnezeu sa o intareasca. Multi pupici daca ne citeste si suntem alaturi de ea.

Felicitari prospetelor mamici si nastere usoare celor care urmeaza.

Fetelor bebe meu are nasucul infundat inca din maternitate....oare ce pot sa ii pun in nasuc ca sa se desfunde?

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Adameasca eu ii dau PRE NAN...e intr'adevar destul de scump..mai ales ca o cutie ma tine maxim 1 saptamana....dar asta este daca ne-a murit laptareasa ce sa'i facem..

_

Mergi la inceput

Adameasca eu ii dau PRE NAN...e intr'adevar destul de scump..mai ales ca o cutie ma tine maxim 1 saptamana....dar asta este daca ne-a murit laptareasa ce sa'i facem..

_

Mergi la inceput

Tu alaptezi?
La mine bebe are 2 saptamani si manaca maxim 60 ml la o masa....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Doamne fereste..am deschis si eu doar ultima pagina si uite peste ce dau.

Mamicile ...cind va cazut buricul..al nostru parca s-a lungit un pic si eu am intrat un pic in panica...oare asa se face inainte sa cada.pediatra mi-a zis ca e un pic cam gros; ii dau cu alcool de 70 grade si cu baneocin dar ma sperie cum arata si mi-e frica mai mereu sa umblu la el.Cam cind cade ca avem 13 zile deja....

Pupici si felictari la toate maimcile noi.

Noi sintem cam plingacioase de la colici cred si nu prea mai apuc sa intru pe aici asa ca citesc printre rinduri.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Itzy-BitzyNoua ni i-a sterizlizat in maternitate, i-am dat 100.000 celei care i-a pus , dar ii pune chiar inainte sa pleci ( am impresia ca nu prea au voie)

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

[quote]Originally posted by lullabay
[
Vroiam sa intreb fetele cu bebici si ai vostri isi uda hainutele?ori sunt eu oligofrena si nu stiu sa pun pampersul ori face pipi in cantitati industriale.

la baietei, unele mamici ii invata cu cuculetul ridicat in sus, adica il ridica si il lipesc de burtica, (ca sa creasca drept? ), si atunci pipilica iese mai usor pe sub pampers, tocmai pe bluzita, mai ales cand vine cu presiune. la Andrei al meu, il tineam cu cuculetul in jos, tocmai ca sa nu se ude, ca inca era mic si nu patea nimic. (dovada e ca acum se trezeste dimineata cu catargul sus ).
Dana 37 sapt.

Mergi la inceput

MamiLili...tu ia'ti la tine camasa de noapte, halat, ...dar sa stii ca la garderopa te pune sa te imbraci cu camasa lor, insa iti iei halatul tau pe de'asupra.E mai bine cu camasa lor ca o murdaresti...

AAA si fetele din Iasi care nasteti...vedeti sa le spuneti vizitatorilor sa va aduci florile acasa...ca nu va lasa cu ele in salon, vi le scot pe hol apoi pe iau ele...ce ciuda mi-a fost mie cu faza asta ca aveam o noptiera plina de flori

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mexxa, ce lapte ii dai, Aptamil? Ca d-asta a baut si fi-mea 2 saptamani... Tare scump mi s-a parut. In nasuc pune ser fiziologic, poti sa pui 5-6 picaturi, apoi pe burtica si ies mucii singuri, cu tot cu ser.

Monique, mie mi-a zis asistenta de i-a pus cerceii fetii ca ii pun inainte de plecare ca sa nu se piarda prin maternitate, ca au fost cazuri de-au cazut pietricele, s-au agatzat in caciulitze si nu vor sa se nasca scandaluri.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Fetelor..am uitat sa va mai dau un sfat....incercati sa va luati pijamale la voi sau daca nu, un halat mai groas si sosete...ca e destul de frig in spital....mie una mi-a fost rece...poate si de la schimbarile hormonale...nu stiu.
Eu am stat in camasa de boapte primele 2 zile....apoi cand am inceput sa ma ridic din pat am trecut la pijamalutze...

_

Mergi la inceput