Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 12
alexxia spune:
Adriana Cum nasti ?
microbu Da de ce nu imi este frica ? ![]()
In principiu de "hacuiala" si vad viitorul in negru ( barbata-miu spune ca imi tropaie hormoni de sarcina si s-ar putea sa aiba dreptate ). Multumesc pentru modificarea din listuta.
Fetelor v-am
si ma duc sa-mi consum angoasele in pat , pentru ca altfel nu mai ajunge Ruty maine dimineata la gradi
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
36+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
microbu spune:
Fetelor, am incercat sa continui munca lui Inni cu reactualizarea listutei, am dat PM-uri si email-uri unor burtici care nu au mai postat de secole la noi (sunt cateva care nu au postat nici un mesaj si mi-am permis sa le sterg din lista).
Dar am descoperit o tragedie
.
Chantal a nascut prematur la 33w3d (in august) o fetita de 2800g si 45cm (cezariana, Maternitatea din Arad) care a murit la 2 zile dupa nastere pt ca nu i s-au facut la timp injectiile de maturare a plamanilor (doar cu 30min inaintea cezarienei de urgenta) desi medicii stiau de 2luni ca exista risc de nastere prematura.
pt ingeras si pt mamica. Sper sa treaca peste aceasta tragedie.
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
alexxia spune:
quote:
Originally posted by microbu
Fetelor, am incercat sa continui munca lui Inni cu reactualizarea listutei, am dat PM-uri si email-uri unorcare nu au mai postat de secole la noi.
Si am descoperit o tragedie.
Chantal a nascut prematur la 33w3d (in august) o fetita de 2800g si 45cm (cezariana, Maternitatea din Arad) care a murit la 2 zile dupa nastere pt ca nu i s-au facut la timp injectiile de maturare a plamanilor (doar cu 30min inaintea cezarienei de urgenta) desi medicii stiau de 2luni ca exista risc de nastere prematura.pt ingeras si pt mamica. Sper sa treaca peste aceasta tragedie.
Sandra38+
Anais -> inca un pic

Alexxia
37+ cu
Thea si Ruty
5 aniRUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Adriana mica spune:
Sandra, mulumesc pt raspuns. Of, nu ma simt deloc pregatita pt ce va urma. Eu voi naste natural cu epidurala.
Sa speram ca intamplari tragice de genul celei prin care a trecut Chantal, ne vor ocoli de acu incolo.
Adriana 38+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
microbu spune:
Alexxia, noapte buna!
P.S. cred ca sotul tau are dreptate cu hormonii, nu esti la prima sarcina, nu nasti natural sa-ti fie frica de dureri...fii barbata! 
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
microbu spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Sandra, mulumesc pt raspuns. Of, nu ma simt deloc pregatita pt ce va urma. Eu voi naste natural cu epidurala.
Si eu tot natural cu epidurala, stau cu bagajul la usa
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
eloise spune:
Buna dimineata!
O veste trista pe ziua de azi... imi pare atat de rau pentru bebelusul lui Chantal
...din nou incompetenta medicilor, offfff.
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
alexxia spune:
Neata fetelor !
Cine a nascut de curand la CFR 2 ? Am si eu nevoie de ceva informatii. ![]()
Fetelor pentru internare ce acte ne trebuiesc ?
Alexxia
37+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
alexutza_26 spune:
Adriana - curaj, mai ai atat de putin...ce fericita esti...eu tot mai astept..mai ales ca am DPN 4 oct cand dr e plecat, deja imi vine sa urlu!!!! Dar asta e situatia!!!
Sandra - si eu sunt tot in 38 de sapt...dar deocamdata nu am nici un semn, mai sunt ceva junghiuri, dar nimic concret..sper totusi sa nasc pana pe 1 oct..astept controlul de joi sa aflu noutati, bebe avea 3 kg la 37 de sapt ...sper sa mai fi luat ceva in greutate de atunci![]()
Mare pacat pt ceea ce i s-a intamplat lui Chantal...doctori incompetenti
- Speram sa ne ocoleasca astfel de specimene de doctori...
38+ cu
Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
adameasca spune:
'neatza!
Bafta celor ce nasc azi! Fiti barbate, fetelor. ![]()
Alexxia, mie la internare mi-a trebuit doar buletinul/cartea de identitate.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)