Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
mini_me spune:
Aici e altfel, pentru expatriati sunt alte legi, se aplica termenii contractului, iar aici nici o companie privata nu iti da concediu platit pre/post natal. Omanezele au concediu de maternitate.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
itzy-bitzy spune:
aaa e vb de statut...
Mini cred ca te las sa mai scormonesti pe net. Eu intru la culcus. Noapte buna si pupici si bebelinei zbenguici
Itzy-Bitzy
40 cu
Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Noapte buna,Itzy. Ies si eu, arunc un ochi la tv si pe urma poate reusesc sa adorm.
mini_me
38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
microbu spune:
Eu nu am somn. M-am tot invartit vreo ora jumate in pat si nu reusesc deloc sa adorm, respir f greu si bebelina face balet intruna...
Alessia, esti o dulce
.
Tasia
felicitari, refacere rapida, mult laptic si bebel frumusel si sanatos, papacios! 
Itzy, am fost cu mama si nasa (sora mea) la targ.
Setul acela este anonim si nu i-am putut rezista tocmai din cauza pretului de 600mii (desi luasem un portbebe deja). Imi zicea vanzatoarea ca le are in Cora si Carrefour dar la pret dublu.
Am uitat sa va spun ca la ecografia facuta in spital la 37w5d avea 3200g, cred ca ajungem linistite la 3500g sapt asta.
Sandra
38+
Anais -> inca un pic
Adriana mica spune:
Buna,
Mai este vreuna dintre voi treaza la ora asta?
Eu m-am trezit din somn cu o stare destul de nasoala: nu pot respira deloc, si parca-parca am si ceva jena abdominala. Nici macar nu stiu cum se simte o contractie, dar totusi nu cred sa fi inceput.
In plus, m-au cuprins emotiile: mai este atat de putin pana la intalnirea cu bebe!
Alexutza, chiar sunt o norocoasa. Daca colul meu ar fi fost inca lung, nici nu s-ar fi pus problema inducerii. Dar asa...In plus, eu sunt convinsa ca bebe va lua mai nult in greutate prin alaptare, decat daca il mai lasam pana la termen. Oricum, ma pot astepta ca nasterea sa se declanseze chiar mai devreme de sambata. T. pleaca din tara in perioada 2-9oct, cu siguranta bebe nu putea sta pana atunci.
Adriana 38+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
Adriana mica spune:
Oups! Tocmai am fost la baie si am costatat ca am pierdut dopul, sau o parte din dop! Fetelor, cam cat mai poate dura din acest moment?
Adriana 38+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
alexxia spune:
Eu sunt treaza ![]()
Pe mine emotiile ma tin treaza. Imi e FRICA. ( tare frica )
si am tot felul de scenarii de groaza in minte.
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
36+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
alexxia spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Alexxia inseamna ca mi-am gasit pereche pt joisa nu fiu singura...cezariana sau iti induce?
Itzy-Bitzy40 cu
Ana-Maria
POZE
Cezariana ( si eu ma bucur ca nu sunt singura
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
36+ cu
Thea si Ruty
5 aniRUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Adriana mica spune:
Alexxia, si mie imi este teama, mai ales ca sunt la prima nastere. Imi tot spun ca nu sunt nici prima nici ultima femeie care trece prin asta, am incredere in medicul meu, si totusi...am sentimentul ca nu eu, ci altcineva este in postura mea. Sotul meu crede ca, se va intampla totul atat de repede, incat nici nu voi apuca sa realizez ca am nascut.
Adriana 38+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
microbu spune:
Si eu sunt treaza.
Adriana, avem amandoua 38w3d
. Si eu sper ca nu ma prinde 1oct in formula 2 in 1.
Am inteles ca la cel mult 1zi-2 dupa eliminarea dopului incepe si travaliul.
Alexxia, de ce sa-ti fie frica? 
Am modificat DPN in listuta.
Sandra
38+
Anais -> inca un pic