Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
itzy-bitzy spune:
Intrebare pt mamicile de fetite care le-au pus cercei. Cat ati dat asistentei care a facut gaurelele in urechi? V-au sterilizat cerceii sau i-ati dezinfectat voi acasa?
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
ionica spune:
angel_lexy
Nici eu nu am avut sfarcuri ,trage pielea si pune-o in gurita la bebenea va sti ce sa faca.
apropos de febra:
Am facut bronsita acuta de cand am iesit din spital,am luat cinci zile ZINAT antibiotic f puternic,aveam mucii pana la genunchi si tot am alaptat,nu-ri fie teama bebe se imunizeaza si in viitor ea nu va raci.
La mine continua sa ma chinue tusea convulsiva, operatia inca nu s-a cicatrizat iar lapte am slava domnului,bea mult ceai de musetel pentru lactatie.
[quote]Originally posted by anangel_lexi
Buna fetelor!
pe langa faptul ca nu am sfarc deloc si mi-a spus pediatra sa-mi iau gandul de la alaptat, am facut si febra mare si sunt pe antibiotic. Dar eu sunt hotarata sa mai incerc dupa ce scap de tratament si de febra.
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
adameasca spune:
Itzy, am dat asistentei 200 de mii si cerceii ii sterilizeaza ei acolo. Oricum, se pun in ziua in care plecati acasa, asa ca ai timp sa te mai interesezi de preturi si procedura.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mini_me spune:
Itzy rezist, pentru ca dimineata ma trezesc pe seara
Ma trezesc dimineata cand pleaca sotul meu la serviciu si pe urma stau in pat, motaind, pana pe la 10-11. Depinde de zi. De cand avem menajera sunt o rasfatata: ma ocup doar cu gatitul si lenevitul si tare bine e! Profit acum cat pot ca pe urma o sa tanjesc dupa zilele astea. Nu mai prind eu asa ocazie prea curand. Acusica vine zbenguici, iar prin noiembrie, cel tarziu decembrie trebuie sa incep si serviciul! Si asa ma bombane lumea la scoala ca am dezertat acum cand e greul mai mare si le-am lasat lor postul meu cu dureri de cap.
mini_me 38+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
mini_me spune:
Plang mult si curge mult sange cand le dau gauri pentru cercelusi? Eu nu am luat cercei inca, pentru ca aici mai devreme de 3 luni nu au voie sa faca gauri (se fac numai cu pistol in clinici si cabinete).
mini_me 38+
poze
itzy-bitzy spune:
Adameasca mersi
Mini Eu tot dimi ma trezesc...la 8...Asa repede sa te intorci la scoala? Tu ce predai ...scuze ca nu mai stiu...sportul cumva sau engleza?
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Itzy daca nu mi-ar fi recomandat medicul sa stau acasa pana nasc, ar fi trebuit sa ma duc la scoala pana cu o zi inainte sa nasc, iar dupa nastere as fi avut numai 2 saptamani libere. Imposibil de realizat! Asa ca am avut medical 2 saptamani, iar de-acum inainte sunt in concediu fara plata si ma inlocuieste o colega. Am predat ed fiz si gimnastica 4 ani, iar de 2 ani sunt coordonator al vietii studentesti (adica toate belele ajung pe capul meu).
mini_me 38+
poze
itzy-bitzy spune:
nasool..asa e sistemul sau cum? astia nu au auzit de prenatal si postnatal?
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE
mini_me spune:
Asta e sistemul la scoala la care lucrez eu (e particulara) si asa e politica scolii.
mini_me 38+
poze
itzy-bitzy spune:
curios... aici parca si pe particulari ii obliga legea sa acorde ...concedii
Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria
POZE