Mamici de sept-oct 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alexxia, bine c-ai fixat cezariana, stiu ca abia asteptai. Pregatesc galeria pentru joi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Am venit cu vesti proaspete de la medic: col aproape inexistent(medicul glumea ca, la o adica, il poate scarpina pe bebe in crestet); deci se poate intampla oricand. Daca pana vineri nu nasc, sambata sau duminica ma internez si imi induce nasterea.

Bebe nu a mai crescut foarte mult de la ultimul consult (300gr in 2 saptamani - eu cred ca de vina este placenta mea cam imbatranita) - acum are 2800gr si ceva(medicul nu a parut alarmat; cica suntem inca in grafic). Oricum, sambata implinim 39 de saptamani, iar procedura de inducere a nasterii este posibila datorita dimensiunilor reduse ale colului.

Adriana 38+
Pozici

Varsta bebe
Evolutie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alexxia inseamna ca mi-am gasit pereche pt joi sa nu fiu singura...cezariana sau iti induce?

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Adriana - nu trebuie sa te alarmezi..ci doar sa te bucuri....o sa te vezi mai repede cu bebitza
Daca Dr T a fost ok si nu s-a alarmat inseamna ca va fi totul bine..si cat de curand ne vei povesti cum a fost..Bafta multa - iti tin pumnii!!
Se pare ca raman ultima (CATA a nascut, tu vei naste in curand - numai eu nu)..care probabil va avea si bafta sa nu nasca cu Dr T si sa mai prinda si nebunia de trafic din cauza francofoniei..oooffff

38+ cu Gabitza

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Inni, "La multi ani!!!!", multa sanatate, fericire si tot ce e mai bun pe lume...
Felicitari proaspetelor mamici, bebei papaciosi si cumintei...si facem galerie celor care trebuie sa nasca de-acum....
Nu stiu cum faceti voi de reusiti sa scrieti atat....eu ma bucur ca am ce citi, dar ma enervez ca nu reusesc sa scriu si eu mai des.Am mai mult timp sa zic asa cand e Andrea la gradinita, dar atunci sau nu ma lasa bebe Teo sau nu stiu pe ce sa mai pun mana pe-aici.E deja un alintat si-un rasfatat, s-a cam obisnuit in brate si nu oricum ...numai cu plimbari, nu ne lasa sa stam deloc, dar el e puiul nostru, si ce nu facem noi pentru el???
Gata cu scrisul..ca s-a trezit deja..sper s areusesc s amai intru mai incolo sa mai scriu cate ceva despre noi...
Oricum..noi va pupam, facem galerie la viitoarele mamici....
Am pus si noi poze..daca vreti sa ne vedeti...in albumul lui Teo...
Pupici si numai bine....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Sympa ai niste copii f reusiti si frumosi. Sa va traiasca.
Spune-mi si mie cum ai reusit sa stai in pozitie sezanda imediat dupa nastere? Sau nu ai avut epiziotomie...ca te vad ff relaxata...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Monique

Tu ai tinut regim o saptamana dupa operatie?
Eu am mancat doar produse lichide gen supe,ceaiuri,piure de fructe gerber nimic solid timp de 10zile.
Vezi ca exista un ceai pentru indigestii si anticolici,eu beau si acum pun doua pliculete intr-o cupa mare cu apa ,te ajuta si la lactatie de buna calitate.
La noi nu exista colici la bebe de cand beau acest ceai,in plus mai beau cate trei cani de ceai de musetel pe zi pentru desimflamare,merge super bine pt burtica.

Eu cand am nascut(prin cezariana),ma asteptam sa am burta plata ca odinioara,de unde ,cand m-am trezit am crezut cz nu am nascut.

Sa nu te chinui sa faci treaba mare,daca ti se deschide operatia e foarte dureros.

quote:
Originally posted by Monique_new

Buna dimineata.
De bine ce ma minunam ce cuminte este bebelina mea de 2 zile are program artistic de citeva ore pe zi in care nu poti sa-i faci nimic.... si are o guraaaa cind tipa mama mama...mi-a zis si de la maternitate ca e mica dar are gura cea mai mare

Stie vreo mamica ce se poate lua pentru constipatie daca alaptezi...ca eu sint beton....si cu cezariana

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara,

Microbu multumesc pentru link. Interesant port-bebe-ul. Hainutele sunt foarte frumoase.

Itzy semnez condica si in seara asta!

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

si euuuuuu Mini dar nu stiu pt cat timp ca deja mi-e somn..

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

La tine este si mai tarziu cu o ora parca nu? Cum se face ca poti rezista atat? Intr-o seara m-am culcat eu la 2 deci la tine era 3nu?>

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput