Mamici de sept-oct 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
MamiLili spune:
Alina Morostes, mai multe informatii despre Insula Pastelui gasesti in engleza sau spaniola decat in romana. Poti cauta Isla de Pascua sau Easter Island pe Google si o sa gasesti o multime de noutati si poze.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu
Hazul spune:
LA MULTI ANI INNI ALTATURI DE PRINTZESICA TA SI SOTZ!!! SA FITZI FERICITI SI SA O VEDETI CRESCAND MARE SI CUMINTE, CA FRUMOASA ESTE!!!
Merg sa va citesc din urma, si pe urma la nenea doctorul care ne asteapta sa ne vada
pupici la toate mamicile si gravidutzele
Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.
37 Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png
aida_o spune:
quote:
Originally posted by inni
Cine stie sa-mi raspunda ?...se poate amesteca in acelasi biberon lapte praf + lapte de mama pt a le da bebelului ?...sau nu ?
da, 5e poate :) eu a5a i-am dat Alexandrei, dupa ce m-am documentat bine de pe internet. important e ca ambele tipuri de laptic 5a fie reci, cind le ame5teci.
poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
lullabay spune:
Multumim de aprecieri!!!!
In maternitate cand l-am vazut asa de blond si umflat dupa travaliu am spus ca l-am nascut pe bunicul meu :)))) si ca e uratel..toata lumea mi-a zis ca-s nebuna...acum e cel mai frumos copil din lume!!!!
Vroiam sa intreb fetele cu bebici si ai vostri isi uda hainutele?ori sunt eu oligofrena si nu stiu sa pun pampersul ori face pipi in cantitati industriale...sunt zile in care il schimb de 3 ori pe zi de hainute ca le uda...cand vorbeati de alezee eu ziceam ca e imposibil sa ude bebe salteluta ca doar are pampers hainute lenjerie...si uiteca am vazut ca nu-i asa ..in decurs de 24 de ore am schimbat lenjeria de 2 ori...si hainutele de 3 ori..
Mamica fericita lui Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
inni spune:
marginile pampersului tr sa fie lipite de burtica... si de spate...sa nu ramana loc...ca de-aia se strecoara pipilica pe acolo.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Cecilia C spune:
Inni, La Multi Ani fericiti, sanatosi, sa fii iubita, fericita , asa ai parte de multe multe bucurii si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca
Tasia, felicitari, sa ai parte de un bebe cuminte, mancacios si somnoros
Katia, Nicole, sofimic, va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi
Pufy, iti doresc recuperare rapida, sa nu te mai doara nimic si sa fiti fericiti.
Noi suntem bine, plangem si noi cand facem kk, ne mai doare burtica cate-un pic dar mai tot timpul dormim si papam.
Sa stii Pufy ca si mie mi se pare ca mananca fff putin, dar Ada mananca ziua cam la o ora jumate iar noaptea cam la 2 ore
Nu stiu voi mamicile cum sunteti dar eu as manca intr-una dulciuri, mai ales prajituri de orice fel…asa am fost si cu Alexia…n-am poftit in timpul sarcinii dar poftesc acuma, ha ha
Lullabay,Cata sa va traisca piticii scumpi si dulci
Alessia, bravo tie, o sa-ti vezi azi maine ingerasul...deci incepem de pe-acuma galeria
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
adameasca spune:
Inni, si eu am amestecat laptele meu cu ala praf in bibe si n-am avut probleme. Ori bagi supliment?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
alexxia spune:
Lume,lume, veste mare : JOI 28.septembrie 2006 NASC !!!
Nu-mi vine sa cred ca mai am asa putin pana sa-mi vad puiul
Edit: cine modifica DPN si pentru mine ?
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 36+ cu Thea si Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
alexutza_26 spune:
Buna burtici si mamici!
CATA - Felicitari sa-ti traiasca minunea de Robert - e micutz, dar e asha dulce..o bomboana de baiat.
Oare ce s-a intamplat ca erai in urma mea..tu aveai 37 de sapt eu 38 de sapt...cum a fost...am atatea intrebari...
In orice caz, refacere rapida...si inca o data sa va traiasca puiutzul...
38+ cu Gabitza
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!