@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

MAGDA TI-AM REVAZUT POZELE DEFAPT ABIA ACUM AM REUSIT SA LE VAD APROAPE PE TOATE,DOAMNE DA CE DE FLORII SUPER FRUMOASE TOATE AU FOST ALE TALE?AM VAZUT GARDUL ,CRED CA COSTAT O GRAMADA DE BANI ASA GARD?FRUMOASA SI CASA DAR NAM VAZUT CEVA POZE NOI ADICA CE CULOARE ATI DAT-O SAU MAI INCOLO?BIANCA TA E FFF FRUMOASA CRED CA E DE-O VARSTA CU FETITA MEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

IRINA ,DIA PE UNDE UMBLATI?CA AICI PE FORUM CAM SLABUT?MARAMAR ,BEBE INTRADEVAR E SUPER SA POTI VISA , SA TI SE POATA SI INTAMPLA, E SUPER CAND VEZI CA IN ACEASTA VIATA POTI SA-TI FACI CEVA ,E CAM NASOL CAND AI VREA CEVA SI POATE UNEORI NU-L POTI AVEA DAR EU ZIC CA TOATE TI LE DA DOMNUL LA TIMPUL LOR,EU SUNT FFFFFERICITA CAND VAD CEEA CE AM REALIZAT ,SI MA ROG D-ZEULUI SA NE DEA MULTA SANATATE ,PUTERE DE MUNCA SI SA NE BUCURAM DE CEEA CE AVEM.NU????SA AVEM PARTE DE MULTE BUCURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Lidia florile sunt ale mele si sunt o mica parte in poze sicele din curte sunt doar cele de anul trecut,cele de acum 2 ani le-am sters.Si cele de interior sunt doar cateva.In urmatoarele saptamani ma voi ocupa de jardiniere si cand voi termina cu ghivecele si jardinierele iti voi spune cate am in total.Sunt frumoase dar sa vezi vara cat timp imi ia sa le ud,sa le pigul...noroc ca pe cele din curtea din fata le uda sotul cu furtunul.In curtea din spate nici nu am pus flori deloc,sunt 220mp de gazon care sunt ale fetitei.Cand am stat la bloc strigam tot timpul la ea ba ca vine masina ba ca nu stiu ce ,nu a putut sa alerge,acuma si cu bicicleta se plimba pe gazon,da-l naibii il facem din nou daca se strica ,copilul sa se simta bine.
Gardul intr-adevar ne-a costat in 2004 100mil ,sunt 51m pe o parte,51 pe cealalta.In spate nu a trebuit sa-l facem ca era de la vecini.In 2005 am reusit sa-l tencuim tot dar nu stiu cand vom pune tigla si il vom zugravi.
La casa anul trecut nu am mai facut nimic din cauza cainilor , a tarcurilor ,a locului pt masina(acoperit) si a facultatilor(amandoi).Intre sarbatori am luat ampora 17mc de 8cm.Vrem sa facem nordul casei pe care sotul l-a imbracat aproape pe jumatate,atata a ajuns cu scara.Ieri a vorbit cu cineva pt inchiriat de schela,e la un pret tare bun.Acuma problema e ca trebuie sa ma hotaresc la culoare casei ca vrem sa ii si dam culoare la partea care o facem.Initial am vrut orange dar m-am razgandit.Eu sunt prietena cu culorile vii ca un berbec adevarat ce sunt .Tigla este neagra asa ca se potriveste orice culoare.M-am gandit la ceva caramiziu dar 2 parti le facem intr-o nuanta si fata-spate alta nuanta.Anul asta ne-am propus sa zugravim si celelalte 2 dormitoare de la etaj si sa punem parchet.Am vazut parchet laminat lacuit culoarea stejarului si mi-a placut extrem de mult.
Na hai ca v-am innebunit destul.
Fetelor cati cutzulaci aveti?
Ps Acuma mai dam banii si pe dresajul Akirei ca din aprilie ne apucam de concursuri,avem probleme serioase.

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

miramar, si eu sunt la fel de patru ani de cind tot construim si mai mult in ultimul an, magazinele preferate sunt cele de amenajari interioare, sotul meu s-a ingrozit, am deja planificate salariile inca citeva luni de acum incolo, am o lista intreaga de lucruri care mai trebuiesc cumparate, si nu ma potolesc pina nu termin,
magda, noi avem culoarea exterioara galben pai, arata bine, mai ales ca am placat soclul si ferestrele de jur imprejur cu o imitatie de piatra de culoare maro..
ciini sau alte animale nu avem...si nici nu intentionam, fiindca suntem mult plecati si ar muri saracul animal de foame, (vara plecam si cite doua saptamini in concediu), ne-am asigurat cu sisteme de alarma impotriva hotilor.
cit despre flori si plante anul acesta am ginduri mari, vreau sa plantez rasaduri de flori, ca infloresc decit cele semanate din seminte...am citeva si in interior dar nu le merge prea bine ca fiind foarte des plecati nu prea le ud spre rusinea mea
sper ca in curand voi incerca sa pun si eu citeva foto, cu toate ca nu stiu cum, voi incerca...
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Hai, ca am mai prins curaj! Credeam ca doar noi ne-am mutat pe neterminate! Ufff, ce usurare!
Deja ma uit prin curte, cum sa pregatim spatiul verde, unde sa punem florile!
Sa stiti ca eu vreau si o radacina de leustean! Sa nu radeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

crixia cum sa radem de tine cu leusteanul, eu de trei ani am gradina de zarzavaturi pe app 200 mp, imi pun tot ce-mi trebuie, cu toate ca nu avem timp prea mult sa le ingrijim(o data la 2 saptamini, vine mama sa le ingrijeasca), anul trecut am avut ceapa( care a avut o recolta bogada, mi-a ajuns pt. consum toata iarna),citeva fire de usturoi(anul asta pun mai mult),morcov, pastirnac care sunt si acum in pamint, fiindca a fost o iarna blinda, a stat bine si am scos doar la nevoie, fasole verde, rosii cu care am facut suc de rosii, ardei, vinete, patrunjel, leusten...cam tot ce trebuie pentru mincare, de organizarea gradinii s-a ocupat sotul, si fiecare locusor era cultivat cu ceva, asta in spatele casei, in fata avem flori...crede-ma ca toate zarzavaturile pt. iarna le-am facut din propria recolta...am preferat asta in loc de gazon...si din principiul de a minca natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Hehe - Bebe eu cred ca-n alta viata am fost surori - si eu am salariul planificat pana la sfarsitul anului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ahhhh ce rau imi pare ca n-am mai intrat, am vazut ca timp de vreo 2-3 sapt. n-a mai scris nimeni.... si am crezut c-a murit subiectul!!!

Lidia, prezent la apel!! Buna intrebarea cu trandafirii!!

Miramar, maggda, ce bine ca ne dati sfaturi in privintza trandafirilor, si eu vreau sa plantez cativa trandafirasi la mine in gradina!!!Sincera sa fiu nu le am cu gradinaritul, este pentru prima oara cand ma ocup de asa ceva deci sfaturile voastre , celor cu experientza sunt bine venite

Crixia, bun si gardul ala, sa nu va intre cainii in curte !!!! Eu am stat 2 luni fara gard la casa si m-am rugat zilnic de tipul care mi-a facut casa sa-mi puna si gardul pentru ca era un amarat de catzel murdar si plin de purici care dormea la mine pe pres, in fata casei... Si nu de alta, dar am luat purici, ma scarpinam noaptea, uneori nici nu puteam sa dorm de mancarimi, ca atare am fost nevoita sa dezinfectez zona!!!!

Miramar, sanatosi sa fiti ca restul de accesorii le luati voi cu timpul!!!

Crixia, ce mobilier de terasa v-ati luat????? Si de unde??? Cat de scump??

Nicol, ce frumos!!! De-abea astept si eu primavara sa-mi fac de lucru prin gradina!!! Apropos, in ce perioada a anului se planteaza pomii fructiferi??

Magda, esti de coma!!! Eu mi-am luat pana la urma un Golden Retreiver, are o luna si 2 saptamani!!! Sa vezi ce chiloman este la noi!!! De-abea astept sa creasca mare sa-l scot in curte, acum nu are nici un vaccin facut inca!!

Crixia, de ce sa radem??? Si eu vreau ca pe o laterala a casei unde exista putin loc sa pun ori flori, ori legume.... voi alege legumele!!! Vreau rosii, dovlecei, vinete, ardei, ceapa, leusteam, marar, patrunjel....yuummyyy, la vara sa pap din rosiile mele care cu sigurantza sunt mult mai bune decat cele din piatza!!

Hai ca revin, am o urgentza....

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Asaaa.... eu mi-am pus bulbi de lalele, narcise si alte cateva floricele in Ianuarie, cand erau vreo 15 grade afara.... Numai ca am senzatia ca le-am ingropat cam adanc in pamant, pe instructiuni scria sa bagi bulbii 3 cm in sol, iar eu i-am bagat cam la 10..... Sper sa iasa ceva, este prima mea experientza in ale gradinaritului, v-am mai spus, asa ca... am scuze!!!

Eu am vreo 140 mp de pamant, am pus un leagan, vreau sa-mi fac si un chiosc... pentru ca nu am umbra de loc pentru la vara, vreau si un gratar, cusca pentru caine, gazon.... ehehe, vreau multe si eu!!!

Bebe si Miramar, eu am fost mai shmechera: am imprumutat de la prieteni bani pentru a-mi aranja prin casa, iar acum salariul sotului este planificat pentru a plati datoriile. Prin august cred ca scapam de datorii, facem altele

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ce fain ca vorbiti de curte, gradina, la mine e inca dezastru...
Sunt in impas. Voi ce centrale aveti? Cu sau fara boiler? Si cit ati platit gazul?
Noi in loc de gard, avem plase sudate si tot mai intra ciinii...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput