@ construit CASA !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 27
maggda spune:
Daca cumperi butasi in poti pune in martie.Eu asa am pus acuma 2 ani si s-au prin toti.Noaptea trageam o punga pe ei ca era mai frig si dimineata o dadeam jos.
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
allisi spune:
maggda sunt la prima plantare adica abia acum o sa incep sa pun primi butasi,mi-am terminat aleile si vreau si deoparte si de alta trandafiri cum sa fac ?trebuie sa tin cont de ceva distanta ?am vazut in ungaria niste trandafiri superbi ,ce stiti de ei ? sau nu conteaza de care sau de unde sunt ei ,nu sunt sensibili sau pretentiosi?
CRIXIA spune:
Ati ajuns deja la amenajarea curtii!!!!
Eu ma pregatesc pentru definitivarea gardului de la strada, adica poarta de intrare, de masina.
Stam bine-merci in casuta, dar avem o improvizatie de gard! Rusine sa ne fie! ...dupa buget!
maggda spune:
quote:
Originally posted by allisi
maggda sunt la prima plantare adica abia acum o sa incep sa pun primi butasi,mi-am terminat aleile si vreau si deoparte si de alta trandafiri cum sa fac ?trebuie sa tin cont de ceva distanta ?am vazut in ungaria niste trandafiri superbi ,ce stiti de ei ? sau nu conteaza de care sau de unde sunt ei ,nu sunt sensibili sau pretentiosi?
Lidia
Eu am cumparat butasi adusi din Ungaria,i-am pus cam la 40-50cm distanta si intre ei am pus petunii,craite,cand cum.Sa cumperi butasi la care vezi ca a dat muguras,ala sigur se prinde.
maggda spune:
quote:
Originally posted by CRIXIA
Ati ajuns deja la amenajarea curtii!!!!
Eu ma pregatesc pentru definitivarea gardului de la strada, adica poarta de intrare, de masina.
Stam bine-merci in casuta, dar avem o improvizatie de gard! Rusine sa ne fie! ...dupa buget!
Noi avem gard de 2,2m,caini de 1000 euro(care costa lunar 3,5 mil amandoi intretinerea) si in casa de bagat inca 40 000 euro.Dapai da-o incolo de casa ca pana la pensie avem vreme.Bine ca suntem aici,ne simtim bine si nu m-as mai muta la bloc nici daca ar fi amenajat de revista.
CRIXIA spune:
Sa stii Magda ca si noi ne-am obisnuit la casa, intr-o luna, de cand sta in ea! E tare bine, avem spatiu si multa, multa liniste!
Miramar spune:
Si eu mai am gramada de facut - curtea are doar alei de beton, trebuie sa le plachez sa nu mai zic de pomisori, flori etc, gardul nu e terminat - in casa mai am de mobilat sufrageria - ca n-am decat canapea si fotolii, televizorul sta pe o cutie de carton - covoare si perdele n-am niciunde in cas.
....dar e de zeci de mii de ori mai bine decat la bloc.
CRIXIA spune:
hahaha, Miramar, hai sa ne mutam impreuna, ca eu am cealalta jumatate de sufragerie! Eu nu am canapea si fotolii doar mobilier!
In rest ne mai trebuie covoare, perdele, draperii pe ici-colo, dar cred ca mai pot astepta!
Afara cateva alei cu pietris si altele de beton!
Noroc ca am pus 4 pomi acum 2 ani, ca avem cu ce ne mandri!
De abia astept vremea frumoasa sa stam mai mult afara! Deja am probat we trecut masa si scaunele de terasa!
bebe03 spune:
fetelor aveti rabdare, noi ne-am mutat de 8 luni si inca mai avem de amenajat, mai avem ceva covoare de cumparat, tablouri ca peretii sunt goi, am reusit sa cumparam perdele in decembrie inainte de craciun, luna asta luam scaune ca musafirii se tin lant de cind stam la casa si nu avem pe ce-i aseza,...curtea e amenajata partial...cind am cumparat locul am plantat 10 pomi fructiferi, si ceva butugi de vie, anul trecut am avut cirese, visine, piersici si struguri...asa doar sa le degustam nu va inchipuiti ca am facut compoturi,...anul acesta asteptam o recolta mai bogata,...am luat din praktiker anul trecut in primavara doi butasi de trandafiri cataratori, unul alb si unul galben, s-au prins si ne-au delectat cu flori inca din primul an, asta vara am avut multe floricele, semanate din seminte, anul acesta sper sa avem o gradina mult mai frumoasa, ca ne vom ocupa de ea inca din primavara, anul trecut am semanat floricele in luna mai spre sfirsit cind a fost gata casa si am scapat de moluz si schele
numai bine
nicol
Miramar spune:
Asa e bebe - dar abia astept sa vad ca e totul gata :)
Oricum numai la casa visez, magazinele preferate mai nou sunt cele de decoratiuni interioare si cele de mobilier. Barbati-miu cred ca o sa o ia razna in curand din cauza asta Zice ca parca am fi la curse .