Fetele Gilmore - voi stiti ceva?

Fetele Gilmore - voi stiti ceva? | Autor: anamaria

Link direct la acest mesaj

ziceau cei de la acasa ca de azi de la 14.30 incepe seria noua (VI). tot astept, intre timp au inceput doua telenovele da nimic de fetele Gilmore! sunt niste neseriosi!

va rog daca stie cineva cand se reprogrameaza serialu' asta, anuntati-ma si pe mine!

multumesc,

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Din pacate nu stiu nimic... Dar sunt mare fana a serialului . Dialogurile mi se par exceptionale, iar personajele bine realizate.

Cand voiam sa vad episoade la TV eram si eu dezamagita, ca mi se parea ca il mutau mereu (ba la 20:30, ba nu stiu cand...).

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

si eu sunt fan, la noi se da deja seria urmatoare (IV?). Super film.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si mie imi place serialul. E un film de weekend foarte dragut! Stiu ca ultima serie a fost facuta varza, prin felul cum a fost programata, cand sambata, cand duminica la pranz, cand duminica dupa-amiaza! Vai de ei (AcasaTV, adica)!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

quote:
Originally posted by tinatache

si eu sunt fan, la noi se da deja seria urmatoare (IV?). Super film.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

VI e ultima serie realizata, iar acum in septembrie (daca nu ma insel chiar maine!) se difuzeaza in SUA primul episod din seria VII.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Leah

Buna!
Eu am vazut deja seria 6, cea care trebuia sa inceapa, mi-a vandut cineva pontul ca o gasesc pe retea, si mi-am descarcat toate episoadele (am cautat pe net cum se numesc si le-am cautat dupa nume). Am facut un maraton de vizionare si mi-a placut la nebunie! De-acum trebuie sa incep sa caut seria 7, daca o fi aparut! Nu mai stau dupa difuzarea pe Acasa, ca vad ca se lasa asteptati!

Leah

leah...nu mi le pui si mie pe cd-uri...ca vad ca stai in bucuresti...si iti dau blank-uri cand ne vedem!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Eu am vazut deja seria 6, cea care trebuia sa inceapa, mi-a vandut cineva pontul ca o gasesc pe retea, si mi-am descarcat toate episoadele (am cautat pe net cum se numesc si le-am cautat dupa nume). Am facut un maraton de vizionare si mi-a placut la nebunie! De-acum trebuie sa incep sa caut seria 7, daca o fi aparut! Nu mai stau dupa difuzarea pe Acasa, ca vad ca se lasa asteptati!

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

Yubesc serialul asta mi se pare genial. Rad cu Lorelay de mor joaca super bine, si are un rol super marfa. Poate il gasesc si eu pe retea.:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

daca-l gasiti pe retea, va rugam dati si pe aici un link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

si eu le iubesc pe GG , si eu am luat de pe dc++ majoritatea episoadelor din sezonul 6, trebe sa caut mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

off-topic: nu mai scoateti de pe dc++ ca va prinde baubaul... scoateti si voi de pe torrent!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput