Fetele Gilmore - voi stiti ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
atb spune:
Sunt si eu mare fan Gilmore Girls, fetele joaca f bine, si isi dau niste replici de iti trebuie cateva secunde bune sa-ti dai seama ce au vrut sa zica. Nu va puteti imagina ca pana si sotului meu a ajuns sa-i placa serialul. Ce mai imi place in mod deosebit este accentul lui Michel, ba chiar am ramas cu o expresie a lui, care ma face sa-mi descretesc fruntea cand am o zi grea, cu oameni imposibili. (" People are particularly stupid today")
Adriana
miri__b spune:
Si eu sunt fan , n-a mai fost pe la tv nu?pe sotul meu il enerva serialul ca vorbeau fetele prea repede.
asa vb eu la o barfa cu fetele ca sa avem timp sa trecem in revista, monden, cultura, copii,+ cunostintele ce mai fac si cu cine o fac.
Miri si David - 23.12.2005
Yael spune:
Imi pare rau sa va spun, insa serialul s-a terminat... :( Ultima serie, a 7-a a, a avut ultimul episod in 15 Mai.
I, Y3.5v & N2v
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
miki68 spune:
Noi suntem mai "intarziati". Asteptam sezonul 7 (asta daca s-or invrednici sa-l cumpere). Dupa cum se vede, cu sufletul la gura.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
atb spune:
Dar oare sa se fi terminat de tot? Ca ei de obicei fac pauza intre serii, de obicei in lunile mai-oct sunt in vacanta. Asa am vazut eu pe site-ul lor, ca intre serii isi iau vacanta prelungita, cum de altfel fac si alte seriale cum ar fi Lost, Prison Break etc... Eu sper totusi sa nu se termine de tot...
Adriana
Andrada spune:
Eu zic ca o sa recupereze timpul pierdut, ptr ca fetele astea vorbesc ingrozitor de repede,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
atb spune:
Intr-adevar Yael avea dreptate, seria a 7-a este ultima, si nu mai au de gand sa mai scoata nimic nou. M-am uitat si eu pe net si cu maaaare parere de rau trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca serialul "Gilmore Girls" a ajuns la sfarsit.
Adriana
bb_yasmi spune:
diseara la ora 20.30 incepe primul episod din ultima serie!! va fi in fiecare sambata si duminica seara de al ora 20.30
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
34+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 4-5 sapt!!!!