cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Multumesc pentru urari, Liviana! Lorena, insa, a avut ziua de nastere nu a casatoriei.
Liviana, sunt exact aceleasi ore in care sta si Aris treaz, la 6 adoarme. Ce-o fi cu copiii astia? Azi noapte insa era obosit si nu s-a trezit deloc.
Am vazut pozutele si sa sti ca arati foarte bine, burtico! Si Matei e un scump, cum se face ca n-a demolat tot ce a gasit acolo la expo? Ca Aris ar fi facut-o.
Am si eu pozute noi cu Aris:
http://new.photos.yahoo.com/corinastp/album/576460762365539461
Hai ca am transformat subiectul asta, n-a mai ramas nimic din floricele.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, Corina, ce mortal e Aris cu mustata verde! Manca spanac/brocoli? Foarte simpatica si poza cu tati! Hihi, si ce gospodar e Aris cu aspiratorul! Hehe, crezi ca Matei n-ar fi dat iama in lampile alea? Eram insa eu cu gura pe el, sa se uite, dar sa nu puna mana. Merci pt complimente, insa eu ma simt deformata.
ML, scuze pt greseala, desi urarile raman valabile. In plus, iti doresc tie personal sa fii iubita si sanatoasa toata viata! La Multi Ani!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Lorena, LA multi ANI! cu intarziere si de la noi.
Eu deocamdata nu mai zic nimic, am fost la Galati, am venit si acum ma luot cu costumele de carnaval cu inchiriere, curg telefoanele...abia astept sa se faca seara sa ma linistesc.
Floricelele stau frumos in carticica, probabil in luna ianuarie voi fi foarte linisitita....si voi incepe sa-mi cultiv pasiunea.
Pupici la pitici, mamici si burtici si spor la treburi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela, mai spune-ne cum a fost targul de la GL. Ai avut vanzari bune? Cam ce pret are un costum de carnaval inchiriat?

Mergi la inceput

A fost relativ bine la Galati. Pretul unui costum de inchiriat, este la jumatate din pretul de vanzare daca este nou...daca nu, tot scade progresiv. Azi am fost la o actiune cu copiii strazii din Iasi, o parte din ei...am participat mai multe mamici din Iasi de pe forum.
Si am vazut o panseluta galbena intr-un rond si m-am gandit la voi.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela, ma bucur ca a fost bine la targul din Galati, caci stiu ca-ti faceai griji pt faptul ca nu e popularizat. Si eu mai vad cate un rondulet de panselute prin Bucuresti si ma mir tare ca rezista chiar si acum cand e frig.
La noi in firma se strang anual de la angajati hainute pt copiii de la un orfelinat "sprijiniti" de firma noastra. Pt ca varstele copiilor variaza intre 3-18 ani, eu personal nu am prea multe sa le dau, insa am dat zvon prin vecini si ma bucur ca am reusit sa strang vreo 10-15 sacosele. Anul trecut micutii au cantat colinde la petrecerea firmei si m-au impresionat la lacrimi. Anul asta nu au mai venit, insa au oferit firmei 4 tablouri pictate cu anotimpurile. Sa le vedeti ce frumoase sunt, zici ca sunt facute de pictori profesionisti...
ML, cum ai petrecut de ziua ta?
Diana, ai luat examenele?
Corina, gata curatenia? A inceput targul de Craciun la Atena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Fetele, eu am cam terminat cu curatenia (desi intre timp s-a cam pus praful la loc) si am facut curatenie si in floricele. Din pacate am aruncat destule care mi s-au stricat sau nu si-au mentinut deloc culoarea si le tot tineam ca nu ma induram sa le arunc. Deci am ramas cu mai putine flori si mai multe frunze, dar cel putin pe astea ma pot baza. Acum prin ianuarie o sa mai pun mana sa fac ceva.
Sper sa nu inchidem subiectul ca tare mi-e drag.
Intre timp ne pregatim si noi de targ,suntem ocupati,sambata se deschide si tine cam 3 sapt. O sa fac poze si o sa va arat.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Mai sunt racita bocna, dar de citit tot citesc. Am facut si cateva poze dragute in oras noaptea si eu cu gandul la voi... Nu le-am pus inca in album. Mai scriu maine seara.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Buna dimineata...
Eu am facut acu vreo 2 saptamani curatenia intr-o camera, dar intre timp nu mai e nimic ramas intreg, decat lustra si colturile...Geamutrile au fost iar umplute de urme de degete...etc...
Sunt terminata cu inchirerea de costume, dar e bine, imi place ca ma tine in priza...dar fizic sunt terminata, seara pic
In ianuarie spre sa ma linistesc si sa ma apuc de martisoare...sau felicitari...hi, hi, vorba baiatului, ma apuc sa fac avere.

O zi frumoasa,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Da, Corina chiar te rog, daca ai timp, sa "vopsesti" niste frunze.
Multumesc tuturor pt. urari. Duminica a fost o zi cam ciudata (exceptand seara in oras)... Sambata dimineata sotul a dat cu vopsea pe baza de latex pe un singur perete in camera cu jucarii (vecina cu dormitorul). Fetita era inca racita iar tusea s-a agravat (tusea aproape non-stop si era tare nelinistita - topaia, alerga, vorbea, tusea, parca era pe ace). Seara am pus-o in pat la 8 si la 10 ea inca tusea. Atunci ne-a pocnit pe amandoi sa ne uitam pe Net la bronsita, tuse, vopsea pe baza de latex si... asta era! Pacatoasa aia de vopsea! Ea era singura care tusea, in camera vecina fiind si expusa oarecum in timpul zilei la miros. Am mutat copilul in camera cu computerul si in 30 minute a adormit!
Apoi duminica, la intoarcere, tot ea, nu stiu cum, s-a impiedicat cand a iesit din masina si a facut o vanataie mare langa ochi cazand pe ciment. Acum sunt bine amandoi si a venit randul nostru la tuse si altele.
Sa ma iertati ca am scris atat, fara legatura cu florile presate.
Ups, Corina acum m-am uitat mai bine la data ta. A trecut! La multi ani cu intarziere sotului si casa de piatra si in continuare! Cum v-a fost si despre ce targ vorbesti?
Liviana, Corina si noi sarbatorim 8 ani de la casatorie, dar peste o luna.
Liviana aratati frumos si fericiti. Sa va traiasca Mateiasul si bebe din burtica (cum mai e acum in Ro in orfelinate?).
Si tie Corina, Aris! Ce blond si scump e! Imi place mult poza in care alearga vesel (Buna dimineata!).
Gabriela vei folosi flori presate la martisoare?

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput