cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Liviana se pare atunci ca trebuie sa schimbi directia de la soacra si cumnata. Ma mir ca nu o intereseaza pe cumnata.
Tu spui despre Matei ca-i dificil cu somnul, agitat, istericale, tipete... Din ce am observat la ai mei 2, se intapla asa, invariabil, cand nu dorm suficient. Vrei un tabel orientativ cu necesarul de somn pe varste? Banuiesc ca pierde din somn cand e in prezenta voastra si probabil ca-si deregleaza si programul (cand se scoala prea devreme, cand prea tarziu, cand noaptea...?!). Ii poti face un program de somn pe care sa-l respectati cu sfintenie (inclusiv "ritualul" urmat de bona)? Ar fi mare lucru daca s-ar incadra in el cand va veni bebele, nu?
Am sa ma uit si eu pe poze si revin cu impresii.
vitraliul inramat!!
Liviana, Corina multumesc de aprecieri. Sa stiti ca va si cred ! Sa nu ma trageti pe sfoara, ca si eu spun ce nu-mi place!
Liviana am lipit frunza pe plastic transparent, din acela care se pune pe ambalajele de jucarii. Iar peste ea am pus folia autoadeziva. Corina are dreptate. Nu-mi vine sa cred ca iti iei adio, dar inteleg ca va toaca lipsa de somn. Asa ca "aranjeaza-l" pe Matei.
Corinape mine nu prea m-au incantat urmele lasate de pensula, dar parca dupa ce se usuca bine, bine, mai merge. Daca am curata (degresa) cumva funzele inainte? Dar cu ce? Otet?!
Spune-mi te rog si de chenar, ca a iesit fain.
Hi, hi! Am inteles cum vine cu frunzele.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

ML-sa stii ca nu te tragem pe sfoara, chiar ne-a placut ce ai facut si asta pentru ca pur si simplu frunza arata foarte bine! Uite, o sa vezi ce o sa zica si prietena ta.
Cat despre chenar, uite aici cu ce l-am facut, mult folositul liner, pe cuvant ca ma scoate din multe incurcaturi.
Zici de degresat frunzele? Uite eu nu m-am gandit la asta! Poate o sa incerc. Cred ca detergent de vase ar fi mai bun pt. degresat, asta daca nu se strica frunza, desigur. Hmmm,... poate inainte de a fi presata ca dupa aceea devine mult mai fragila.
Fetelor, si eu am probleme cu somnul lui Aris. De la un timp se scoala mereu pe la 4 si adoarme atat de greu(daca mai adoarme), m-a terminat pur si simplu. Dau vina pe o maseluta, dar nu mai stiu ce sa mai zic. Ca doar nu l-o durea gingia mereu la ora 4 dimineata!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Corina, dar cine zice ca se irosesc florile presate? Stau f bine in carti. Fii sigura ca atunci cand starea si timpul imi va permite ma voi re-apuca de tablouri. Deocamdata nici nu mai am cui darui astfel de tablouri si deci stagneaza si productia.
ML, crede-ma ca pustiul meu e atipic. Fata de alti copii el doarme mai putin, insa are si zile cand recupereaza. Nu-i pot impune nimic cu forta. Daca eu vreau sa-l culc la o ora si lui nu-i e somn, ma straduiesc degeaba... se agita de zici ca are miscareti in funduletz. In fine, astept mom cand va merge la cresa, sper ca acolo sa se invete cu disciplina (desi si acum o respecta, insa numai cand e cu bona). Trimite-mi tabelul de care ziceai, nu are cum sa strice. Multumesc pt explicatiile cu frunza. Categoric nu te tragem pe sfoara, de ce-am face-o?
Corina, eu cred ca e de la masea. Si M de obicei doarme bine in prima parte a noptii, dupa care incepe foiala si trezirile.
Fetele, la voi a venit Mos Niculae?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

La mine nu a venit ca nu am fost cuminte
Acum vreo 2 sapt. m-am apucat de inca un vitraliu.. de data asta pentru soacra-mea in mod special. Am lipit design-ul pe carton si.. asa a ramas. Cum nici n-am timp acum, probabil ca dupa 1 ian. o sa fie gata.Celelalte 2 facute au destinatie speciala ca am 2 prietene surori cu ziua de nastere in ian. si nu pot sa le neglijez! Asa ca soacra mai asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Liviana ne-am uitat toti 3 pe poze si ne-am amuzat. Matei tot o frumusete de copil e. Mi-a facut placere sa vad si Bucurestiul decorat (duminica e ziua mea si asta facem si noi in fiecare an pe 10 dec., ne ducem la plimbare in oras sa-i vedem luminile. Abia astept!).
Corina pai e grozav linerul asta al tau. Mie mi-ar fi fost teama sa nu intre sub linie si sa se intinda, dar vad ca-i perfect rezultatul.
Poate incerc candva sa le degresez (pe frunze) si te tin la curent. Intre timp am mai gasit una, alta despre vopsitul frunzelor (voi trece si aici).
P.S. La noi a venit un Mos mic ca sa nu strice bucuria Craciunului. Cu nuci, portocale si o ciocolatica. Fetita, "grijulie" nevoie mare, pusese un biletel langa pantofii baiatului cu prostiile comise (de el, nu de ea!): "a indesat toata hartia igienica de pe sul in WC, a facut pipi in olita in dormitor, a scris pe carpeta cu carioca "... I-am spus ca mai bine sa arunce hartiuta paracioasa si sa aduca pantofiorii papusilor. S-a conformat cu bucurie, asa ca si papusile au primit cate o ciocolatica.
Cum a fost cu Matei, Liviana?
Trec si tabelul cu necesarul de somn:

http://www.mcg.edu/pediatrics/CCNotebook/chapter1/sleep.htm

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

ML- nu-i chiar asa de perfect chenarul, dar am mascat imperfectiunile cu frunze. Adevarul e ca m-a pus in dificultate pentru ca e ca o pasta moale si cand ridic linia se poate intinde f. usor, asa cum ai zis si tu. L-am folosit insa pt. efectul de relief pe care il are cand se usuca, asa ca am riscat putin.

Mergi la inceput

Uitati ce fac eu la 4 dimineata: scriu pe forum cu copilu-n brate! Daca nu vrea sa doarma ce sa fac?
Ieri am mai gasit niste frunze frumoase de vita salbatica si pt. ca nu aveam unde sa le pun ne-am indesat buzunarele si eu si sotul.
ML- ma tenteaza si pe mine sa pictez pe frunze, macar sa incerc. O sa-ti fur ideea. Interesante site-urile tale.
Lorena, la multi ani iti doresc! Sa fii sanatoasa si fericita si multe bucurii sa ai in viata!
Hai ca la ora asta sunt prima care te felicita, nu-i asa?
Si noi avem aniversarea casatoriei pe 11, avem 8 ani plus ziua lui de nastere asa ca..sarbatorim .

Mergi la inceput

Buna fetele,
am reusit sa pun cateva poze unde-l puteti vedea pe Matei fatza-n fatza cu cadoul de la Mos Nicolae si una cu noul meu look. Va rog nu va speriati de fatza mea rotunda, recunosc, am luat deja vreo 4 kg.
ML, multumesc pt complimentele adresate pt Matei. M-am uitat in tabelul cu orele de somn, Matei doarme ceva mai putin, cca 11-12 ore in 24h.
Of, Corina, din cate vad esti la fel de nefericita ca si sotul meu. Din motive necunoscute, Matei face pauza de somn intre 4 si 6 dimineata, spre disperarea sotului...
ML, Corina, dati-mi voie sa va felicit pt aniversarea casatoriilor: va urez multa fericire, intelegere si bucurie! Multi ani inainte!
Gabriela, Diana, nu mai ziceti nimic?

Mergi la inceput

...si linkul.

Mergi la inceput