cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

A venit si fisa mea!Da ,sa stii ca nu e mediatizat.E chiar prima data cand aud de targ.Ok,vedem ce putem face.Sa ma uit pe calendar sa vad cum cad zilele ca sa dau vorba in sat.Pai,un succes anticipat iti doresc!

irina,35+

Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Irina, multumesc mult. Targul acesta cica se tine de vreo 5 ani in Galati (eu am fost si anul trecut si am auzit la deschidere), dar foarte multa lume nu stie de el...pentru ca nu este mediatizat. Vara mea care e din GL nici nu auzise...asa ca, iti dai seama. Pupici si te astept,
Gabriela si baietii

PS. Feletor, pe langa faptul ca m-am gripat, azi noapte mi-a aparut si un herpes la gura...m-am saturat!!! de boala, of course.
Pupici si o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Liviana imi pare rau ca nu a fost prea incantata cumnata ta. Parca i-ai mai daruit inainte si l-a apreciat, nu? Sau ma insel?! Cum a fost sfarsitul de saptamana cu Matei?
Corina la fel de reusita si ultima felicitare. Tot cu acrilic auriu ai vopsit-o? Habar nu aveam ca exista acrilic auriu. Frunzele par a fi acoperite uniform (nu cum mi-a iesit mie... stai sa vezi!) iar chenarul l-ai trasat cu markerul,asa-i? Imi plac mai ales frunzulitele din coltul stang, de sus.
Gabriela... ha, ha!... chiar ti-a crescut lunaria in ghiveci?
Mie imi trece herpesul mai mereu (daca il prind din timp) cu cub de gheata.
Succes la targ!
Diana ce mai spui?

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

N-am mai rezistat pe campul de lupta gospodaresc si m-am dedat cu furie creatiei. Hi, Hi! Asa ca am pictat un cerb lopatar pe o frunza de vita de vie mancata si pe fratele dansului pe una de artar (poza o pun mai jos). Azi am trimis "ornamentul" (cu agatatoarea schimbata -am inlocuit-o cu una roscata, nuanta din frunza-) prietenei mele, in ... Canada . Spuneam ca-s deceprionata de auriul cu care am pictat... nu a acoperit uniform frunza, fiind pe baza de apa. Asta am avut in casa...
Am folosit pentru prima data folie autocolanta, Corina , si am fost multumita. Apoi frunza e cam ciupita, marginuta aurie cam neegala... Hmmm... Nu incerci si tu Corina? Cred ca ti-ar iesi mult mai bine cu minunatiile tale.
P.S. Cel de pe frunza de vita e destul de urat. Nu se vedea mai deloc, asa ca am trasat conturul cu permanent marker (verde) si mare lucru nu s-a schimbat.
Si eu astept criticile voastre.

http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/In%20joaca/?action=view¤t=100_1539.jpg

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ML, acum ceva vreme i-am daruit soacrei (nu cumnatei) primul meu tablou, cel cu cosuletul si nici pana in prezent nu l-am vazut pus pe undeva prin casa. In schimb pastreaza cu sfintenie in fiecare camera niste super-tabloaie pictate cheap. Cumnata mea e invatatoare si oarecum familiarizata cu activitatile manuale. Probabil considera ca tabloul meu e ceva cheap si fara valoare. Oricum ea e o fire dificila, asa ca pe langa vitraliu i-am mai cumparat si altceva drept cadou. Dar... astea sunt rudele si trebuie sa le acceptam cum sunt. Cat priveste w-endul de 3 zile acasa cu Matei nu a fost deloc usor. M a fost tare agitat, cu o groaza de isterii si tipete, nu a mancat bine deloc, iar ca sa-l adorm trebuia sa-i spun ferm "inchide ochii" si "taci". Orice vorba calda, mangaiere, cantecel, pacaleli cu vorbe si jucarii nu tin la el. In concluzie, cele 3 zile libere mult asteptate nu au fost chiar odihnitoare. Eu personal nu stiu ce sa ma cred, cu bona e mai linistit si ascultator, dupa masa de pranz se duce singur in pat si cere nani pe cand cu noi... uf!
ML, absolut super ornamentul cu frunza e artar si cerbul lopatar. Bravo! Ca sa lipesti frunza pe coperta, ai folosit folia autocolanta?
Gabriela, o sa pun si eu niste semnite de lunaria in ghiveci. Ce bine ar fi sa-mi rasara si mie! Sa ne spui cum a fost la targ.
Corina, frumoasa si ultima felicitare. Cui o vei trimite?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Am pus poze: Viraliul inramat si UnderSea inramat (cam in ceatza).

Off-topic:
noul nostru album, in care veti putea vedea Aventurile lui Matei cu pestele, Filme preferate, Nazbatii in parc, In vizita la verisor si Luminile aprinse pe 1 Decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

ML- e superba frunza de vita! Poate ca tu nu esti multumita(cunosc senzatia) dar mie mi se pare deosebita, cel putin din poza Sa stii ca nici auriul meu nu acopera uniform toate frunzele, depinde de frunza. Daca te uiti in prima mea felicitare rosie(mi-e lene sa pun linkul acum din nou) frunza e cam.. verde, asta pt. ca nu se "prinde" de ea culoarea. Repet depinde de frunze, altele mi s-au acoperit perfect. Dar efectul de culoare neuniforma e destul de placut,cel putin mie imi place.
Liviana- imi plac tablourile inramate, mai ales imi place cum se potriveste rama de la vitraliu. Cu tabloul cu marea ce faci, il dai la gradinita lui Matei?
Inca nu stiu cui trimit felicitarile exact, dar trebuie sa ma hotarasc saptamana asta. Mi-ar fi placut sa mai fac si altele, poate la anul..

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Liviana- ce scump e Matei cu pestele lui! Chiar l-a gustat?

Mergi la inceput

Corina, da, tabloul cu marea il pastrez pt la primavara cand vreau sa-l dau pe M la cresa. Merci pt aprecierile pozelor. Matei si-a pus limba pe gura pestelui, dar n-a muscat din el (ar fi fost culmea).

Mergi la inceput

Liviana- lasa ca pana la primavara mai faci tu alte tablouase, de ce-l tii? Mai bine da-l cadou! Cred ca ti-ai dat seama ca intentia mea este sa te indemn sa mai faci cevaPai ce faci cu atatea floricele presate, nu-i pacat sa se iroseasca?
ML- acum mi-am dat seama ca am gresit in mesajul meu de mai sus, am vrut sa zic frunza de artar si am scris de vita, dar lasa ca ai inteles tu oricum. Ce sa-i faci, varsta e de vina!

Mergi la inceput