cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 26
lbelciug spune:
ML, am inramat tablourile insa n-am reusit sa pun pozele. Am daruit vitraliul cumnatei mele, insa reactia la intrebarea "iti place?" a fost cu juma' de glas: "da, sa vad unde-l pun".
Maine e sarbatoarea nationala a Romaniei, asa ca nu vom merge la munca. Sper sa avem parte de 3 zile mai linistite, caci noptile trecute au fost agitate din cauza lui Matei.
Va pup si va doresc un week-end placut. Ne mai auzim luni!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Ultima felicitare am terminat-o azi. Nu mai fac altele, restul le cumpar, m-am plictisit de stilul asta si n-am inspiratie pt altul.
ML- imi pare rau ca ai avut probleme cu copilasii, bine ca sunt OK. Te inteleg, cum sa mai ai timp si chef de hobby?
Liviana- sa nu-i mai dai alt tablou cumnatei daca nu aprerciaza. Mai bine imi dai mie. Iti dau PM.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
GabrielaG spune:
Eu sunt in febra sarbatorilo cu costume de carnaval, aripioare de inger, costume de ingeras, etc...
Corina, f. frumoasa felicitarea...ieri am mai vazut niste panselute...dar n-am indraznit, hi, hi...
Si voiam sa va zic ca zilele trecute mi-a rasarit o lunaria in vasul meu cu ficus, cred ca a cazut din intamplare in ghiveci.
O sa vand lunaria in piata...
Pupici si sanatate puiutilor. Eu am fost gripata vreo doua zile, dar merg spre bine.
Luni plec la un targ la Galati, asa ca poate ma intalnesc cu cineva pe acolo.
Pupici,
Gabriela si baietii
mamescu spune:
GABRIELA draga ,ce targ mai este in Galati,caci ziua noastra am inteles ca o vor inchide anul asta mai repede decat in alti ani(PD-ul a zis ca tot targul asta de Sf.Andrei la noi e tiganeala:mai fac si discriminari dupa ce ca din cauza lor nu aveai loc pe trotuar ieri,caci i-a inghesuit pe toti pe Brailei fara sa opreasca circulatia).Si ,fara suparare,de ce vii?Ai produse?Imi zici si mie unde ca sa pot sa vin sa le vad daca pot?
irina,35+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
Aldebaran spune:
Gabriela- arata-ne poze cu costumele de carnaval, pleeease!
Multa sanatate iti doresc!
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
GabrielaG spune:
Irina,vin cu costumase pt carnaval, jucarii si tot felul de accesorii la tg "Feerie de iarna" care se organizeaza pe holul univ. "Dunarea de jos" de pe 5 dec pana pe 8 dec 2006. Am si un site, dati cautare dupa
shop.bonata-servicii.com , (fara www in fata) si magazin virtual, iar pe acolo o sa vedeti fel de fel de produse. E drept ca voi avea mai multe la targ.
Te astept Irina.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. La site acolo e o pb, va tot intreba una alta, dati ok, ca e ok...nu va "virusati"...
mamescu spune:
Da,am vazut chiar acum cateva zile paginile.Super!Tu reprezinti si confectionezi?Hai ca poate ne vedem,dar de pe 5 este targul efectiv,da?
irina,35+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
GabrielaG spune:
Eu le prezint, dar deocamdata le import. As vrea eu sa fiu producator...desi am avut cateva incercari...Irina, adu-mi clienti, ca de pe 5 pe 8 mie mi se pare aiurea tare perioada, nu se prinde nici un WK-end...
Pupici,
Gabriela
mamescu spune:
NU inteleg.Adica sa mai vin cu cineva acolo sau cum?Caci asa as putea.Dar cum adik te plictisesti?
GabrielaG spune:
Cum adica ma plictisesc?...sau n-am inteles bine. E vorba de clienti care sa cumpere, pentru ca nu stiu cat de mediatizat este targul de catre cei de la Camera de Comert...si daca in cursul saptamanii parintii mai au timp sa vina dupa serviciu la targ. Parerea mea...
Te astept sa ne cunoastem,
Gabriela si baietii